Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Evelýna 1 no buď ms, ale to by bylo dost brzo, navíc vždy když teplota klesne, hned ráno na záchodě najdu červenou, do teď nic…
nebo to může být tím, že jsem si před spaním vzala paralen a v noci jsem se doslova vypotila
nebo implantační pokles (ale tolik štěstí bych neměla).
Takže uvidíme, co zítra naměřím.
@libo píše:
@Evelýna 1 no buď ms, ale to by bylo dost brzo, navíc vždy když teplota klesne, hned ráno na záchodě najdu červenou, do teď nic…
nebo to může být tím, že jsem si před spaním vzala paralen a v noci jsem se doslova vypotila
nebo implantační pokles (ale tolik štěstí bych neměla).
Takže uvidíme, co zítra naměřím.
Ahoj. Tak to jsrm hrozně zvědavá, co se z toho vivine. Máš pravdu ja mela teď každý den 36,8 a dneska 36,5 a přišla hned mrcha
ale my se ještě nesnažíme, takže to neřeším. Tak držím palce ať je zítra teplota zas vysoko
Holky, nás doktor posílá do centra, v pondělí nás objednám, tak doufám, že to půjde rychle. Jinak u mě tento měsíc ovulace nikde, ale já teď asi dost tlačím na pilu, tak si za to můžu sama ![]()
@libo
Napsala jsi to tak krásně moravsky:-) podívala jsem se odkud jsi a jůůů Zlín:-) Ja tam studovala vysokou a to město miluju
Bohužel manžel skončil studium o rok dřív a šel pracovat do Prahy, tak jsem se odstěhovala za ním
@Evelýna 1 moc děkuji
. Já ještě stále musím čekat
. Vůbec to neutíká
, testovat případně budu ve středu
. Tak dám pak vědět
![]()
@Ale85 uvidíš, bude to dobrý
. To čekání v centru je tak nějak jiný, je tam veliká šance - naděje, že se to povede, a to je strašně důležitý… Držím palečky ![]()
@Krysička píše:
@Ale85 uvidíš, bude to dobrý. To čekání v centru je tak nějak jiný, je tam veliká šance - naděje, že se to povede, a to je strašně důležitý… Držím palečky
Děkuji za podporu, já jsem vždycky hrdinka, snažím se na to nemyslet a pak jak když luskneš prsty a panika jak prase, nejradši bych si za to nakopala. A miluju rady typu, nemysli na to, tak to kruci taky vím, jen nevím, jak to udělat ![]()
Jinak jsem zvědavá na tebe, ať to vyjde!! ![]()
@libo taky jsem nahlížela odkud jsi. Já chodila do Zl na střední, teď tam pracuju…taky tak mluvím, můj chlap se mi vždycky směje.
@Ale85 Takže denně dojíždíš…já jsem z Otrokovic, manžel ze Zlína a tak jsme se ve Zlíně usadili. Ač jsme oba studovali v Brně a i přemýšleli, že tam zůstanem, nakonec jsme se rozhodli pro Zlín a su ráda. Tady je oproti Brnu takový klídeček ![]()