Setkáváte se s maminkami?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50165
21.1.12 18:35

Občas se setkávám se svýma kámoškama, které mají děti, ale bydlí jinde, než my. Jinak sama chodím na pokec ke kámoškám, které děti nemají. V létě chodíme na děts.hřiště, ted v zimě tam není ani noha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
21.1.12 18:39

Co se na mě vyprdla většina „kamarádek“ (no jo, s matkou už se moc nedají tropit hlouposti jako s tou starou praštěnou Verčou, co se na zavolanou ve dvě v noci vypravila za nešťastnou kamarádkou :roll: ) jsem se s nikým moc nesházela, ale nedávno jsem se u nás ve městě seznámila s dvěma fajn maminama, jedna má roční a jedna tříměsíční holčičku, a kočárkování hned baví víc :dance: Ale co si budem povídat, nebýt internetu, asi bych taky nikoho neměla, protože nemám povahu na to venku oslovit maminku, která kouká zarytě před sebe a uhání s kočárem jak kdyby ho ukradla :mrgreen:
Je škoda, že je u vás tak málo lidí, ale třeba se to zlomí až bude prcek větší, děcka si budou hrát venku a bude to taky něco jinýho než děcka tahat po návštěvách :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
21.1.12 18:47

Nebráním se kočárkování, přestože se někdy stává, že prckovi, když chce spát, klevety vadí. :lol: Ale domů si pozvu málokoho, stejně tak k málokomu jdu domů. Na neutrální půdě, když mají děti dobrou náladu, tak proč ne? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
21.1.12 19:31

Zakladatelko napis zde odkud si,treba se nekdo ozve,mozna ja :mrgreen: Jsem na tom upln estejne,jsem zde na vesnici naplavenina,k tomu svobodna matka¨)jedina 500obyvatel :roll: )a bydlim u rodicu.Ale mam svou jednotku :think: Zde se maminky vetsinou schazeji v lete v hospode na zahradce,a v zime v hospode ve vnitr,coz me osobne ani jedno nevyhovuje,nemam chut honit se za prckama,nekde po hospe :nevim: na prochazky chodime casto,taky nikoho nepotkavame,a kdyz tak vetsinou se jen pozdravime.Zkousela jsem se seznamovat,treba s maminkama ve skolce,ale proste jsme nenasly spolecnou vetu.Ja nevim,ja si pripadam jina, :nevim: emam rada takove ty maminky VIP,radikalni matky,a matky bavici se jen o sunaru a vareni :oops: mozna proto se se mnou nikdo nebavi :think: ale mame sousedku s dvema detma,a taky jsme si nejak nekaply,ale resime to tak,ze ja poslu dite k ni,a ona zas ke mne,takze v kontaktu jsou :lol: jinak mam dve dobre kamaradky,ale jednu na druhem konci republiky,a druhou sice ve vedlejsim meste,ale neustale pracujici.ach jo.

• Citovat
  • Upravit
21.1.12 19:35

To mi u nás máme klub mimimami.Tam se scházíme s maminkama každou středu.V zime jsme ve vnitř.Obec pro to udělala jednu místnost u nás v kulturáku.je to určené je pro mamky s dětmi.A přes léto chodíma na dětské hřiště.Občas podnikáme i výlety do Zoo nebo na koupání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
21.1.12 19:42

Škoda, že bydlíš tak daleko :( já mám snahu se setkávat, tady se setkáváme jednou týdně s maminkama z emimi, což je báječný, ale jeden den v týdnu to moc nevytrhne a samotnou mě kočárkování nebaví :( jenže jak se pak snažím domluvit s nějakou kamarádkou, tak to taky většinou nevyjde a setkáme se tak jednou za měsíc. Ale věřím, že až bude teplo, tak to bude lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.12 19:46

To mi se setkáváme i mimo středu.Potkáváme se na hřišti.Nebo u nás za zahradou.
Tak mě to taky nikdy moc nebavila.ale za mimimami jsem moc moc ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
21.1.12 20:25
goldenka píše:
Do toho MC se těžko dostanu, navíc mě to přijde divný, mít v okolí tolik maminek a jezdit za cizíma deset kilometrů daleko :nevim: Kdyby ty ženský alespoň chodili s dětma ven, ale řeknu, že je hnusně a jsou doma.Pochybuji, že to bude v létě lepší, když budou mít práci venku

Ja jezdila na cviceni do MC 60km a divne mi to neprislo. V okoli totiz nic nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
21.1.12 23:30

bydlím ve 40tis. městě, mamin je tu spousta, jen u nás ve vchodě jsou 3 co mají děti ve věku těch mých ale já nejsem ten typ co by si někoho stále tahal domů… mám ráda svůj klid, ráda jsem ve svém… děti si s dětmi vyhrají venku.. domu ať mi nikdo neleze, já taky nikam nelezu :DDDD
Klevetění s jinými o stále stejných věcech mě nebere… od kecání mam chlapa a rodiče, potažmo už i děti… popravdě scházení maminek, když vidím jak chodí, děti přikurtované v kočárek, každé suchý rohlík, mámy se na ně ani nepodívají a jen drbou.. to je hnus dle mého.. na RD jsme od starání se o děti a né od drbů…

• Citovat
  • Upravit
12681
22.1.12 08:56

To máš pravdu, jenže když celý týden nepromluvíš s nikým, jen s tím chlapem tak je to na palici. Navíc vím jak ty ženský pak vypadají když se vrací do práce, neumí vůbec komunikovat s lidma, protože celou mateřskou nepromluvili s dospělým člověkem, takže všeho s mírou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
22.1.12 11:27

Jako já si myslím, všeho s mírou… Zase mi přijde už trochu přehnané tvrdit, že mateřská neni na drby :roll: Třeba ty maminky se potkají jednou za 14 dní, tak si mají co říct…
Znám hromadu maminek co takto chodí denně 8o já bych na to neměla opravdu čas, chuť, asi bych i doma nestíhala, ale každému vyhovuje něco jiného. A hlavně jde o to, jak máte staré dítě.. Je to jiné, když je malé a je mu jedno jestli je venku, doma - kočárek a pak 2, 3 leté, které je doma a mrčká, že chce na hřiště, tak to zas si myslím, že je potřeba zajít mezi kolektiv-občas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
22.1.12 18:26

Ahoj, taky jsem nedavno resila podobny problem, a to jsem navic v Praze, v centru, obklopena spoustou maminek, chodim na hriste, cviceni, do herny a nic. Porad jsem resila, co je na nas divneho, ze se s nikym nesblizim vic, kdyz v normalnim zivote mam kamaradek hodne. Nakonec jsem ale zjistila, ze tyhle veci se nedaji lamat pres koleno, to, ze ma nekdo dite, jeste neznamena, ze si musite rozumet a hlavne chtit se kamaradit s nekym jenom proto, ze me nebavi byt sama, neni uplne nejlepsi zaklad pro pratelsky vztah. Takze to ted nechavam na nahode, jestli se v okoli nekdo objevi a jinak cas od casu zajedu za kamaradkami, co bydli dal od nas. Drzim palecky, at se jednou ledy prolomi, z vlastni zkusenosti mam zjisteno, ze kdyz se o neco strasne snazime, tak to proste nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
22.1.12 21:34
Hanča Domča píše:
Ahojíík já jsem na tom stejně bydlím na vesnici u přítele ale vetšinu kamrádek mam v Brně ..tady bydlím chvílku a nikoho tu neznám a když jdu s malou ven tak tu také nikho nepotkávám…je to velká škody tak ráda bych pokeca ale nikdo tu není :,( a když náhodou tu nějaké maminy jsou setkávají se se svými přáteli a maminkami a mě jako cizí neznají a ani neberou…no asik budu muset jezdit až do brna…nic jinakčího mě nzbývá :?

Ahojky, a odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vysavac
14.2.12 10:47

ahoj, odkud jsi? naprosto stejný, s tím rozdílem,že já za půl roku,co jsem na mateřský potkala možná tak 3× maminku s kočárkem u nás na vesnici. A to není malá vesnice,je zde škola - první stupeň. Přitom cesty jsou protažený,ale to spíše potkám aktivní důchodce na procházce - nechodí maminky. Máme zahradu,tak to střídáme - našla jsem si práci na baráku, sekám dřevo v zimě, na podzim jsem hrabala listí,před Vánoci pekla......atd., malovala jsem pokoj, vyklízela půdu......atd., naštěstí tchýně a tchán bydlí vedle v domku,takže je výhoda,že aspoň pohlídají a já mám relax tím,že 2× týdně učím němčinu - dva lidi jsou ochotný za mnou jezdit na vesnici a občas zajedu na běžky - to máme 5 km, teď jsem začla vařit obědy dokonce,abych zabila čas. Práci z domova hledám už marně půl roku. ahoj Lucka.
Auto sice máme,ale jezdit někam s dítětem,když mi tak krásně odpoledne 3-4hodiny spinká v kočárku se mi moc nechce, nákupy mě neberou,takže chodím sama na procházky, nebo dělám na zahradě to dřevo nyní přes zimu.

• Citovat
  • Upravit
1332
14.2.12 10:56

Ahoj ,tak já se s maminkama moc nesetkávám .Sice mám už malou větší ale jsem doma skoro deset let.Jak jsem měla prvního syna a bydlela ještě na vesnici ,tak jsme se setkávali.Ale pak to přestalo dělat dobrotu a byl konec .Ted bydlíme ve městě,nikoho tu moc neznáme ,ale máme okruh dobrých přátel i s manželem společných ,a s těma trávíme spoustu času.Podnikáme ruzné akce,výletz ,chaty atd.A to uplně stačí .nejsem na kafíčkování ,někdo chodí na návštěvy kamarádek třeba denně ,ale i časově mě to moc nepasuje.A víte jak to někdy mezi ženskýma chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí