Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Julča001 @smilegirl7 Já jen nevím, jak se odmilovat. Dva roky s nim nejsem v kontaktu a stále ho mám silně v myšlenkách. A to stududuju, takže jsem zaneprázdněná a mám koníčky.
Může být i hůř - já jsem se rozešla před dvanácti lety (byli jsme spolu 6 let), takových 8 let jsme se už neviděli (bydlíme na opačných koncích republiky), zaneprázdněná jsem víc než dost (manžel, tři děti, čtvrté na cestě) a přesto se mi o bývalém dost často zdá a často na něj myslím
![]()
@Fiducia píše: Řekla bych, že on čeká nezávazný sex a tebe zlomený srdce
Kdo chce kam,…
Já tam asi nepůjdu. Spát s nim, to bych určitě do toho nesla, to fakt ne a asi to, ze jsem se s nim rozešla, měla jsem pro to důvody, tak to nechám. Není fajn se vracet do starých vztahu…
@fenny píše:
Může být i hůř - já jsem se rozešla před dvanácti lety (byli jsme spolu 6 let), takových 8 let jsme se už neviděli (bydlíme na opačných koncích republiky), zaneprázdněná jsem víc než dost (manžel, tři děti, čtvrté na cestě) a přesto se mi o bývalém dost často zdá a často na něj myslím![]()
Tak jo, čas vynést trumf
Já jsem na VŠ byla strašně zamilovaná do spolužáka, ale on byl zadaný. Pak se rozešel (ne kvůli mně), chvíli jsme se oťukávali, pak jsem zafungovala jako pseudopřevoznice (ani se to nedalo nazvat vztahem, prostě jsme spolu něco trochu měli ani ne měsíc, ani na sex nedošlo), pak mi řekl, že chce být sám a já jsem se z toho dostávala skoro 4 roky. Jistě by mi to ulehčil, kdyby neměl potřebu se mi pořád ozývat a hrát si na kamarády. Od té doby jsem se poučila a pálím mosty, ať rozchod přišel z jakékoli strany. Taky jsem ho 20 let neviděla a nic o něm nevím a kdyby se objevil, kdo ví? ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, řeším takovou situaci. S bývalým jsem se rozešla před 2 roky. Bylo to hodně složité, rozváděl se a dlouho se to táhlo a už jsem to nedokázala udržet. Moc jsme si rozuměli a ve všem jiném to klapalo, jen jeho ex manželka dělala peklo a všechno kolem, proste jsem z toho musela ven. Moc jsem ho milovala. Abych se z toho dostala, úplně jsem s nim přerušila kontakt. On se hodně ještě snažil a dlouho, ale byla jsem úplně vyčerpána. Uběhly dva roky a já leč jsem se opravdu snažila, nemohu se od nej pohnout dal. Stále na nej myslím a stále ho miluji. Dnes jsem mu volala, jak se má a tak. Zmínil se, ze má přítelkyni. Což jsem čekala a nedivím se. Navrhla jsem mu, jestli se nechce vidět a řekla jsem, ze to nemyslím jen kamaradsky. Byl úplně zaskočeny a ze to nečekal. Dodala jsem, ze jestli je zadaný a ví, ze chce zůstat se slečnou, tak ať mi to řekne. To mi i rekl. Nicméně se chce moc rad vidět a hned to chtěl naplánovat a máme se tedy vidět.
Prosím, co si o tom myslíte? Jen třeba jake myšlenkové pochody jeho by mohly být? Co od toho mohu čekat? Děkuji
Co asi? Ze buchtu sice ma, ale nejaky pich do zname diry by nebyl proti. Pak by se asi rozhodl, kde by bylo lepe a kde by vic pasoval.
Taky to tak mám ![]()
7 letý vztah, od sebe jsme už 13 let. Poslední dva roky mě ničí sny o něm, je to peklo…
@Whitedog Ne že by mě tvoje situace těšila, ale jsem fakt ráda, že nejsem jediný takový exot
![]()
Zase budeš ta druhá. Když jsi s ním byla, tak měl ještě manželku a teď má přítelkyni, se kterou chce být, ale ty se vyloženě nabízíš, tak proč by do toho nešel… Otázka je, co máš se sebou za problém, že chceš zas hrát druhý housle?
@Beru 95 Určitě nechci být ta druhá. Opakuji, ze jakmile jsem se dozvěděla, ze má přítelkyni, říkala jsem mu, ze se tedy scházet nebudeme. Jen bych rada pochopila jeho myšlení, když se i tak on chce sejít, když ví, jak to vidím já.
Mrzí mě, ze se tady na mě tak útočí. Vždyť jsem se slušně zeptala a vůbec ho slecne nechci prebrat, naopak, když jsem se to dozvěděla, sama jsem hned couvla. Nevím, proč tady hned musí být tolik zloby…
@fenny No kruciš a já myslela, že to proste odejde, ze to je zákonitě dáno. Ale jsem rada, ze nejsem sama. Holt my ženy, jak se jednou zamilujeme…
@Anonymní píše:
@Beru 95 Určitě nechci být ta druhá. Opakuji, ze jakmile jsem se dozvěděla, ze má přítelkyni, říkala jsem mu, ze se tedy scházet nebudeme. Jen bych rada pochopila jeho myšlení, když se i tak on chce sejít, když ví, jak to vidím já.
No sama jsi v hlavním příspěvku psala, že jste si volali, že on řekl, že má přítelkyni a ty jsi navrhla schůzku nejen kamarádskou…z toho vycházím, nečtu x stránek komentářů.