Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PŘES! bože tohle mě málem zabilo
A k tvé otázce asi nebudeš moci, pokud vím musí mít odpracováno 240 dní za dva roky stejně jako ženská, pokud se nepletu, pokud jo ta promiň ![]()
Příspěvek upraven 23.12.13 v 15:35
Abys pres nej mohla volit tak za posl.2 roky min.270 dni a ke dni porodu musi byt zamestnany
@Idril píše:
PŘES! bože tohle mě málem zabiloA k tvé otázce asi nebudeš moci, pokud vím musí mít odpracováno 240 dní za dva roky stejně jako ženská, pokud se nepletu, pokud jo ta promiň
270
@Krkael jop už jsem si to uvědomila, jsem se trochu spletla ![]()
@Krkael A prosímtě, letos dělal jen brigádně, počítá se i todle do odpracovanych dni? Nebo musí mít trvalou smlouvu? Díky vám holky
@geilens tak jako chyba jak z druhé třídy, ještě to zjevně není překlep, ale vzhledem k tomu kolikrát je to napsané, to myslí zakladatelka schválně. Pochopím čárku nebo i/y ale kvůli tomuhle… bych asi řvala i na svého chlapa ![]()
@Anonymní píše:
@Krkael A prosímtě, letos dělal jen brigádně, počítá se i todle do odpracovanych dni? Nebo musí mít trvalou smlouvu? Díky vám holky
Musi mit vydelek a ted budu asi kecat, ale nad 10 tis.hr a odvadet nemocensky poj.
@Anonymní píše:
Platili mu socialni? Delal na dpc nebo dpd?
@geilens píše:
Platili mu socialni? Delal na dpc nebo dpd?
Nemocensky
Jestli dělal na DPČ, tak mu stačí výdělek myslím 2500 nebo 3000 měsíčně
@Anonymní píše:
@Sasha001 Dpč, co to? a nemocenska se neplatila
Dohoda o provedeni cinnosti.
Ahoj holky potřebuji poradit, mám ročního a půl syna, mateřskou jsem si vzala přez ted už expřítele na 3 roky, ted s nynějším partnerem jsem těhotná. A mám otázku, jak dlouho musí mít odpracovaný, abych si zas mohla dát přez něj rodičák a jít na tříletku. Tedkom stále pracuje, ale smlouvu dostane až v únoru, termín porodu je září, myslíte, že bych si to přez něj mohla vzít? Děkuji