Sex u 30-35letých

242
6.8.14 13:55

sex u 30-35letých...

Holky, myslíte, že je zcela normální mít sex v 32letech (manžel 35) jen 1× týdně? Pusinky a objímání mám hodně, ale onen „pud“ má parter jen tak málo… Stresuje mne totiž okolí, když slýchávám u 40-letých že se milujou skoro pořád. díky za názory. Snad mne moc neovlivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7965
6.8.14 13:57

@mokan jeee mam to doma uplne to same!!!a to ještě klidne by mu stacilo 1× za 14 dni.taky me to stresuje mazlit by se chtěl porad, objímat, líbat ale proste sex jako takovy nemusi mit porad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
6.8.14 13:58

Záleží jestli je to tím, že nechce nebo tím, že je třeba unavený, starosti, stresy…taky záleží jestli je to stará záležitost a bylo to tak bylo vždycky :lol: nebo poslední dobou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.8.14 13:58

@mokan jo, je to normální, pokud to tomu páru vyhovuje.. Na chlubily bych nedala, ono spousta lidí toho nakecá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
6.8.14 13:59

To je prča :mrgreen: Tak snad záleží na tom, jak to vám dvou vyhovuje a ne na tom, jak to má kdo v okolí. Tahle stádnost mě fakt baví. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
6.8.14 14:00

Záležitost je to stará, bylo to tak od začátku poznání se (cca 6 let). Ani stres v tom nehraje roli, dělá to tak i na dovolené, kde si to můžeme užívat pořád… ale bohužel nejde to, on nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
6.8.14 14:01
@tiffany píše:
To je prča :mrgreen: Tak snad záleží na tom, jak to vám dvou vyhovuje a ne na tom, jak to má kdo v okolí. Tahle stádnost mě fakt baví. :potlesk:

když se hodláte posmívat něčemu, kvůli čemu se ostatní trápí, tak raději ani nereagujte na příspěvěk! díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
6.8.14 14:03
@mokan píše:
Záležitost je to stará, bylo to tak od začátku poznání se (cca 6 let). Ani stres v tom nehraje roli, dělá to tak i na dovolené, kde si to můžeme užívat pořád… ale bohužel nejde to, on nechce…

Někdo nepotřebuje trtkat co druhý den… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.8.14 14:04
@mokan píše:

né každý má potřebu na to hupnout každý den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.8.14 14:05

@mokan ty jo, tak paráda, koukám že nastáří se s manželem rozjedem :mrgreen: to ste dobrý a já asi divná :mrgreen: mě prostě dítka, dům a práce vyčerpává natolik, že každej tejden fakt ne :mrgreen: a to mi je teprv 27 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
6.8.14 14:06
@mokan píše:
když se hodláte posmívat něčemu, kvůli čemu se ostatní trápí, tak raději ani nereagujte na příspěvěk! díky

Takhle to na veřejném fóru chodí. Každý napíše prostě svůj názor. Pokud ti to nevyhovuje, nikdo tě nenutí sem psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
6.8.14 14:07

Vůbec to nesrovnávej, každý má jinou potřebu sexu, takže jestli to tak měl vždycky, tak je to u něj normální. Jsou lidi co chtějí sex denne a jiní, kterým to stačí jednou za x dní, tak to prostě je..

Takže vůbec se nenech stresovat tím co říkají ostatní, důležité jaké máte potřeby vy dva a jestli si dokážete vzájemně vyhovět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.14 14:09

U nás je to naopak, mně by to tak jednou týdně stačilo - a užiju si to. Manžel by mohl pořád :cert: Holt každý člověk, muži i ženy mají ty potřeby nastavené jinak a je opravdu potřeba se ve vztahu domluvit na nějakém kompromisu pokud jsou potřeby hodně rozdílné.

• Citovat
  • Upravit
16186
6.8.14 14:13
@mokan píše:

a manžel ví, že tě tato „frekvence“ štve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
6.8.14 14:16

Stačilo by mi jednou za 14dni :D:D:D:D:D
práce okolo baráku dite zahrada domácnost nějak nemam energii

hele okolí toho nakeca, známé tvrdila jak to má doma úžasný, ze maj sex skoro denne a pecka.ted se rozvádí manžel si nasel jinou jelikož doma nebyl sex, nespali spolu asi rok.Lidi si vymysli :D:D:D:D:D
jednou týdně v dnesni rychle dobe bych neřešila to je jeste dobrý ;-);-);-);-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí