Sex - problém

Anonymní
26.12.13 21:13

Sex- problém

Prosím o zachování anonymity jedná se o intimní problém :oops:.
Holky, mám prvního partnera sex s ním je dobrý je šikovný ale jeden problém je u mě :oops: neodhadnu kolik cm se do mě dostane, ale pak hlouběji to už nejde a bolí to :zed: čím to může být? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bunny puella
26.12.13 21:14

Ehm, že bys byla panna? :nevim: ;) Pokud ano, tak to prostě trochu zabolí, ale pak už hlouběji půjde. neboj se, uvolni se. ;)

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
26.12.13 21:17

Nam to neslo hezkych par mesicu…asi jsem mela nejaky blok ci co…uzivejte si to jinak a vsecho pujde uvidis..hlavne se neprekonavej, chce to cas a uvidis, ze si to pak budes uzivat… :palec:

• Citovat
  • Upravit
15404
26.12.13 21:23
@Anonymní píše:
Holky, mám prvního partnera sex s ním je dobrý je šikovný ale jeden problém je u mě :oops: neodhadnu kolik cm se do mě dostane, ale pak hlouběji to už nejde a bolí to :zed: čím to může být? :(

možná nejsi dost uvolněná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
26.12.13 21:26

Nejsem tedy panna, ale mám stejný problém, já tedy od porodu :mrgreen:..nedokážu se uvolnit, mám strach, že to bude bolet, tak jsem stažená a manžela dál prostě nepustím, také nevím, co s tím :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.13 21:28

Holky asi máte pravdu že nejsem možná uvolněná a bojím se :oops: ale nevím z čeho to teda fakt je ach jo.. :oops: jinak děti nemám takže nic z porodu to není

• Citovat
  • Upravit
15404
26.12.13 21:29
@dendule4 píše:
Nejsem tedy panna, ale mám stejný problém, já tedy od porodu :mrgreen:..nedokážu se uvolnit, mám strach, že to bude bolet, tak jsem stažená a manžela dál prostě nepustím, také nevím, co s tím :nevim: :mavam:

já měla to samý po porodu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
26.12.13 21:31
@dani24687 píše:
já měla to samý po porodu :twisted:

problém je, že já už jsem po porodu rok a stejně to bolí!! takže sex je pro mě vyloženě manželská povinnost!!! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
26.12.13 21:33
@dendule4 píše:
problém je, že já už jsem po porodu rok a stejně to bolí!! takže sex je pro mě vyloženě manželská povinnost!!! :oops:

ach jo :zed: já to měla půl roku, ale nebolelo mě to, bylo to vyloženě psychický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
26.12.13 21:46

Ja jsem se na to ptala na gynde, muze to bolet kvuli zanetu, nebo ma pritel moc velkeho, potom zkuste jinou polohu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
26.12.13 21:49

@Bunny puella Panna rozhodně není, vzhledem k tomu že blána je hned u vchodu, tak důvodem její bolesti nejspíš bude že narážel do děložního čípku který je citlivý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
26.12.13 21:50

@davidek12 ale když má zánět tak musí pociťovat nějakou bolest a pozná že je něco v nepořádku ne? není důvod že narážel do děložního čípku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
26.12.13 21:55

@Luljeta no me doktor rekl tohle, jinak kdyz je velky a moc prirazi tak narazi na ten cipek a to taky boli, me treba pri poloze zezadu. Ale nerikam.ze to je pripad zakladatelky, treba je to psychika nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
26.12.13 22:12
@Anonymní píše:
Holky, mám prvního partnera sex s ním je dobrý je šikovný ale jeden problém je u mě :oops: neodhadnu kolik cm se do mě dostane, ale pak hlouběji to už nejde a bolí to :zed: čím to může být? :(

mohla bych tě odtajnit? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12667
26.12.13 22:16
@magicalee píše:
mohla bych tě odtajnit? :mrgreen:

Ale hes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek