Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucii92 no to mě právě v podbřišku popichuje ale je to jiná bolest než před MS a ještě mám takový bílý vytok, který jsem nikdy neměla ![]()
@blabulina to netusim.. ale udelej si test at vis na cem jses:)kdyz tak dlouho meskas
@blabulina kdyz mas zpozdeni tyden tak pujde carka videt urcite:)ale jak chces:)nech to na rano a uvidis:)
Ahoj, taky se k vám ráda přidám
V říjnu jsem potratila a teď to od té doby budem zkoušet poprvé. Poslední MS byla 25.1., tak doufám, že další už nepřijde ![]()
@Janice91 ahoj to me mrzí. Já potratila začátkem ledna:( tak snad se nám brzo povede
jak dlouho jste se snažili?
Taky bych rada otěhotněla, snažíme se uz 8 mesicu a porad nic:(
tak snad uz se brzy zadari:-) Doma mame uz jednu dvouletou princeznu, tak segra, nebo bracha by se sikl ![]()
@blabulina píše:
@Lucii92 zítra ráno si ho udělám
dej potm hned vedet
drzim pesti
@Lucii92 Snad jo
Skoro rok, tak doufám, že teď se zadaří rychleji. A jak dlouho vy? Snad to bude brzy, jinak asi zcvoknu, všude okolo mě jsou samý mimina nebo těhule ![]()
@Lucake na test se chystám ráno. Fakt je to divný-neměla jsem vůbec PMS-což je zázrak. A to „špinění“ je fakt flíček jak nic…stačí na to intimka…no ráno uvidím co a jak.
@Falko11 vypada to dobre
ja bych uz davno testovala
ale ja si merila dlouho bazalni teplotu, takze ja bych to stejne hned poznala ![]()
@Janice91 máme to same:( všude miminka..už mi to leze na mozek. My jsme se ale snažili měsíc. Akorát to nevyšlo:( kéž by to šlo znovu taky tak rychle;)
Takže u mě 4. den zpoždění, stresy z práce opadly a ms nikde, přitom ji mívám jak hodinky. Samozřejmě jsem nevydržela a testovala, negativní
Strašně mě bolí záda, bedra, co to je ![]()