Setkáváte se s maminkami?

12681
21.1.12 16:44

setkáváte se s maminkami?

Ahoj, setkáváte se na mateřský dovolený s ostatníma maminkama? V těhotenství jsem měla takovou vizi, že se budeme vídat, chodit kočárkovat, …prostě si zpříjemňovat dny v týdnu, kdy jsme sami doma a máme chlapy v práci. Jenže jsem se jaksi zmýlila, bydlím na vesnici, maminek na mateřský je tady cca 10 a nesetkáváme se žádná s žádnou :nevim: chodím s malým třikrát denně ven, aby se vyspal v kočárku, nikdy žádnou maminku nepotkám- děti jim prý spí doma v postýlce, když náhodou nějakou potkám, tak spěchá, nemá čas-jde vařit, uklízet, uspat dítě,.....Většinou to jsou prvomatky, tak by jsem čekala že ten čas snad nějaký mají. Pokaždý je pozvu na návštěvu, ráda by jsem je viděla, pokecala, oni jsou nadšený jak to prý bude super, že jim taky chybí kontakt s lidma a pokec. Jenže dny plynou a maminka žádná nikde, potkám je znova, opět pozvu, oni odvětí jak se těší a že se v týdnu staví, opět nic :( Číslo telefonu na sebe máme, není problém se domluvit přes sms, v kolik a kde, ale nic.
Takže jsem s malým celé dny sama :roll: Mrzí mě to hlavně kvůli němu, protože má rád malý děti, je z nich nadšený.
Občas mám pocit, že jsem snad zablešená, nebo co :? Doma máme normálně uklizeno, žádný bordel, nemám problém uvařit kafčo, čaj, dítěti kdykoli cokoli půjčím a přesto se k nám nikdo nehrne. Svoji rodinu mám daleko a manželova bydlí poblíž, ale nesetkávají se na návštěvách, takže je nevidím jak je rok dlouhý, sama se k nim zvát nechci, oni nás nikdy nepozvali.
Dost mě to mrzí a moc nevěřím tomu, že se to v létě zlepší, to budou mít zase práci na zahrádce.Prostě mě přijde, že se na návštěvu nehrnou a s kočárkem ven nechodí.
Jak to máte vy, jak často se s někým vidíte,…? Naše jediný rozptýlení je jeden den v týdnu kdy jedeme na nákup do města, jinak se tam nedostanu, nemám doma auto, bere si ho chlap do práce a autobusem se mě popravdě nechce. Malej je neposeda a jen by řval, on totiž přes den téměř nespí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6569
21.1.12 16:48

Já bydlím na samotě u lesa a ve vesnici, která je 6km jsou asi 4 maminy. Vídaly jsme se, bohužel pro mne jsou to takové ty „radikální“ matky a nějak jsem nezapadla. Takže se spíš vídám s rodinými příslušníky s dětmi. Kamarádky jsou daleko. Takže se moc nestýkáme. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.1.12 16:49

Ahoj.. nevím, jak která maminka, ale osobně jsem zjistila, neni dobré mít na vození, kávování víc maminek :think: ..
Nejlepší je víc se přátelet s jednou, dvěma.. Já jsem dřív bydlela u rodičů a když tam dojedu na pár dní, tak tam mám maminek x na hřišti, s kterýma jsem se znala z dětství, ale nevím.Přijde mi to, že je to taková ta faleš, co, kdo, jenom si rýpnout, co umí, neumí, proč to dělat nedělat…
Tady jak nyní bydlíme, mám na návštěvy jednu, s kterou se vidáme tak dvakrát do měsíce a mě to vyhovuje. Pak mám další , za kterou dojíždím a to si pravidělně píšem na FB a taky se vídáme tak dvakrát do měsíce.. takže mám opravdu dvě, kterým řeknu víc a nebojím se, že to bude vědět půla okresu…
Asi bych radila spřátelit se s určitou maminkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.1.12 16:51

Jsem koukala, odkud jsi :mrgreen: No setkávám se asi jen tady virtuálně, s tou návštěvou je to naprd, domlouvám se týden dopředu, pak je někdo nemocný, momentálně zrovna my :oops: pak zas něco jiného se musí a je po ptákách :roll: Nejlepší je vyrazit do herny, tam občas někdo je, ale pokud ji nemáš v dosahu, tak je to blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.12 16:53

Ahojíík já jsem na tom stejně bydlím na vesnici u přítele ale vetšinu kamrádek mam v Brně ..tady bydlím chvílku a nikoho tu neznám a když jdu s malou ven tak tu také nikho nepotkávám…je to velká škody tak ráda bych pokeca ale nikdo tu není :,( a když náhodou tu nějaké maminy jsou setkávají se se svými přáteli a maminkami a mě jako cizí neznají a ani neberou…no asik budu muset jezdit až do brna…nic jinakčího mě nzbývá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
21.1.12 16:53

Je to asi dobou, nikdo nemá na nic čas, každý je zalezlý doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.1.12 16:55

na E miminu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
21.1.12 16:56

Néééé :D Mám hodně bezdětných přátel a vůbec mi to nevadí - naopak! :D Takže se setkávám hodně s nimi.Maty je hodně přátelskej,nezlobí a hlavně moje kamarádky jsoz něj hotové.
V létě na pískovišti a u fontánek, jsem si četla.Mezi maminky nezapadám.Jak kuli svému věku,tak myšlení a navíc mě nebaví otázky proč je Matyas tak snědej. :roll:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
21.1.12 16:57
kvaček píše:
na E miminu :mrgreen:

:mrgreen: To jsou jediné maminky se,kterými se ráda setkávám.Když mě nebavěj,tak je vypnu. :P :lol:

• Citovat
  • Upravit
12681
21.1.12 16:57

Hernu ani mateřský centrum nemám v dosahu, leda by mě tam zavezl večer chlap až se vrátí z práce, což už tam nepotřebuji, když je doma on. Nevím se kterou maminkou se více spřátelit, když vídat se s náma nechce žádná, fakt mě to mrzí, protože jsem snad nikomu nic neprovedla, jsem normální, nechápu proč nás nenavštíví. oni když mě pozvou tak tam ještě ten týden na hodinku zajdu. Rozhodně nechci aby mě tady někdo vysedával pětkrát týdně celý den, stačilo by mě jednou do týdne na jednu, dvě hodinky. Prostě si popovídat. V rodině žádný malý děti nemáme, nejmladší je náš a pak až 11letý synovec a ten už si s malým hrát nechce. Opravdu by jsem chtěla aby měl i malej nějakýho kamaráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
21.1.12 16:59
goldenka píše:
Hernu ani mateřský centrum nemám v dosahu, leda by mě tam zavezl večer chlap až se vrátí z práce, což už tam nepotřebuji, když je doma on. Nevím se kterou maminkou se více spřátelit, když vídat se s náma nechce žádná, fakt mě to mrzí, protože jsem snad nikomu nic neprovedla, jsem normální, nechápu proč nás nenavštíví. oni když mě pozvou tak tam ještě ten týden na hodinku zajdu. Rozhodně nechci aby mě tady někdo vysedával pětkrát týdně celý den, stačilo by mě jednou do týdne na jednu, dvě hodinky. Prostě si popovídat. V rodině žádný malý děti nemáme, nejmladší je náš a pak až 11letý synovec a ten už si s malým hrát nechce. Opravdu by jsem chtěla aby měl i malej nějakýho kamaráda

Goldenko,
kde bydlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
21.1.12 17:00

Oni te pozvou?? Tak aspoň to.. Já nevím, ono když jsou děti malé tak většina - nebo aspoň co znám, moc neche chodit na návštěvy, natož v zimě…
Já například jsem to nesnášela někde chodit… Než dítě oblečete, tam někde vyslékat, ohřívat mléko, popřípadě , příkrm.. Ono někdo to bere běžně, ale třeba mě vyhovovalo chodit na kávy, až mi malý chodil…Raději jsem si zvala domů známé…

Příspěvek upraven 21.01.12 v 17:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
21.1.12 17:01

Ano, setkavam se s ostanima maminkama, at uz venku na prochazkach nebo u nas v materskym centru. Ale jsem dost vybirava, tze na kafco zvu jen jednu a k druhe jezdim ja :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
21.1.12 17:01

Mám taky pár bezdětných kamarádek, ale ty chodí do práce a nemají čas a o víkendě jezdí ke svým rodinám. Taky si říkám, že asi ty kamarádky tady se vídají se svýma rodinama a tak na mě nemají čas, oni totiž narozdíl od nás mají v rodině spoustu dětí-podle toho co o nich vím, Takže asi nemají potřebu se s náma vídat. Jenže já za to nemůžu, že u nás v rodině všichni chodí do práce a děti ještě nemají a nebo je mají odrostlý. Pořád přemýšlím nad sebou a říkám si, že je asi chyba ve mě :? Na e-miminu sice člověk kamarádky má, ale to není ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.1.12 17:02

No a není tady na emimi pár mamin z tvého okolí? Třeba byste se mohly scházet, v létě na celodenní výlety apod. Já takhle jednou za měsíc vyrazím poměrně i daleko, ale stojí to za to. :palec: Jasný, že ve vsi mít kámošku by bylo praktičtější, ale holt maj asi jinej životní rytmus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí