Snažení 2015

558
2.1.15 10:06

Snažení 2015

Zdravím maminky,

pochlubte se, která z Vás by ráda otěhotněla v letošním roce? :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1715
2.1.15 10:09

Určitě já bych ráda otěhotněla, i když už se teda snažíme od loňska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.1.15 11:05

Ahojky holky, jsem ráda za tuhle diskuzi..:) třeba se tu najde nějaká maminka, co je na tom stejně jak já a zvažuje:)) Mám syna 1,5 roku a nevím, zda se „vrhnout“ na druhé nebo ještě neee:) Chtěla bych začít studovat vysokou a do práce chci taky poměrně brzy, tak chci mít děti „odbyté“ zaráz:) Ale mám obavu, zda se to dá zvládnout, takhle brzy po sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
2.1.15 11:11

Ahoj holky,
i já se s dovolením přidám - s mužem jsme se konečně shodli, že bychom se letos mohli začít pokoušet o prcka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.1.15 11:13
@ZItu píše:
Ahoj holky,
i já se s dovolením přidám - s mužem jsme se konečně shodli, že bychom se letos mohli začít pokoušet o prcka. :)

A už nějaké mimčo máte?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
2.1.15 11:15
@Lejaa píše:
A už nějaké mimčo máte?:-)

NN, nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
2.1.15 11:24

My se také snažíme, ted to bude druhy mesc, v prosinci to nevyslo, tak snad ted :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.1.15 11:31

Ahoj holky tak se taky konečne odhodlam a přidám se snad nevadí :mrgreen: s partnerem se snažíme už od září a nic :( ted přes Vánoce bylo mazlení tak doufám že to konečně vyšlo. MS má dorazit 6.1. Tak uvidíme snad nedorazi a dočkám se //. :lol: jinak Vam všem přeji všechno nejlepší do nového roku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.15 11:47
@Lejaa píše:
Ahojky holky, jsem ráda za tuhle diskuzi..:) třeba se tu najde nějaká maminka, co je na tom stejně jak já a zvažuje:)) Mám syna 1,5 roku a nevím, zda se „vrhnout“ na druhé nebo ještě neee:) Chtěla bych začít studovat vysokou a do práce chci taky poměrně brzy, tak chci mít děti „odbyté“ zaráz:) Ale mám obavu, zda se to dá zvládnout, takhle brzy po sobě.

Malému je rok a už taky pracujeme na sourozenci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
2.1.15 11:49

My mame 19mesicniho syna, o druhe se snazime od cervence, tak uvidime, kdy se zadari, beru kyselinu listovou a manzelovi jsem nasadila zinek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.1.15 11:49
@koščička píše:
Malému je rok a už taky pracujeme na sourozenci:)

Ty jo..:-) a nemáš obavu, jak to budeš zvládat?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
2.1.15 11:58

My máme také roční dítě, zvládat se to bude muset, ale hlavně otěhotnět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.15 12:36

@Lejaa tyhle obavy si nechám, až budu těhotná:) Vždy jsme chtěli děti tak ty 2 roky od sebe. Tak uvidíme, kdy se zadaří. Větší obavu mám z toho, aby nebyli dvojky. To by byl teprve mazec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.1.15 13:10
@koščička píše:
@Lejaa tyhle obavy si nechám, až budu těhotná:) Vždy jsme chtěli děti tak ty 2 roky od sebe. Tak uvidíme, kdy se zadaří. Větší obavu mám z toho, aby nebyli dvojky. To by byl teprve mazec :mrgreen:
:lol: to by byl pěknej mazec, to je pravda!:)))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
2.1.15 13:18

Ahoj holky můžu k vám??? Taky už se snažíme od loňska no spíše od předloňska ale doufám že letos už to výjde :) jak ste tu na tom holky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí