Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
966
28.1.15 06:03

@Clau.Zuzu jé, tak super, tak ať je vše OK ;)

Jinak my jsme 5. února objednaní do toho centra, navíc se mi nečekaně naskytla nová práce s dost dobrýma podmínkama, jdu do toho. Sice jsem nechtěla nikam přecházet, kdyby se nám náhodou zadařilo, ale kašlu na to. Aspoň na to nebudu tak myslet a ono to nějak dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
28.1.15 09:19

@Ale85 určo to vem, i kdyby se to hned povedlo, tak než to bude vidět, máš konec zkušebky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
28.1.15 19:03

@Zuzi_V děkuji :) Dneska jsem byla podepsat novou sml. a trochu mi nový šéf ukazoval co a jak, no hlavu mám jak pátrací balon, myšlenky na mimino mi to úplně vytěsnilo, což fakt potřebuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
29.1.15 13:25

Tak ode dneska se oficialne snazime o mimco :) Jen me trochu desi muj cyklus, jestli ovulace probehla, tak jsem ji absolutne nezaznamenala :nevim: Tak uvidime kdy prijde MS. Zatim do sebe kopu sklenky Inofolicu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.15 13:35

Zdravím všechny snažilky, s přítelem se snažíme 5 měsíců… Teď to bude 6.měsíc, jelikož jsem to včera dostala..Dr. Mi předepsala clostilbegyt, jinak jím vitaminy femibion a ksselinu listovou, má někdo zkušenost nebo radu? ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
29.1.15 18:59

@Karolina snažilka Ahoj. Ji, mám zkušenost s Clostíkem…po roce bez ovulace, jsem po nasazení byla druhý měsíc těhu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
29.1.15 20:13

Holky, tak zítra to budu mít z výsledků krve na 100%, ale doktorka mi řekla, že to vypadá, že těhotenství může potvrdit, ikdyž to je hodně v začátku… takový jen pidi hrášek :oops:
Snažím se ještě moc nejásat, ale byla jsem zkoušet znovu dneska šaty a vybrala si takové, aby mi to nevadilo, když se mi trošku zvětší bříško :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
29.1.15 20:24

@Ale85 Tu novou práci závidím, já těď lítám po pohovorech, tak snad se taky zadaří… Je to fakt dobrej zabiják myšlenek na mimi, což přesně jak řikáš, potřebujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
29.1.15 20:31

Ahoj, muzu se pridat? mam doma sedmimesicniho chlapecka po IVF a protoze jsem stara matka (37), tak chceme se snazenim zacit co nejdriv (necekam, ze se zadari) a v lete kdyz tak zkusit druhe IVF :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
30.1.15 06:51

@Clau.Zuzu tak přeju, ať to klapne, pak napiš, jak jsi dopadla :)

@Zuzi_V toto jsem sehnala úplně po haluzi, odmítla jsem jednu práci a pak se najednou naskytlo toto a já to hned vzala. Snad se ti taky brzy zadaří :kytka:

@Lucake ahoj, můžu se zeptat, jestli se zadařilo hned po prvním ivf? My chceme zkusit nejdřív inseminaci, i když můj má špatný spermio., tak nás to asi taky nemine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
30.1.15 12:04

Tak holky i z krve potvrzeno těhu, sice v začátku (já osobně hádám reálně tak 4.týden max) jinak oni budou asi počítat tak 5.týden, ale hlavně aby bylo všechno v pohodě…
Právě jsme si říkali, že to bude super, protože o miminku všem řekneme až na svatbě (tu máme 21.3.) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
30.1.15 12:04

@Lucake držím palečky, aby Vám to vyšlo i bez IVF. Já jsem na tom podobně, mám doma 1,5 roční holčičku také po IVF ( KET). Říká se, že u druhého je to jiné, že tělo ženské už je připravené na další, tak uvidíme.. Já stále věřím, že se nám to druhé povede přirozeně, ale jestli ne, čeká mě ještě KET do konce roku :D… :kytka:

@Clau.Zuzu - tiše gratuluji a přeji ti, aby bylo vše v pořádku a miminko se hezky vyvíjelo :kytka:

Je paráda, když se to někomu z nás povede, tak hlavně ať nás je mezi těhulkama víc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
30.1.15 12:07

@Krysička: mockrát děkuji :oops:

Je fakt neuvěřitelné, že se to tak všechno u nás sešlo. Rozhodnutí o svatbě vlastně padlo tak nějak v říjnu/listopadu, pak ofiko oznámení o Vánocích a teď najednou ještě mimísek.. jsem úúúúplně nadšená a hrozně ráááda :) :dance:

Držím pěstičky, ať vám to taky vyjde holky co nejdříve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
30.1.15 12:15

@Clau.Zuzu jo jo, takhle by to mělo být :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
30.1.15 15:11

@Ale85 ahoj :) IUI jsme zkusili jednou, skoncilo biochemickym tehotenstvim, ja ziju v zahranici a tady se veskera vysetreni a pece ohledne neplodnosti hradi hotove, pojistovna to neplati, tak jsem nechtela do dalsi IUI investovat. Bylo to prvni IVF, meli jsme velke stesti :)

@Krysička gratuluju k holcice :) dekuju, ja si moc nadeje nedavam, ale chci to zkouset, dokud mame jeste jedno zdrave vajicko a jednu mrsku spermii :D dohodli jsme se tak s manzelem, vzdame to az budu v prechodu :) moc drzim pesti, at se toho KETu nedockas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí