Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás běžně:-) Ale je fakt, že mám tu výhodu, že třeba přes noc mám hodně slabou ms..
kondom (kvůli infekci), jde to i ve sprše, nebo prostě něco pod sebe a hotovo ![]()
@Micheillle píše:
U nás běžně:-) Ale je fakt, že mám tu výhodu, že třeba přes noc mám hodně slabou ms..
To já sice taky ale až tak třetí den:(Dneska je druhý:(Se na to vyprdnu, ale koukám že za exoty nebudem:)))
Manžel ať si vezme kondom-proti případné infekci a dej si pod sebe třeba starý ručník. Víc bych neřešila.
@1.zizi píše:
Jestli beres HA, tak proc tenhle mesic nevynechas pauzu?
HA neberu
Mi si na upíry taky nehrajem, ale dá se to dělat třeba ve sprše nebo vaně..pod sebe nevím jestli bych něco dávala, přece člvěk mění pozice, a takhle by musel ručník furt posunovat..myslím že zas až tak to z člověka přitom aktu nekape ne? akorát chlap je celý červený, ale myslím že okolí moc ne..já bych to dělala ve sprše ![]()
@smurfka
netuším, jestli se to někde podobá sm, ale u nás určitě ne ![]()
@zizalkaaa píše:
Tak to by muj chlap nedal
Tak každej na to není, to je jasné:) Ono taky, kdyby to u nás byla nějaká jatka, tak se na to asi taky vyprdnu ![]()
Dle mého je to humusácký! Já bach to nedala a přítel naštěstí taky ne
![]()
Linda
@Anonymní píše:
Dle mého je to humusácký! Já bach to nedala a přítel naštěstí taky ne![]()
![]()
Linda
proč humusácký? si přestavuješ krve jak z vola či co? ![]()
Dejte si pod sebe červenej ručník, nebo si vlezte do sprchy a v pohodě
![]()
Ahoj holky, jdu s takovým dotazem…Sex při ms jsem párkrát provozovala za mlada. Nyní asi budu muset zas, manžel jezdí opět na montáže a ted budem mít možnost po 14ti dnech být spolu. Jenže mám MS. Nikdy během ní spolu nespali. Provozujete některá sex během tech pár dní? Bývá pak někde bordel nebo tak? Asi se ptám jako tele
,ale já nějak mám zábrany. Ale čekat zas kdo ví jak dlouho se mi taky nechce