Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
642
2.1.15 13:19

Ahojda, taky se přidávám, máme doma 20m cácorku a letos, nejspíš asi až od února se budeme snažit o druhé. musím si ještě vyřešit ted v lednu doktory. @Lejaa taky si pořád říkám jak to zvládnu 2 děti, ale zase zvládly to jiný tak mi taky :) a hlavně, budou zase starší až bude druhé a malou chci dát od září do školky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.1.15 14:30

@Twettty
heej, mám to stejný:) Od prvního porodu mám špatnou krev, furt mi něco chybělo, jednou železo, zinek.. teď mám málo destiček.. Tak to chci oběhat, upravit a asi se na to vrhnem teda taky:) Syn má ale teprve 17 měsíců:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.1.15 14:31

@RomanaBl
2015 má být dobrý rok! Takže držím palečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
2.1.15 14:34

@Lejaa ahoj děkuji snad bude pro nás všechny a co ty jak jsi na tom??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.1.15 14:41

@RomanaBl
no já už mám doma 1,5ročáka a právě zvažuji, zda začít taky:)) Mám strach, jak to budu zvládat. První je docela divočák, tak mám obavu.. ale počítala jsem, že když začnem teď a zadařilo by se, tak by bylo prvnímu něco před dva roky, což se mi zdá ideální.. ale nevím no, mlátí se to ve mě:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
2.1.15 15:32

Ahojte snažilky, ráda bych se k vám přidala. Máme doma skoro 2letého andílka a rádi bychom jí pořídili sourozence. Snažíme se od listopadu, a snad to brzo vyjde☺ necháváme tomu volný průběh, tak snad se brzo zadaří☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
2.1.15 21:04

@Lejaa já mám křečové žíly, tak 13.ledna se jdu s doktorem domluvit jestli jít ted na operaci nebo až po druhým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
2.1.15 21:12

@Lejaa jo to chápu že se to v tobě mlátí :-) je to skoro dva roky co pritelovo sestra byla ve stejné situaci a nakonec se rozhodla do toho jít i když říká že je to občas hodně velký zahul tak je to super a nemenila vy že prý takhle di budou blíž :-) myslím že ať se rozhodnete jakkoliv tak dřív nebo později stejně sourozence pořídíte ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.1.15 21:36

@RomanaBl
Jo, tak to každopádně chcem:) Já si myslím, že se mi do toho nebude chtít za 3 roky úplně stejně jako se mi nechce teď:-D takže jedinej rozdíl vidím v tom, že teď by si byli skutečně blíž a já bych měla odbyto a byla kratší dobu doma:)
Jen se odhodlat :mrgreen: Zrovna před chvílí jsem říkala manželovi, jak se máme fajn, že kluk spí a máme pohodu, až bude druhé, tak zas bude co chvíla béééékat :-D to bude děs:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
2.1.15 21:36

@Twettty
aha, aha. Tak žádná sranda, tak to držím palečky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
2.1.15 21:48

@Lejaa nemám to nějak hrozné ale občas to bolí, už s tím chodím pár let a doktor je fajn takže to je i pro mě pozitivum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.1.15 22:35

Ahoj, taky se přidávám :mavam: začínáme tenhle měsíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
3.1.15 22:40

@Nespík Ahoj a už máte mimi nebo to bude první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.1.15 22:49

@Twettty už máme jedno-3 letou holčičku a Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
3.1.15 22:53

@Nespík mi 20m holčičku :D, ale pořád si říkám jestli zvládnu 2děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie