Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tise Vas tu sleduju a podporuju. Do diskuze zatim moc nepridam, skoncila mi posledni MS po vysazeni HA a ted nevim jestli se zacit hned snazit tenhle mesic nebo pockat na dalsi mrchu a vedet, jak mi,,funguje'' cyklus… nikdy jsem nebyla moc trpeliva ![]()
@Soffii ahoj když jsme plánovali první tak jsem měsíc počkala, jsme si dávali pozor a ms v poho přišla normálně, další měsíc taky, to jsme si dávali taky pozor pač jsem šla na kolonoskopii a 3 měsíc už nám k tomu nic nebránilo a hned se povedlo a lítá nám tu 21m cácorka ![]()
@Twettty jako by si ten muj mozecek vymyslel vic a vic duvodu proc zacit hned. Treba jako ten ze bych to rada dala mamce k narozeninam a to bychom meli uz zacit ![]()
@Soffii říká se že by se se měsíc mělo počkat jak bude reagovat tělo, ale vím jak se cítíš ![]()
@Soffii my čekali tři měsíce měli jsme do toho spoustu problémů a cekli až se to vyřeší a teď když jsme mohli tak mi meskala MS tak snad to bylo jen stresem a změnou stravy kterou jsem začala v prosinci…držím palce ve snažení ![]()
Tak já jsem úplná bojka a po vysazení HA jsem dávala pozor půl roku:-D antinu jsem jedla 5 let tak jsem se bála:-) ale teď už to nehrotím a kdybych v únoru nemusela jít k zubaři kvůli osmiček, tak bych na to skočila hned. Teď jsem druhý měsíc po vynechání HA
@Tereza.K91 píše:
Ahoj holky, jen jsem vám chtěla napsat že jsme se snažili od ledna 2014 a vyšlo nám to v listopadu 2014. Bavila jsem se s kamarádkou, která už mimčo má jak se jim to povedlo, tak říkala, že se taky snažili skoro rok a pak to přišlo samo. Ale jelikož já jsem nemocná mám Cystickou fibrozu tak už jsem si myslela, že se nám to nármální cestou nepovede. Tak mi kamarádka doporučila lubrikační gel pro otěhotnění jmenuje se to (Conceive plus) rovnou jsem si koupila balení po 8 ampulích a použili jsme jen 2. Takže ten kdo se snaží o miminko tak mohu jen doporučit!! Myslím si že nám to doopravdy pomohlo! Nyní už jsem v 11 týdnutakže holky šup do lékarny pro ten zázrak
Holky kdyby někdo měl zájem mám doma ještě 6 aplikátorů tohoto přípravku (Conceive plus), + ovulační testy ve kterém je 6 ovulačních testů+ 2 těhotesnké a já přidám ještě jeden těhotenský. Byla bych ráda kdyby chtěl někdo kupit já už nevyužiji
cena za Conceive plus 350 kč za 6 aplikátorů
Cena za ovulační testy 6ks + těhotenské testy 3ks 100 Kč + poštovné což je 45 kč
nerada bych aby to prošlo, když to mlže někomu pomoci. ![]()
@Soffii
Ja jsem názoru, že není na co čekat. Moje sestra otěhotněla hned po vysazení HA, ani nepočkala na první ms. Dnes už neplatí, že se musí tělo tzv. vyčistit, takže za mě není na co čekat a jestli chcete mimčo, tak šup tulit se ![]()
Držím pěstičky ať to brzo vyjde
Můžu se k vám přidat? Letos bysme chtěli pořídit Moničce bratříčka nebo sestřičku. @Lejaa: taky máme téměř 1,5 roční holčičku. Chtěli bysme druhé, ale pořád si nejsem úplně jistá. Jestli to budu zvládat dvě děti a taky mám trochu strach, jestli to zvládneme finančně.
@clobrdinek
Chápu, taky pořád zvažuji, zda to zvládnu nebo ne.. Ale poslední dobou začínám být povolnější, už jsme to s manželem jeden večer málem zkusili, ale já nakonec couvla a vytáhla kondom
Říkám si, že půl roku sem, půl roku tam… a aspoň si to odbiju a děcka budou blíž k sobě:) Dneska jdu na preventivku na gyndu, tak uvidím co mi řekne a možná se do toho pustíme:)
Z financí strach (už) nemám, probrali jsme to s manželem, taky jsem měla pochybnosti. Zkuste si taky sednout a uvidíš, jak se k tomu manžel staví z finančního hlediska.. Mě uklidnil, že to bude OK:)
Zdravím děvčátka…tak vše je ok, druhý krevní výsledek, je takový, že HCG hrozně stouplo a 4.2. jdu na první ultrazvuk ![]()