Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ja na vánoce vysadila HA o do ted se nedostavila menstruace. Poslední týden bolesti v podbřišku, nevolnosti, nemůžu cítit pachy - takže bud psychika, ovu, nebo jsem v tom trochu nečekaně dřív
Tak všechno může být možné
přeji ať najdeš // já čekám MS v neděli a testovat nebudu, jsem si 100% jistá, že to zase nevyšlo
Udělej si test až v den MS. Jistota je jistota, než najít ducha a pak být zklamaná, že přišla MS
tak to jsme na tom skoro stejně. Akorát já nebyla v žádné skupině. U mě proběhl zatím jenom rok 2014. Už jste byla na vyšetření? Mě to teprve čeká, tak jestli se mohu zeptat, co od toho mám čekat?
@ammysch
gratuluji k pozitivnímu testu ![]()
Na UTZ takto brzo nejde nic vidět. Když jsem otěhotněla, tak jsem se těšila, že hned půjdu k doktorovi a uvidím fazolku. A ouha. Můj gynekolog objednává na první prohlídku až v 7 týdnu. Byla jsem zklamaná, ale pak to pochopila. Je to z toho důvodu, že tam by už mělo být vidět ![]()
Moji kamarádku takto vynervovala doktorka. Když jí volala, že má //, tak ji hned objednala a samozřejmě tam nebylo nic vidět. Kamarádka z toho byla totálně vynervovaná, protože ji pořád strašila tím nejhorším… Až po dvou týdnech se ukázala fazolka ![]()
Ono i záleží, kdy jsi měla ovulaci. Neboj, to bude dobré, prostě si byla na UTZ moc brzo.
@Falko11 bereš něco na ředění nebo zatím nic? Já naštěstí nic, ale v těhotenství si prý budu muset něco píchat, navíc já jsem v práci celý den na nohách, takže bych to asi nedala.
@verca222 já byla na vyšetř. zatím jen u svého dr., bral mi krev, dělal nějaké stěry, pak ultrazvuk, taková klasika, nic většího. Můj byl na spermiogramu, no a ten dopadl celkem na prd, má malou pohyblivost (já jim říkám lemry líné). Jinak ve čtvrtek jdu k doktorovi, aby nás poslal zas co centra a budeme se domlouvat co teda podniknem.
@Falko11 neboj nejsi v tom sama, taky mám problémy se štítnou(začala mi v těhotenství), takže až otěhotním musím hned k doktorovi, jdu tam ted ve čtvrtek na kontrolu tak jí to zrovna řeknu že se budem snažit a uvidím
jinak mi asi snažení přesouváme na únor, pač mi dnes doktor řekl že by fakt bylo dobrý jít na operaci těch mých blbých žil, takže příští čtvrtek jdu a pak šup na to ![]()
@ammysch píše:
@Falko11 dekuju,me jem prijde divny, ze duch je docela dost vyditelny, ale utrazvuk nic neukazal
ahojda. Já takhle taky měla „ducha“ hezky viditelného a ultrazvuk prd našel.. protože jsem byla teprve +/- v 5tt… byla vidět jen zvětšená sliznice
Teď vím, že až najdu // na testu tak tam půjdu tak +/- 8tt aby už bylo vidět i srdíčko.. Moc ti gratuluju a určitě sem napiš jak to dopadlo!
@Falko11 píše:
@anahita Já měla v V/2008 podezření na trombozu v lýtku, napíchali mi Clexan a druhý den vyšetřili-to už tam samo nic nebylo i otok se podstatně zlepšil. Pak mě poslali na Hematologickou ambulanci, neb to bylo celé divné. Antikoncepci jsem nebrala. No a tam mi zjistili Leidenskou mutaci-kterou konkrétně už zas nevim. Ale prý tu horší pro těhotenství. Tak uvidíme no. Jak zjistím, že se nám zadařilo, tak tam musim. Stejně tak se štítnou žlázou-jak budou // tak tam musim.No chcípák holt no
Prý chcípák
ty jsi koza.. Ptala jsem se protože se mi dělají často modřiny bez příčiny a když se zmíním doktorovi, tak mě odpálkuje, že to je v pohodě a napíše ascorutin, ten zabere jen po dobu jeho užívání samozřejmě… Hele každý máme něco
mě zas mudr potěšil výrokem, že za mými problémy asi stojí syndrom PCO (Syndrom polycystických ovarií) a že možná budu mít problém otěhotnět.. tak měřím bazálku jak urvaná.. zatím druhý měsíc od vynechání HA a pokaždé ovulka byla… tak uvidíme..
doktor chytrej jak rádio
@anahita já mám zvýš. srážlivost poděděnou, zjistili mi to tak, že moje mamka měla a vlastně pořád má sraženinu v mozku, měla kvůli tomu i lehkou mozkovou příhodu, musí brát léky na ředění krve. Musela jsem na vyšetř. i já, její ségra a taky sestřenka, prý to mají hlavně ženy nebo pro ně je to nebezpečnější. Jinak já mám jen tu lehčí formu, protrombin, ale musím každý rok na krev a těhotenství musím hned ohlásit a budu pod dohledem. No vidím, že jsme tady taková bandička hypochondrů ![]()
@Ale85
Já mám jít právě taky na krev. Měla jsem jít už minulý měsíc. Ale bylo to mezi svátky, takže jsem nikam nešla. Právě se bojím, že chyba bude na mojí straně, tak se mi tam ani nechce. Zase nemusím o sobě vědět všechno ![]()
A hormony už máš za sebou? Mě říkal, že nejdřív zkusíme hormony a potom až další řešení.
A pro manžela doporučuju vitamín E - je to na podporu spermií. A to vyšetření nic neznamená, co jsem tak pochopila. U mužů může dělat hodně psychika.
Ve čtvrtek budu na tebe myslet.
Já manžela právě straším, že pokud tenhle rok nebudeme mít miminko, tak jedeme pro dalšího psa
taková malá kompenzace, za neúspěch. Za chvíli tu budeme mít asi zvěřinec, jestli to půjde takhle dál
nesmíme se vzdávat, ono až na to nebudeme myslet, tak budeme těhotný raz dva ![]()
@Ale85 Zatím nic, až podle výsledků krve, až se potvrdí těhu. Jinak po té „tromboze“ jsme rok brala anopyrin. Píchat budu Clexan- a ty asi taky. Pokud budeme mít štěstí tak až tak od cca 6. měsíce, pokud ne, tak od začátku. No…já a injekce, to bude veselé. Naštěstí drahý není měkkejš a kdyžtak bude prý píchat on. No uvidíme, jak moc bude statečný až příjde na činy ![]()
@Twettty nj štítná to je taky potvora…držím palce s ope žil, ale mylsím, že to bude ok a pak už hurá na mimi. ![]()
Jinak já jsme buď magor totální nebo fakt těhu. Od včera je mi total blivno-až do noci. A já, která zbožňuje sladký, jsem včera věnovala zákusek příteli. Kulil oči-mě to přišlo hrozně přeslazený. Ani kafe mi nechutná. A dneska nemám ani chuť na snídani, o zhoršení pleti-zoufale-ani nemluvím. Tak buď viroza nebo je to holka. ![]()
Příspěvek upraven 14.01.15 v 08:57