Sex a miminko

Anonymní
2.1.14 12:35

Sex a miminko

Manžel mi dnes vyčetl, že už skoro čtrnáct dní „nic nebylo“. Má pravdu, ale cítím se ukřivděná, že viní mně. Máme miminko a k tomu tři větší děti, kojím, malý se často v noci budí, asi kvůli zubům, je fakt, že jsem ospalec a chodím často spát dost brzy, ale ráno musím vstávat většinou mezi pátou a šestou, to ani nepočítám noční krmení. Manžel se většinou dívá do noci na filmy. Prý šel včera spát chvilku po mně a šťouchal mě, myslí si, že jsem se tvářila, že spím, ale já o ničem nevím, vážně jsem asi hned spala jako dřevo, ještě si pamatuju, jak jsem koukala na stíny na zdi a snažila se vydržet vzhůru. Ráno jsme to teď několikrát zkoušeli, ale buď přiběhlo některé větší dítě, nebo malej tak řval, že jsme toho museli nechat. Manžel mi vyčítá, že při starších dětech to šlo. Nevím, myslím, že má milosrdnou paměť, podle mě to taky nebylo nic moc. :nevim: Krom toho, vážně nemám moc chuti a aktivně to nevyhledávám, nevím proč, snad je to kojením. :nevim: Snažím se teda zajít se aspoň přitulit, ale sex mi prostě teď nic neříká. No a teď mám uraženého manžela a nemám moc náladu si ho udobřovat, protože si myslím, že mě křivdí. A chuti k sexu mi to nedodalo. :( Uf, tak jsem se vykecala.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
110
2.1.14 12:38

A pomaha ti manzel? treba kdyz budes min unavena, budes mit vetsi chut a naladu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
2.1.14 12:39

Babicka by rekla, nema co na praci, tak ma roupy :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
2.1.14 12:42

U nás to bylo spíš naopak :mrgreen: Teď už se to srovnalo. Jinak máme miminko 10,5 měsíce a syna 12 let ;)

• Citovat
  • Upravit
425
2.1.14 12:43

Tak mu rekni, ze na něj nemáš chuť, ať na sobě zamaka. Bude sranda. No a pokud to nepochopi, ze není fer se k tobe stavet jako k nafukovaci panne, tak ja osobne bych ho vyhodila. Má se snažit a ne vyčítat, ze 14 dni nebyl sex. Hodila bych to cely na něj a ještě mu řekla, že ho ma malyho, ať je veselo. Jak ty ke me, tak ja k tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
2.1.14 12:46
@Lipina píše:
Tak mu rekni, ze na něj nemáš chuť, ať na sobě zamaka. Bude sranda. No a pokud to nepochopi, ze není fer se k tobe stavet jako k nafukovaci panne, tak ja osobne bych ho vyhodila. Má se snažit a ne vyčítat, ze 14 dni nebyl sex. Hodila bych to cely na něj a ještě mu řekla, že ho ma malyho, ať je veselo. Jak ty ke me, tak ja k tobě.
8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
2.1.14 12:47

No ja bych dala manzelovi deti na pul dne a pak se certvstva vratila a dozadovala se sexu, myslim, ze moc chuti mit nebude :mrgreen:

ale kvuli kojeni to nejde, to je mi jasny.

chlapi tohle proste nedokazou pochopit, pro ne sex relax, vetsinou pripraveny vzdy. :think:

Ja mam deti jen dve, hodne maly, ale v takovem tom zivem veku, vecer jsem rada ze jsem rada a rano to vetsinou taky moc nejde.

no zatlacila bych na nej, aby vic pomahal, hlidal a obetoval nejakej ten film a prisel driv. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
2.1.14 12:52

A víte o tom, žena sex je chuť i při velký únavě? Podminkou je ale dobrej milenec. Ne sobec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
2.1.14 12:53

Zakladatelko a pomáhá Ti muž s dětma? pokuď ne tak ať začne ať si míň unavená a nebo má hold smolíka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.14 13:04

Díky za reakce, je pravda, že 14 dní je dost, však chápu, že je frustrovaný, pomáhá, myslím, dost, to bych mu nevyčítala. A vypadá taky dobře, dost dobře, to já jsem rozkydlá. Strčit malýho starším dětem je dobrý nápad, akorát by mi asi bylo trošku trapně, protože by se domákli, proč hlídají. :oops:

• Citovat
  • Upravit
8996
2.1.14 13:10
@Lipina píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To jsem se zase pobavila. To by asi čuměl chlapec. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
2.1.14 13:16

A kolik je starším dětem? Že byste je občas vypakovali s kočárkem před barák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
2.1.14 13:16
@Lipina píše:
A víte o tom, žena sex je chuť i při velký únavě? Podminkou je ale dobrej milenec. Ne sobec.
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
2.1.14 16:12
@Lipina píše:

8o to je legrace ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
2.1.14 16:22

Hm. Oni mají tendenci si to zveličovat, to svoje sexuální utrpení. Myslím že to mají z toho když žárlí (třeba na vlastní děti kterým se věnujete), nebo když jim leze do zádele nějaká jiná pipina a hustí do nich jak ona je výkonná a chtivá.
Tak mně můj např. řekl, že nic nebylo 3 měsíce. Trochu si to znásobil, páč to byly 3 týdny (pěkný zánět + menzes).
Pak jsem si to začala značit do kalendáře a nachytala ho, že kecá.
Nedávno to na mně zkoušel zas, že už týden nic. Tak jsem mu připomněla, že v tom týdnu už to bylo 2×. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí