Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ehm, že bys byla panna?
Pokud ano, tak to prostě trochu zabolí, ale pak už hlouběji půjde. neboj se, uvolni se. ![]()
Nam to neslo hezkych par mesicu…asi jsem mela nejaky blok ci co…uzivejte si to jinak a vsecho pujde uvidis..hlavne se neprekonavej, chce to cas a uvidis, ze si to pak budes uzivat… ![]()
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity jedná se o intimní problém.
Holky, mám prvního partnera sex s ním je dobrý je šikovný ale jeden problém je u měneodhadnu kolik cm se do mě dostane, ale pak hlouběji to už nejde a bolí to
čím to může být?
možná nejsi dost uvolněná?
Nejsem tedy panna, ale mám stejný problém, já tedy od porodu
..nedokážu se uvolnit, mám strach, že to bude bolet, tak jsem stažená a manžela dál prostě nepustím, také nevím, co s tím
![]()
Holky asi máte pravdu že nejsem možná uvolněná a bojím se
ale nevím z čeho to teda fakt je ach jo..
jinak děti nemám takže nic z porodu to není
@dendule4 píše:
Nejsem tedy panna, ale mám stejný problém, já tedy od porodu..nedokážu se uvolnit, mám strach, že to bude bolet, tak jsem stažená a manžela dál prostě nepustím, také nevím, co s tím
![]()
já měla to samý po porodu ![]()
@dani24687 píše:
já měla to samý po porodu
problém je, že já už jsem po porodu rok a stejně to bolí!! takže sex je pro mě vyloženě manželská povinnost!!! ![]()
@dendule4 píše:
problém je, že já už jsem po porodu rok a stejně to bolí!! takže sex je pro mě vyloženě manželská povinnost!!!
ach jo
já to měla půl roku, ale nebolelo mě to, bylo to vyloženě psychický.
Ja jsem se na to ptala na gynde, muze to bolet kvuli zanetu, nebo ma pritel moc velkeho, potom zkuste jinou polohu ![]()
@Bunny puella Panna rozhodně není, vzhledem k tomu že blána je hned u vchodu, tak důvodem její bolesti nejspíš bude že narážel do děložního čípku který je citlivý ![]()
@davidek12 ale když má zánět tak musí pociťovat nějakou bolest a pozná že je něco v nepořádku ne? není důvod že narážel do děložního čípku? ![]()
@Luljeta no me doktor rekl tohle, jinak kdyz je velky a moc prirazi tak narazi na ten cipek a to taky boli, me treba pri poloze zezadu. Ale nerikam.ze to je pripad zakladatelky, treba je to psychika nevim
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymity jedná se o intimní problém.
Holky, mám prvního partnera sex s ním je dobrý je šikovný ale jeden problém je u měneodhadnu kolik cm se do mě dostane, ale pak hlouběji to už nejde a bolí to
čím to může být?
mohla bych tě odtajnit? ![]()
Prosím o zachování anonymity jedná se o intimní problém
.
neodhadnu kolik cm se do mě dostane, ale pak hlouběji to už nejde a bolí to
čím to může být? 
Holky, mám prvního partnera sex s ním je dobrý je šikovný ale jeden problém je u mě