Setkáváte se s maminkami?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12681
21.1.12 17:04

Bydlím na vysočině, vesnice kde je 200 obyvatel, není tady lautr nic. Oni mě pozvou, ale asi jen ze zdvořilosti, když je zvu pořád já.Je mě jasný, že nechtějí třeba u nás chytit nějakou nemoc, nechce se jim dítko oblíkat a zselíkat o pár domů dál, ale jim ty děti už chodí, zatímco náš zatím jen leze, takže já jsem ta, co táhne dítko, který nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
21.1.12 17:05

Zakladatelko,přeji ti ať nějakou maminku potkáš. :srdce: Já bych se s tebou kamarádila ráda. :)

• Citovat
  • Upravit
13503
21.1.12 17:09
kvaček píše:
na E miminu :mrgreen:

Taky tak

JInak jsem se ti podivala na profil odkud jsi, ale nic moc jsem se tam nedocetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
21.1.12 17:09

Bohužel máme v rodině holčinu se kterou si dost rozumím, jenže ona by hrozně chtěla dítko, ale zatím honí kariéru a peníze a tak mě narovinu řekla, že k nám chodit nebude, že jí to bouří hormony.Takže asi tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
21.1.12 17:14

Tak ja se setkavam s maminami nekdy jedou do tydne nekdy jednou za 14dni na pokec,prochazka a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
21.1.12 17:39

to my chodíme často, jednou týdně na bazén,2× týdně do herničky, jinak aspoň jednou týdně na návštěvu, ale taky jsem měla období, že všichni slibovali a paxe na nás … byla jsem z toho na nervy, teď jsem klidnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
21.1.12 17:45

igráčku a kdy přišel ten zlom, že najednou se maminky setkávat chtěli? Pořád nad tím přemýšlím, mrzí mě, že nepřijdou, říkám si, že jsem asi nějaká divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
21.1.12 17:49

Já nechodit s malým po doktorech, tak snad nevidím živou duši. Už se tam i těším. Když jdu vozit v poledne, málokdy někoho potkám. Myslela jsem, že se s někým skamarádím na vítání občánků, i to vypadalo, ale nakonec jsme se tak rozprchli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
21.1.12 17:53
goldenka píše:
igráčku a kdy přišel ten zlom, že najednou se maminky setkávat chtěli? Pořád nad tím přemýšlím, mrzí mě, že nepřijdou, říkám si, že jsem asi nějaká divná.

nevím kolik bylo malému, ale jednou jsem v obchodě potkala exkamarádku, co má o 9 měsíců starší holčičku, domluvily jsme se na návštěvě, pak mě dotáhla do mateřského centra a už to jelo, a pár kamarádek jsem si našla i tady na emiminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.12 18:07

Tak to je blbá situace. A co zkusit nějaké MC v okolí. Tam se tvůj prcek zabaví a ty si třeba najdeš nějakou kamarádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
21.1.12 18:08

Ono je to taky dost dané regionem… Např. tam, kde žijí moji rodiče (v jednomměstečku Podkrkonoší) se sousedi taky moc nenavštěvují… :nevim: Tam odkud pochází moje tchýně (z Hané) se lidi navštěvují hodně…
Tak nějak předpokládám, že drsní horalové, jsou víc rezervovaní, ostýchaví, neradi se navštěvují… A to že někdo slibuje návštěvu a nic, to taky znám, nejenom z vlastní zkušenosti… 8) Chce to trpělivost a nevzdávat se… ;)

My teď bydlíme ve středních Čechách (blízko Prahy) a se sousedy, kteří mají tři malé děti, se navštěvujeme cca za 1-2měsíce…Pak nám asi 1× za měsích přijede jedna kamarádka s chlapečkem, teď jsme s malou začaly chodit do sokola na cvičení… Mě to vcelku takhle stačí… Zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
21.1.12 18:21

Do toho MC se těžko dostanu, navíc mě to přijde divný, mít v okolí tolik maminek a jezdit za cizíma deset kilometrů daleko :nevim: Kdyby ty ženský alespoň chodili s dětma ven, ale řeknu, že je hnusně a jsou doma.Pochybuji, že to bude v létě lepší, když budou mít práci venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
21.1.12 18:22
goldenka píše:
Do toho MC se těžko dostanu, navíc mě to přijde divný, mít v okolí tolik maminek a jezdit za cizíma deset kilometrů daleko :nevim: Kdyby ty ženský alespoň chodili s dětma ven, ale řeknu, že je hnusně a jsou doma.Pochybuji, že to bude v létě lepší, když budou mít práci venku

já jezdím, u nás v okolí to mám totiž podobné jako ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
21.1.12 18:24

ne nesetkavam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
21.1.12 18:35

Občas se setkávám se svýma kámoškama, které mají děti, ale bydlí jinde, než my. Jinak sama chodím na pokec ke kámoškám, které děti nemají. V létě chodíme na děts.hřiště, ted v zimě tam není ani noha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí