Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1911
11.1.15 17:38

@anahita do práce se dá jít přece i dřív! Já jdu od února a už se nemůžu dočkat…mám ale možnost částečného úvazků a babičky ;)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
11.1.15 17:59

No já nemůžu, nebo teda nevím jak bych to udelala. Částečný úvazek u nás nejde a prcek teď ještě není na školku připravený:-) v ty 3 roky by to bylo akorát :-) a babicky mám pracující :-) z logického hlediska by bylo ideální otěhotnět ještě v tomto roce a přejít na novou mat. Jinak bych nastoupila do práce, ty 2 roky tam pobyla a přispěla zas do rodinného rozpočtu a pak, kdyby se zadařilo, šla na mat. Jenže to už by bylo mezi dětmi 6 a více let. Máme malý byt (2+1) a dát k 6 letému novorozeně mi přijde drsné. Měl to tak mu brácha a byl z toho na prášky :-D..

Ale tohle vše jsou jen mé úvahy nahlas. Potřebuju se vykecat:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.1.15 18:00

Ahoj ráda bych se přidala. S manželem se snažíme asi půl roku. Já bych ještě tak půl roku počkala, až budu mít práci jistou, ale jak se říká na tohle se nehraje. :)
Zatím to bereme tak až to bude tak to bude, ale znáte to. Každá je ráda, když se to potvrdí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
11.1.15 18:52

Ahoj, ráda bych se k Vám přidala…s manželem chceme druhé mimco. Naši cacorce je 19m…čekám jen na MS a pak zacneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
11.1.15 19:47

@anahita Ahojky, vím naprosto přesně jak se cítíš. Taky máme byt 2 + 1 a nechci, aby mezi dětmi byl velký věkový rozdíl. Navíc je mi už 32 let, tak jsem to rozhodování měla trochu jednodušší ;).
A ani si nedokážu představit, že bych šla teď třeba na dva roky do práce a pak znova na mateřskou, možná je to tím, že jsem starší :think:, ale každopádně mi to na té mateřské strašně utíká :,(. Zase moje švagrová, je jí 30 let, má o tři dny starší holčičku a také malý byt, tak ta teď má mateřskou jen na dva roky, chce jít asi na 2 - 4 roky do práce, a pak se uvidí jestli se zadaří, prostě teď nic neřeší :roll:. Každá to máme jinak :kytka: :mavam:

@Stacey, @kanourek : To čekání je na tom to nejhorší, ale musíme to vydržet. Držím pěstičky :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
11.1.15 20:14

@Krysička @anahita
Holky mám to stejně, taky malý byt a co teda nechci se vracet do práce a třeba za rok otěhotnět. Už je skoro 33 a nechci dítě v 35-6 letech, i když je to dnes běžné. Taky nechci velký věkový rozdíl, sestra má mezo dětmi 8 let a to bych nechtěla. I dnessi občas říkám, že jsme se měli začít snažit dřív, ale co už. Teď jen doufat, že se zadaří a nebudu muset řešit školku a práci. Malá je totiž v únoru, takže školku hned nedostaneme a babičky jsou daleko navíc chodí do práce.

@kanourek
Vítám tě mezi snažilkama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
11.1.15 20:24

Chtěla bych se zeptat, co si o tom myslíte…mám přes dva týdny zpožděnou menstruaci, těhu test jsem si dělal minulý týden a nic, jen jedna čárka :( pak se ale objevil výtok a bolesti v podbřišku a od včera mě na dotyk bolí strany prsou a bradavky…k mudře jdu v úterý… děkuji za názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
11.1.15 20:40

@ammysch Ahojky, já myslím, že bys mohla být těhotná :D, třeba před týdnem bylo ještě brzy na testování, mohlo se vajíčko uhnízdit později. Máš jinak pravidelný cyklus? Zkusila bych ještě určitě test znovu :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
11.1.15 20:45

@Krysička Právě že se mi občas stalo, že MS dorazila až po vyvolávačce, tak v to moc nedoufám :( Obávám se spíš zánětu :/ Zítra si ho jdu koupit a udělám si ho v uterý z ranní moči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
11.1.15 20:54

@Evelýna 1 koukám, další věc společná :kytka:. Určitě se ti to podaří, uvidíš, máš ještě čas :hug:
Moje sestra má dva kluky, od sebe jsou 7 let, je pravda, že u nich mi to tak hrozný nepřijde. Mají zatím společný pokoj a v pohodě, uvidí se asi do budoucna, oni mají výhodu, že mají barák, tudíž další pokojíček není problém. Já bych to u nás asi nechtěla riskovat, nevím, jestli si budeme moci někdy dovolit větší byt, proto asi hlavně řeším ten věkový rozdíl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
11.1.15 21:02

@ammysch ještě bych to nevzdávala, já taky dost trpěla na záněty. Výtoky a bolesti v podbřišku moc dobře znám, ale bolesti prsou jsem teda při zánětu neměla :think:, ale každá to máme jinak.. Ten test bych zkusila, za to nic nedáš, a uvidíš co ti řekne doktorka, úterý už není tak daleko ;). Držím palečky, aby to dopadlo podle tvých představ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
11.1.15 21:04

@Krysička děkuju,snad to dopadne dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
11.1.15 21:05
@Krysička píše:
@anahita Ahojky, vím naprosto přesně jak se cítíš. Taky máme byt 2 + 1 a nechci, aby mezi dětmi byl velký věkový rozdíl. Navíc je mi už 32 let, tak jsem to rozhodování měla trochu jednodušší ;).
A ani si nedokážu představit, že bych šla teď třeba na dva roky do práce a pak znova na mateřskou, možná je to tím, že jsem starší :think:, ale každopádně mi to na té mateřské strašně utíká :,(. Zase moje švagrová, je jí 30 let, má o tři dny starší holčičku a také malý byt, tak ta teď má mateřskou jen na dva roky, chce jít asi na 2 - 4 roky do práce, a pak se uvidí jestli se zadaří, prostě teď nic neřeší :roll:. Každá to máme jinak :kytka: :mavam:@Stacey, @kanourek : To čekání je na tom to nejhorší, ale musíme to vydržet. Držím pěstičky :kytka: :mavam:

Ahojda. Tak takhle nějak uvažuji:-) Abych se přiznala první rok na mateřské jsem mohla zešílet. Chyběla mi práce (prodavačka v obchodě se šperky) takže jsem byla v denním kontaktu s lidmi a pořád něco vyřizovala a najednou doma. Ale teď už mám vše tak zaběhlé, mám ve všem řád a naopak se mi nechce do práce :-D (jistým způsobem) jinak mě to bavilo. Takže když se vrátím do práce na 2 roky a zas domů.. Asi by hráblo;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
11.1.15 21:07

@Krysička
Moje sestra má taky dva kluky, jsou od sebe 8 let, ale ten mladší má teprve pár týdnů, tak uvidíme jak se snesou. Budou mít společný pokoj a myslím, že postupem času to bude veselé.
My o větším bytu přemýšlíme, ale zatím je to jen v rovině teorie. Já nechci takový věkový rozdíl, sestřenice má děti blízko u sebe a je to fajn. Sice to pro ni ze začátku nebylo jednoduché, ale teď si holky spolu pohrají, mladší se naučila od starší hodně věcí a jsou samostatné.

A hlavně se nechci vracet do práce. Nepřijde mi správné, abych nastoupila do práce a otěhotněla. Jak jsem psala ani nemám kam dát malou. Jsem se svojí šéfovou dobrá kamarádka a nechtěla bych ji dostat do situace, kdy by někoho kvůli mě propustila a já pak otěhotněla, to by mě roztrhla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
11.1.15 21:07

Mě akorát holky čeká 12.2. Zubař. O svátcích jsem si zlomila kousek osmičky, takže nevím, co mi bude dělat a tak kdyby se to mělo trhat, tak se snažením počkám, abych se pak nemusela strachovat kvůli těm oblbovákům:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí