Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak a je to tady, konec RD A nástup zpátky do práce a to po 6 letech strávených doma. Celkem se těším, bude to nové, noví lidé, bude více peněz. Pracovní doba užasná pouze od 7,00 do 15,00.Děti ve školce. Zárověn mám ale strach jak obstojím, nejhoeší bude asi ten první týden než se do toho člověk dostane. Holky jak jste to zvládali vy po tolika letech zase v práci. Už aby bylo pondělí a měla to za sebou. Musím obměnit šatník, nabarvit si vlasy a udělat ze sebe člověka, bude to změna.
@-Sára me tot aky ceka, ale az za 2,5 roku. uz ted se toho trochu desim ![]()
Tak držím pěsti, já se vracela jen po 3,5 letech, a stálo to za to ![]()
Doporučuju vitamíny na posílení imunity, pač jsem po těch letech doma chytla kdejakej bacil, jak jsem nebyla zvyklá na uprskanou MHD.
@momi33 Tak naštěstí budu dojíždět autem, ale co mě spíš zabuje bude ranní vstávání. Mě to trvá trochu dýl než se proberu tak hold budu muset vstanout ještě dřív. Namalovat se obléct děti. Věci jim budu připravovat večer at ráno nemáme honičky. Snad i to sebevědomí se zvýší jak budu chodit do práce a ta práce bude po mě vidět, ne jak doma.
@-Sára píše:
@momi33 Tak naštěstí budu dojíždět autem, ale co mě spíš zabuje bude ranní vstávání. Mě to trvá trochu dýl než se proberu tak hold budu muset vstanout ještě dřív. Namalovat se obléct děti. Věci jim budu připravovat večer at ráno nemáme honičky. Snad i to sebevědomí se zvýší jak budu chodit do práce a ta práce bude po mě vidět, ne jak doma.
jj, ale i tak se budeš víc stýkat s lidma, tak přeci jen něco dóporučuju, navíc, je to teď blbý období.
Já celej týden nespala
![]()
@-Sára Tak máš radost, že? Přeci jen 6 let doma stačí
. A máš krásnou pracovní dobu, to je pro školku ideální.
Já to bez práce vydržela přesně 16 měsíců ![]()
@momi33 a jaké vitamíny jsou nejlepší asi si něco koupím. Já nespím už ted, ale věřím že až se v práci zaběhnu budu ještě ráda vzpomínat na ty roky doma ![]()
@-Sára píše:
@momi33 a jaké vitamíny jsou nejlepší asi si něco koupím. Já nespím už ted, ale věřím že až se v práci zaběhnu budu ještě ráda vzpomínat na ty roky doma
taky vzpomínám, a stýská se mi ![]()
@Imane jo 6 let uteklo jako voda mám děti od sebe přesně 3 roky. Manžel stejně jezdí až večer z práce. Děti ve školce tak sem si připadala doma taková zbytečná a méněcenná, snad to bude lepší v té práci.
Do práce jsem se po 3,5 letech vrátila v pondělí, jezdím MHD, jezdím do práce na 5 tou a žiju ![]()
@Paoloska píše:
@berry4 Na pátou… teď v zimě… máš můj obdiv
@berry4 @-Sára Holky, kde berete takovou práci s tak skvělou prac. dobou? ![]()
EDIT: Teda Berry až tak ne ![]()
Mě čeká návrat do práce po 6 letech za 3/4 roku, ale popravdě řečeno, bych další 3 roky doma klidně zvládla
jen manžel už o tom jaksi nechce ani slyšet
![]()