Šetření a tipy na něj :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Meryls píše:
@Talitha Kolik máš,,rezervu" do konce měsíce, za kterou nechceš jít? Já jsem si zatím nějaký pevný cíl nestanovila, ale ráda bych to zkusila:)
jinak já mám pevnou částku, protože včera přišel kluk s tim, že může jet mimořádně na školu v přírodě a já musím do pátku zaplatit 2500 kč, plus další výdaje
takže prostě přesně vim, kolik na jídlo. do rezervy nešaham, neexistuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se a kolik máš, jestli se můžu zeptat stanoveno do konce měsíce? ať se s Tebou můžu,,hecnout"?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meryls píše:
No k nám pár koledníků přijde a musím chystat 4 balíčky koled pro dětipro dospělé koledníky taky musím mít nachystáno pohoštění a nějakou čokošku nebo tak
my max odvezem tchýni na merendu
ale jinak nic. A kluk bude u táty..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@Meryls 6000 tis se všim všudy - nepočítám plíny a mléko pro malého, to kupuje chlap zvlášť. Ale jídlo, drogérka, běžné drobnosti. Např prací prášek kupuju jen v akci - peru denně, ale vydrží mi strašně dlouho. atd.. chce to vychytata taky neříkám, že vždy.. když berem 20 kg masa, tak je to samože někde jinde
ale zase pak jen hrabu v mrazáku a nemusim pár měsíců nic kupovat.
ahoj..jaky kupujes prasek?
jinak ja sleduju, na kolik vyjde jedna praci davka..tablety jsou nejdrazsi..u Arielu jsem si vsimla, ze staci polovina doporuceneho davkovani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meryls píše:
@martina.se a kolik máš, jestli se můžu zeptat stanoveno do konce měsíce? ať se s Tebou můžu,,hecnout"?![]()
po dnešním nákupu 5600 kč - plus nějaké malé drobné. Mám to do rodičáku, tzn do 14. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
po dnešním nákupu 5600 kč - plus nějaké malé drobné. Mám to do rodičáku, tzn do 14.
tak já si dám do konce měsíce 2 800 - já zas počítám od prvního do posledního
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meryls píše:
@martina.se a kolik máš, jestli se můžu zeptat stanoveno do konce měsíce? ať se s Tebou můžu,,hecnout"?![]()
ja mam stanoveno 3500kc do konce brezna i s velikonocema..budu se snazit neutratit vse.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_BBQ_s píše:
ahoj..jaky kupujes prasek?
jinak ja sleduju, na kolik vyjde jedna praci davka..tablety jsou nejdrazsi..u Arielu jsem si vsimla, ze staci polovina doporuceneho davkovani.
když je akce, tak persil, dávám polovic dávku. Jinak si dělám doma mýdlový sliz - náklady pár kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meryls píše:
@martina.se kde převážně nakupuješ?:)
albert, kaufland, makro. od jara do podzimu místní trh.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám na měsíc, tedy do 15. 6000,– Pro 6 lidí, se vším všudy. Maso v mrazáku.
Asi to nezvládnu, ale právě pro to to chci zkusit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Protože bylo - oprava notebooku, zaplac. velikonoční pobyt, koupě mobilu + bot pro mrně.
Tak, a teď se ukaž. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To my Velikonoce slavíme, letos už čekám i koledníky
- pro holky…to už je sladkostí za 300, jinak něco upeču a obarvit vajíčka zas není tak drahý…těším se na to!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit