Sex v plodné dny

196
2.1.15 19:41

sex v plodné dny

Ahoj holky, mám prosím dotaz, moc bych chtěla otěhotnět, ted poprvé zkoušíme otěhotnět vypočítáním plodných dnů, je tu někdo, kdo hned vypočítáním plodných dnů otěhotněl? bojím se, že spíš, jak moc to chci, že to nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12550
2.1.15 19:45

Zdravím :-) nám se to podařilo na poprvé (pro mě zázrak, doktoři to vylučovali), spočítala jsem si plodné dny a ten týden jsme si užívali…myslela jsem na to šíleně, všichni mi tvrdili, že když se na to upnu, tak to nepůjde, ale já to pravidlo teda vyvrátila, fakt jsem nemyslela na nic jiného, dokonce jsem v jednom kuse brečela, jak moc jsem doufala, že to vyjde.
Teď končíme s malou pátý měsíc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
2.1.15 19:46

Jo, já :mrgreen: Ale to je velká otázka, jestli ty výpočty zrovna náhodou sednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
2.1.15 19:47

Já sem s prvním mimčem nepočítala, ale zvládli jsme to na poprvé :lol: myslím si že je to hodně o štěstí jestli se embrio udrží nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
2.1.15 19:48

@monicák
Pokud máš pravidelné cykly 28 dnů, je celkem vysoká pravděpodobnost, že se kalkulčka trefí. Ale spíš zkus obden sex pro jistotu i před tím a potom :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
2.1.15 19:49

Pokud ty vypocty sednou s realitou (jako ze kolikrat ne), je realna sance takto otehotnet zhruba 20 % na jeden cyklus. Nejspolehlivejsi je samozrejme mit sex prubezne cely cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.15 19:50

Při prvním jsem nic nepočítali, ani nevím, jak to přišlo, ale ted bych moc chtěla opět otěhotnět a na nic jinýho nemyslím, a právě toho se bojím že to pak nepůjde. ted právě mám plodné dny, tak myslím jen na to, že musíme mít sex. bojím se pak udělat test, že budu zklamaná.

• Citovat
  • Upravit
7602
2.1.15 20:25

@monicák Nevypočítávala jsem, protože by mi to bylo nanic. Dělala jsem si ovulační testy a zadařilo se druhý cyklus, kdy jsme jeli naostro ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
2.1.15 20:29

Já jsem teda nic nepočítala, ale vím, kdy mám ovulaci a tak jsme se vždycky snažili několik dnů před a po a snažili jsme se třikrát, poprvé jsme splodili syna, pak bylo bohužel zamlklé těhotenství a ze třetího snažení máme dcerku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
2.1.15 20:34

Neřešila jsem, nesledovala ovulaci, měla jsem dlouhé cykly, takže jsem měla plodné dny posunuté až kamsi a zadařio se do dvou měsíců snažení. V době, kdy jsem otěhotněla jsem měla paradoxně úplně jiné starosti než myslet, zda se,,to" zadaří :lol: Psychika je mocná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
2.1.15 20:45

@monicák Ahoj nám se taky zdařilo na poprvé ale ňák jsem to neresila prostě jsem vysadila prášky a po třech měsících bylo :D ty první dva měsíce jsme měli sex zrovna v neplodny dny, ale ten třetí měsíc den po ovulaci bylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.15 21:09

@monicák Já se vždycky koukla jen na internetové kalkulačce a podle toho jsem už potřetí těhotná. Ale na mě se chlap jen podívá a je to…

• Citovat
  • Upravit
15752
2.1.15 21:25

Jo dve deti ze dvou :mrgreen: ale pridala jsem par dnu pred i po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
2.1.15 23:43

Dcera i syn byli pocati hned prvni mesic, kdy jsem otehotnet chtela, z jedineho sexu siroko daleko v tu dobu:-)
Ale ja mam naprosto pravidelne cykly 28 dnu, ovulaci 14.den a poznam ji na sobe i bez testu temer na minuty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí