Setkání s bývalým
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mozna to s tebou chce jenom uzavřít pokud ma pritelkyni a uz je jinde, tak je to od
tebe trochu svinarna se mu motat do zivota, zvlast, kdyz to nechceš držet jen
na přátelské urovni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zdravím, řeším takovou situaci. S bývalým jsem se rozešla před 2 roky. Bylo to hodně složité, rozváděl se a dlouho se to táhlo a už jsem to nedokázala udržet. Moc jsme si rozuměli a ve všem jiném to klapalo, jen jeho ex manželka dělala peklo a všechno kolem, proste jsem z toho musela ven. Moc jsem ho milovala. Abych se z toho dostala, úplně jsem s nim přerušila kontakt. On se hodně ještě snažil a dlouho, ale byla jsem úplně vyčerpána. Uběhly dva roky a já leč jsem se opravdu snažila, nemohu se od nej pohnout dal. Stále na nej myslím a stále ho miluji. Dnes jsem mu volala, jak se má a tak. Zmínil se, ze má přítelkyni. Což jsem čekala a nedivím se. Navrhla jsem mu, jestli se nechce vidět a řekla jsem, ze to nemyslím jen kamaradsky. Byl úplně zaskočeny a ze to nečekal. Dodala jsem, ze jestli je zadaný a ví, ze chce zůstat se slečnou, tak ať mi to řekne. To mi i rekl. Nicméně se chce moc rad vidět a hned to chtěl naplánovat a máme se tedy vidět.
Prosím, co si o tom myslíte? Jen třeba jake myšlenkové pochody jeho by mohly být? Co od toho mohu čekat? Děkuji
Divím se, že za ním lezeš když je zadaný. A ty ho upozorníš, že se
s ním nechceš scházet čistě „kamarádsky“ a on stejně souhlasí.
Chudák jeho přítelkyně a doufám, že tobě se to jednou vrátí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kriss Tina ZAKL. Řekla jsem mu, ze jestli je zadaný, tak chápu, ze se tedy nesejdeme, ale on ze proč by ne, ze chce.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Není to od tebe úplně košér a jeho pohnutky? Užit si jiný,
zakázaný sex.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak proč si takhle na konec roku ten život neskomplikovat, viď 😂 Má
ženskou… kamarádsky to nemyslíš..to by sis srdce nevylejvala tady…hmmm
myslím, že seš potvora.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Koukám ty ráda rozvracíš manželství a vztahy. Předtím byl ženatý a
teď je zadaný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@topazio píše:
Koukám ty ráda rozvracíš. Předtím byl ženatý a teď je zadaný.
Předtím měla problém s exmanželkou, teď to bude problém s ex přítelkyní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@jasnahvezda píše:
Tak proč si takhle na konec roku ten život neskomplikovat, viď 😂 Má ženskou… kamarádsky to nemyslíš..to by sis srdce nevylejvala tady…hmmm myslím, že seš potvora.
A to pořádná. Mr^cha je to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Kriss Tina ZAKL. Řekla jsem mu, ze jestli je zadaný, tak chápu, ze se tedy nesejdeme, ale on ze proč by ne, ze chce.
A to budes delat kazde 2 roky? Ted ho preberes, ex zas zacne delat bordel, tak zas vypadnes, nechas ho si vyresit zivot, najit si nový vztah a pak se zas ozves a zas mu to zkomplikujes?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Že je to úplná kravina jitrit rány.. Nechápu tě.. Chceš být pořád náhradnici?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
ZAKL. proč bych měl být mrcha? Seznámila jsem se s nim, když už se rozvadel a bydlel dávno od ex. A teď když jsem mu volala, tak jsem se dozvěděla, ze má přítelkyni a sama jsem mu řekla, ze se tedy asi raději nebudeme scházet, když je zadaný, ale on trval, ze chce. @topazio @topazio @jasnahvezda
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
No tipuju, že se spolu vyspíte, on to bude brát jako úlet a ty do toho zase vlítneš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Řekla bych, že on čeká nezávazný sex a tebe zlomený srdce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Fotky s bývalým na soc. síti?
- Přítel se porovnává s bývalým
- Písnička v Ulici v díle 3923 při setkání Jany a Jardy.
- Vztah s bývalým partnerem, návrat?
- Problémy s bývalým manželem
- Přátelství s bývalým partnerem chvíli po rozchodu?
- Spor s bývalým přítelem o dům
Zdravím, řeším takovou situaci. S bývalým jsem se rozešla před 2 roky. Bylo to hodně složité, rozváděl se a dlouho se to táhlo a už jsem to nedokázala udržet. Moc jsme si rozuměli a ve všem jiném to klapalo, jen jeho ex manželka dělala peklo a všechno kolem, proste jsem z toho musela ven. Moc jsem ho milovala. Abych se z toho dostala, úplně jsem s nim přerušila kontakt. On se hodně ještě snažil a dlouho, ale byla jsem úplně vyčerpána. Uběhly dva roky a já leč jsem se opravdu snažila, nemohu se od nej pohnout dal. Stále na nej myslím a stále ho miluji. Dnes jsem mu volala, jak se má a tak. Zmínil se, ze má přítelkyni. Což jsem čekala a nedivím se. Navrhla jsem mu, jestli se nechce vidět a řekla jsem, ze to nemyslím jen kamaradsky. Byl úplně zaskočeny a ze to nečekal. Dodala jsem, ze jestli je zadaný a ví, ze chce zůstat se slečnou, tak ať mi to řekne. To mi i rekl. Nicméně se chce moc rad vidět a hned to chtěl naplánovat a máme se tedy vidět.
Prosím, co si o tom myslíte? Jen třeba jake myšlenkové pochody jeho by mohly být? Co od toho mohu čekat? Děkuji