Sex po císaři

539
6.9.11 22:04

sex po císaři

Ahojky holky mám takovou choulostivou otázku… jsem 2 měsíce po porodu. po 6 nedělí po kontrole že je vše v pořádku sme měly s přítelem sex.. krvácela sem do konce šestinedělí pak sem jen malinko špinila. Rodila sem císařským řezem.. ale ještě sem to nedostala ikdyž to teprve bude měsíc co jsem přestala krvácet tak se chci zeptat kdy ste znovu krvácely.. Nechci být znovu těhotná a antikoncepci mi nikdo nedá.. Děkuji moc za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
539
6.9.11 22:04

ještě plně kojím a dost často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
6.9.11 22:09

Dokud kojíš, MS mít nemusíš. Antikoncepci ti samozřejmě dá každý doktor, jsou spešl pro kojící maminy, tak se svého dr přeptej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
6.9.11 22:10

a proč ti nikdo nedá antikoncepci? Mě doktor ihned po šestinedělí nabízel tabletky nebo injekce.
Jinak sex jsme měli asi 5 týdnů po císaři, pak jsme jeli v kondomech a pak jsem přešla na antikoncepci.
Menstruaci jsem měla až cca půl roku po porodu, když jsme najeli na příkrmy a tím kleslo kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.9.11 22:14

A proč ti ji nikdo nedá? Já sice neměla cís.řez, ale antiko jsem hned po šestinedělí dostala, pro kojící matky, cerazete(nevím, jak presne se to píše). MS jsem dostala asi týden po začátku braní prášků a trvala mi 14dní. Od té doby nic, dceři je 9,5m. Ale taky to může být tím, že stále kojím.
A pokud nedostaneš antiko, co kondom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
6.9.11 22:25

krvácení nemusí dorazit ještě hodně dlouho… třeba po celou dobu kojení; mě po císaře odcházely očistky asi 10 týdnů a od té doby (dítěti je něco přes 5 měsíců) menstruace nedorazila - a také zatím plně kojím
antikoncepci kvůli zvýšené srážlivosti krve také nemůžu brát, takže kondom je jednoznačná volba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
6.9.11 22:28

hlavně dej pozor na to, že ovulace předchází menstruaci - tj. pokud se nebudete nijak chránit, tak menstruace vůbec dorazit nemusí a ty otěhotnět můžeš, protože můžeš otěhotnět hned při první ovulaci… a kojení není spolehlivou ochranou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
6.9.11 22:37

Ha jsem začala brát hned po 6nedělí, po 5 nedělích totiž mrcha dorazila ve své kráse a ještě silněji, špinila jsem pouze necelý 3 týdny, hned potom sex, takže 6nedělí nedodržený :oops: Já teda nekojila, ale dr. se mě ptal jestli kojím nebo ne, jsou totiž 2 druhy HA, takže by ti předepsal tu, kterou můžeš při kojení, ale jakmile s kojením přestaneš, tak hned pro jinou. Jinak otěhotnět můžeš hned a ms opravdu nedorazí. Každá jsme jiná, takže mě trvalo krátce a ms přišla skoro hned a někdo na ni čeká půl roku i dýl, je to individuální, ale lepší je se chránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.9.11 08:47

Beru při kojení HA a malé je devět měsíců a zatím žádná návštěva:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
7.9.11 08:57

Já jsem první MS dostala 8 měsíců po porodu.
Antioncepce existuje i pro kojící matky. Zkus se přeptat doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
7.9.11 09:43

Přesně jak píšou holky trvá to opravdu dlouho než se ti ciklus zase upraví na 1 měsíčně a pokud kojíš tak není o ničem diskutovat. Použíte kondom. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí