Šetrná očista střev

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6770
26.10.14 20:27

Něco jako hydrokolon? Já zase četla, že to vypláchne i přátelské bakterie a je nutné brát intenzivně laktobacily.

No, já na radu pana Zentricha zkusila zelený jíl, chutnalo to asi jako sádra, ale žádné extra účinky jsem nepozorovala. On tenkrát psal, že ženské záněty souvisí se zanesenými střevy…no nevím.

http://www.medicina-kosmetika-leky.cz/…y-zeleny-jil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
26.10.14 20:28

Psylium? lnene semínko?

• Citovat
  • Upravit
11700
26.10.14 20:29

@JayLee
Jo tak nic, už jsem si to našla, je to hydrocolonterapie :lol: Jsem si to zjednodušila. :lol:
Ale to teda fakt nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.10.14 20:29

Hydrocolon. Vyčistí šetrně, důkladně a není to úplně nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
26.10.14 20:31
@zrzana2 píše:
Psylium? lnene semínko?

Jak to prosím tě funguje? To se jí třeba lžička toho semínka denně? Jak dlouho?
A Psylium to je asi klasická vláknina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
26.10.14 20:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.10.14 20:34

Na to jsem se ptala nedávno ve zdravé výživě. Dozvěděla jsem se, že je vhodná křemelina. Taky to zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
26.10.14 20:36

Ja mam po klystyru snad vycisteny trubky komplet, pac to co jako vyjde, to je brutus :mrgreen: delam si ho i doma.
Ale o tom stroji jsem taky premyslela.
Zas je cistit a cistit, vse co je hnane pres zaludek taky neni uplne spravne, takze toho bych se taky varovala…cimz myslim ty ruzny kapicky apod.
Psylium je obyc. vlaknina a lneneho seminka bys musela snist kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
26.10.14 20:37
@JayLee píše:
thy jo ja se na nej tesila vic nez na dite snad :P :P :mrgreen: ta uleva byla bajecna a ještě ty dny po jsem to citila :pankac:

Cože?? Já bych se mu klidně v únoru vyhla. :D

Šanku jsem před několika lety zkoušela. Byla jsem po ní unavená, ale druhý den jsem na sobě taky nic nepoznala. Asi mám divný střeva. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.10.14 20:38

A ještě-známá zkoušela tyto přípravky a nemohla si je vyhachválit. Na střeva je Clean Inside.Taky o tom přemýšlím. Kdyby se nás sešlo více je to levnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
26.10.14 20:39

Ahojky,

já nedávno četla tohle, ale nevím jestli to není pitomost :think: :think:

http://www.radostnezpravy.cz/…a-efektivne/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.10.14 20:48
@JayLee píše: :think: az to nekdo vyzkoušíte, tak dejte vedet pac to bych klidne i zkusila :palec:

No to je asi ten hydrocolon :nevim:.Mám jen nejlepší zkušenosti. To by člověk netušil, co všechno mu vypláchnout - je to dokonce i vidět. Semínka z melounů, všelijaký kusy neidentifikovatelný, krásně to očistí střevo od všelijakých nánosů. Doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.10.14 20:51
@Burj Chalifa píše:
No to je asi ten hydrocolon :nevim:.Mám jen nejlepší zkušenosti. To by člověk netušil, co všechno mu vypláchnout - je to dokonce i vidět. Semínka z melounů, všelijaký kusy neidentifikovatelný, krásně to očistí střevo od všelijakých nánosů. Doporučuji.

No to Ti ale očistí kdejaký projímadlo. A například příprava před kolonoskopii střeva uplně vyleští. A prakticky zdarma. Takže si ho stačí zakoupit. Takže tohle je jen reklamní tah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
26.10.14 21:01

Psylium je indická vlaknina. Lžíce se dá dát třeba do jogurtu. Někdo do šťávy, ale to ja teda nezvladam. Někteří tvrdi, že lnene semínko je pro nas přirozenější. Já ho přes noc namocim, obali se slizem a pak ráno lžíci rozkoušu. Musím si zase udělat kůru.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
5.5.17 14:43

Nemate nekdo zkusenost s Clean inside od naturalswiss?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex