Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je mi lito, ze se nepovedlo. A k tem kecum, ja si jich uzila vic nez dost, moc dobre vam rozumim. Bohuzel lidem pusu nezavrete, ale oni si vetsinou neuvedomuji, ze vam tim ublizuji. Vetsina to mysli dobre. Urcite vam to vsem brzo vyjde
![]()
@Naominka proc spinit misto ovulace? Spineni pri ovulaci neni nic zvlastniho, urcite to neni chyba.
@Lucake no bylo to divný prostě sem špinila tři dny dny a podle mě ovulace vůbec neproběhla mám vždycky citlivý bradavky a myslím si, že se tím posunul celý cyklus a podle mě byla ovulace až za deset dní od toho špinění, protože pak mě ty bradavky začaly bolet… každý měsíc to tak mám, akorát tento se mi to tím špiněním celý nějak posunulo…
![]()
Už me ty kecy taky pěkně se.. Si všichni myslí ze to jde lusknutim prstu:(
@Lucii92 jn
jedna kámoška mi řekla, že udělat dítě přece není taková věda… ![]()
@Naominka já mám zase kamosku které se nechtělo dělat a chlapeček se jim povedl napoprvé. A porad mi to pěkně predhazuje:(
@Lucii92 tak to je něco podobného
ono se to těm co se jim to podaří hned snadno říká… ![]()
@Naominka ale já doufám ze tento měsíc bude zlomovej:) a když ne tak jednou se to podařit musí! ![]()
Naominka: taky 5 mesicu, takze vlastne celkem malo, ale ja naivka jsem si myslela, ze to vyjde na prvni pokus ![]()
@Euforia Jo to jsem si taky myslela, každej mi říkal jak se po vysazení HA jako když to pohnojíš a prdlačka…spíš jako když utne ![]()
@Naominka tak to jo, svoje telo znas nejlip sama, ale spousta holek pri ovulaci spini, takze tak. Nezvazovalas merit bazalni teplotu nebo delat ovulacni testy? At mate lepsi nacasovani
@Lucii92 ja si minulý měsíc koupila femibion je teda dost drahej 299 za 30 tablet, ale četla jsem na něj dobrý recenze, tak uvidíme…ale myslím si, že je to asi jedno co jim jestli obyčejnou listovku nebo něco jinýho…a jeden měsíc sem začala pít kontryhelový čaj, ale pak jsem se na to vyprdla
@Lucake jj to jsem taky dělala a právě na tom sem zjistila, kdy mám tu ovu a co moje dělo dělá když ji mám. Ale přestala jsem měřit teplotu protože mě to znervózňuje. ![]()