Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18687
30.1.15 15:12

@Clau.Zuzu krasny a gratuluju :) ja se 31/8 vdavala a v pulce rijna jsem byla tehotna. Sice po IVF, ale i tak to byla obrovska radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
30.1.15 17:19

@Lucake děkujiii :) tak uvidíme, my máme svatbu teď 21.3. tak snad nebudu mít vůbec blicí období :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
30.1.15 18:21

@Clau.Zuzu moc preji, ja nezvracela ani jednou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
30.1.15 18:46

@Lucake: tak mamka prý ze 3 těhotenství také ani jednou, tak doufám, že se v tomto pomamím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
30.1.15 20:40

@Lucake moc děkuji :kytka:, je to takový můj :andel:. Já doufám, že to podruhé vyjde přirozeně, ale zase na druhou stranu jsem ráda, že ještě nějaké mrazáčky máme v záloze, kdyby bylo nejhůř, a hlavně jsem i díky tomu víc v pohodě.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
30.1.15 21:21

@Krysička to verim, to je hezke. Moje kamaradka s PCOS, spoustu IVF a KETu, nic a nakonec je tehotna prirozene :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
31.1.15 21:09

Ahojky můžu se k vám přidat.
S manželem se od listopadu snažíme o třetí miminko.
Máme dvě holky (5 a 7 let).Tento měsíc už jsem měla malou naději, měla jsem to dostat v úterý(27.1),ve čtvrtek stále nic, tak jsem začala malinko doufat, protože před tím přišla vždy přesně, a dostala jsem to včera :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
31.1.15 22:03

@luck1m vítám tě mezi námi :kytka:. Nebuď z toho smutná, určitě se třetího mimča brzy dočkáš :hug:, to čekání je sice hrozné :cert:, ale pak ty „andílci“ za to fakt stojí :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
2.2.15 06:17

Holky, mám 3. den zpoždění, ale přisuzuji to nervozitě z nové práce, do které dnes natupuji :roll: Ve čtvrtek máme jít do toho car na první konzultaci, nevím, jestli mě bude prohlížet dr. a jestli dostanu ms, tak to asi nepůjde, máte s tím některá zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
2.2.15 08:15

Dobré ranko holky. Mužů se taky v přidat? S přítelem se snažíme o první miminko asi od listopadu. Začátkem ledna jsem potratila takže začínáme znovu:) snad bude únor nás když se říká ze bude plodný:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
2.2.15 10:37

@Ale85 hodne zdaru v nove praci, muj muz dnes taky sel po osmi letech do jine :)
v CARu te normalne vysetri i pres MS, naopak te potom stejne chtit videt 2DC, pokud bys MS nemela, aby se podivali, kolik se ti tam formuje folikulu. Podle toho a podle vysledku hormonalniho profilu by ti nasadili davkovani.

@Lucii92 tak priste at to dopadne mnohem lepe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
2.2.15 14:25

Holky tak spešl dotaz: Už od středy špiním, MS nikde. Čili zpoždění téměř 14 dní. Stalo se některé, že byste takto špinily a byly těhule? Než se vydám na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
2.2.15 15:17

Ahojky já bych se taky ráda připojila s manželem se snažíme od září :* a teď mám zpožděnou menstruaci asi o 7 dni. Picha mě na vaječníku, jsem jako šípková ruzenka :mrgreen: tak snad se zadari :palec:
Přeji všem //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
2.2.15 15:29

@Falko11 zkousela jsi test? Pokud bys byla tehotna a dal spinila, doktor by ti mel napsat neco na zastaveni spineni. Nekdy staci sklenice vody a vymackat hodne citronu nebo si vzit ascorutin. V tehotenstvi se to muze stat, jak se embryo zavrtava do sliznice nebo pokud je tam hematon. Pokud tehotna nejsi, tak to muze byt cysta.

@blabulina ahoj a preji at to vyslo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
2.2.15 16:27

@blabulina snad se taky brzo povede:) zkousela jsi test?..me zacalo bolet bricho takze ms asi prijde:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí