Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím maminky,
pochlubte se, která z Vás by ráda otěhotněla v letošním roce?
![]()
Určitě já bych ráda otěhotněla, i když už se teda snažíme od loňska ![]()
Ahojky holky, jsem ráda za tuhle diskuzi..:) třeba se tu najde nějaká maminka, co je na tom stejně jak já a zvažuje:)) Mám syna 1,5 roku a nevím, zda se „vrhnout“ na druhé nebo ještě neee:) Chtěla bych začít studovat vysokou a do práce chci taky poměrně brzy, tak chci mít děti „odbyté“ zaráz:) Ale mám obavu, zda se to dá zvládnout, takhle brzy po sobě.
Ahoj holky,
i já se s dovolením přidám - s mužem jsme se konečně shodli, že bychom se letos mohli začít pokoušet o prcka. ![]()
@ZItu píše:
Ahoj holky,
i já se s dovolením přidám - s mužem jsme se konečně shodli, že bychom se letos mohli začít pokoušet o prcka.
A už nějaké mimčo máte?:-)
My se také snažíme, ted to bude druhy mesc, v prosinci to nevyslo, tak snad ted
![]()
Ahoj holky tak se taky konečne odhodlam a přidám se snad nevadí
s partnerem se snažíme už od září a nic
ted přes Vánoce bylo mazlení tak doufám že to konečně vyšlo. MS má dorazit 6.1. Tak uvidíme snad nedorazi a dočkám se //.
jinak Vam všem přeji všechno nejlepší do nového roku. ![]()
@Lejaa píše:
Ahojky holky, jsem ráda za tuhle diskuzi..:) třeba se tu najde nějaká maminka, co je na tom stejně jak já a zvažuje:)) Mám syna 1,5 roku a nevím, zda se „vrhnout“ na druhé nebo ještě neee:) Chtěla bych začít studovat vysokou a do práce chci taky poměrně brzy, tak chci mít děti „odbyté“ zaráz:) Ale mám obavu, zda se to dá zvládnout, takhle brzy po sobě.
Malému je rok a už taky pracujeme na sourozenci:)
My mame 19mesicniho syna, o druhe se snazime od cervence, tak uvidime, kdy se zadari, beru kyselinu listovou a manzelovi jsem nasadila zinek ![]()
@koščička píše:
Malému je rok a už taky pracujeme na sourozenci:)
Ty jo..:-) a nemáš obavu, jak to budeš zvládat?:-)
My máme také roční dítě, zvládat se to bude muset, ale hlavně otěhotnět ![]()
@Lejaa tyhle obavy si nechám, až budu těhotná:) Vždy jsme chtěli děti tak ty 2 roky od sebe. Tak uvidíme, kdy se zadaří. Větší obavu mám z toho, aby nebyli dvojky. To by byl teprve mazec ![]()
@koščička píše:
@Lejaa tyhle obavy si nechám, až budu těhotná:) Vždy jsme chtěli děti tak ty 2 roky od sebe. Tak uvidíme, kdy se zadaří. Větší obavu mám z toho, aby nebyli dvojky. To by byl teprve mazec
Ahoj holky můžu k vám??? Taky už se snažíme od loňska no spíše od předloňska ale doufám že letos už to výjde
jak ste tu na tom holky? ![]()