Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
180
17.1.15 09:41

@Ale85 už se těším, test mám pozitivní, zkoušela jsem i Clearblue a tam mi to ukazuje 2-3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
17.1.15 09:43

@Evelýna 1 Ano, dva normální mám pozitivní a Clearblue digitál mi ukazuje 2-3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
17.1.15 10:03

Jsem nedočkavá…dnes bych měla být 9dpo..teploty po poklesu stouply…uvidíme dál…názory…?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.1.15 10:56

@Ale85 mě je jasný, že někomu se podaří na to nemyslet, ale myslím si, že jen těm ženským, které zase až tak po tom miminku netouží, spíš tomu nechávají volný průběh. Za tu dobu, co jsme se pokoušeli o první ( čtyři roky), jsem fakt nepřišla na to, jak to udělat.. Každý měsíc pro mě byl hrozný a na věty: „Tak co?“, „Nesmíš na to tak myslet“, jsem měla alergii :cert:.. Ty co nezažili tak dlouhé čekání, to asi ani nemůžou pochopit :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.1.15 10:59

Jo jinak holky u mě už je to teď taky jasný :,(, jedno čekání dneska končí :cert: a začíná jiné, tak uvidíme, jestli se nám to podaří příště ;)

Hodně síly nám všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
17.1.15 11:08

@Krysička To je mi líto. Já od včerejška jedu taky nanovo. Příští měsíc nám to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.1.15 11:21

@libo To doufám :kytka:… Věřím, že až přijde ten správný čas, tak se nám to podaří.. :roll:
Teď je to vlastně poprvé, co jsem celkem v klidu :think:,i když jsem to dostala, což je divný, ale kéž kdyby to tak bylo pořád :D… Psychika je fakt mocná čarodějka..

:kytka: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
17.1.15 11:28

@Krysička Naprostý souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
17.1.15 11:32

@Krysička To mě mrzí… :hug: já stále v čekání, dnes jsem 7DPO (pravděpodobně). Počkám do 10DPO a pak zkusím test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
17.1.15 11:34

@libo i tobě držím palce pro příští snažení! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.1.15 11:42

@Falko11 Bylo by fajn, kdyby ti to vyšlo… :kytka:

@ammysch tiše gratuluji :hug:, vypadá to velmi nadějně :D. Držím palečky, aby bylo všechno v pořádku :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
17.1.15 11:51

@ammysch
Super, tiše gratuluju a dej vědět jak budeš vědět výsledek krve.

@Krysička
To je mi líto :,( Mě přišlo období ms nějak nekonečné, ale teď jsem 7 dc, tak se můžeme tulit a uvidíme.

@sissaa
Já neporadím, v měření bt se nevyznám, ale podle mě je brzo a bylo by to hádání. Někde jsem četla, že když je bt zvýšená 18 dnů, tak to může značit těhotenství.

@Falko11
Držím pěstičky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
17.1.15 11:53

@Ale85
Já ty řeči taky nemám ráda, ani od manžela. Chlapi to berou jinak a to jeho „nesmíš to tak řešit“ mě vytáčí.
Sice nikam nespěcháme, ale když ms přijde, tak je to zklamání :,(
Budu držet pěsti, aby vám pomohli a vyšlo vám to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.1.15 17:04

Holky díky za radu. :D
Máme na to zhruba stejný názor, což je super.
A doufám, že každé z nás to tento rok vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
17.1.15 21:02

Holky, děkuji za podporu. Já si nemám pořádně s kým pokecat, tak mě těší, že existují tyto diskuze :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí