Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
434
22.1.15 09:22

@Krysička
Uvidíme co to má znamenat, tělo si se mnou hraje. Nezadaří, zadaří příště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.1.15 10:05

@Evelýna 1 Pozitivní :potlesk:.., to by měl být každý, škoda, že to každý nedokáže :(, hlavně ať ti to vydrží :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
22.1.15 10:50

@Krysička
Taky mě štve, když mrcha dorazí, neboj, že mě to nechává úplně klidnou, to zase ne :,( Ale už jednoho andílka nebo spíš čertíka doma mám, tak když nám nebude přáno svět se nezboří. Kdychom se snažili o první, tak bych to brala určitě jinak. Jestli se podaři za měsíc, budu šťastná, ale nehrotím to.
Jak jsi na tom ty? Už krvácení ustálo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.1.15 11:01

@Evelýna 1 beru to stejně jako ty :D, navíc já mám doma opravdu už jednoho :andel: :dance:. Mně bolí stále dost v kříži a je mi blbě od žaludku, ale naštěstí MS už se začíná uklidňovat, tak to bude už brzy určitě dobrý :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
22.1.15 12:34

@Krysička
Já mám spíš čertíka, vypadá jako andílek (blond vlásky, modré očička), ale zlobí jako čert. Je neposedná a divoká. Já už si zvykla, ale okolí se pořád diví co všechno vymyslí :lol:
Já zatím dnes nešpiním, tak snad to bude dobré.

To to nezávidím. Nemůžeš to mít tím, že už dlouho krvácíš? Dnes jsem tady na emiminu četla, že holka zjistila těhotenství až když jí vynechala druhá ms ( normálně měla ms a pak ji vynechala, test pozitivní). Šla k mudr a je v 16 tt. Byla těhu a měla měsíc normálně ms!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.1.15 14:46

@Evelýna 1 u nás je to spíš naopak, okolí se diví, že je tak hodná :roll:, ale já tedy občas v očičkách taky čertíka vidím… :D Navíc její děda byl čert jak vyšitej :D.

Občas vím, že se to děje, ale nemyslím si, že by to byl můj případ, já krvácela fakt extrémně, to by byl opravdu asi zázrak, kdybych byla těhotná…
Uvidíme, jak to bude dál… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
22.1.15 17:35

@Krysička
Tak to ti chvilkama i závidím, já mám totiž čertika, který po obědě nespí, u jídla nevydrží sedět, takže za ní běhám po bytě s lžičkou a kočárek nepoužíváme už dva měsíce ( za měsíc jsou jí 2 roky), takže za ní běhám po venku. Mluvit nebude ani náhodou :(
Někdy toho mám večer fakt dost, proto na druhé až tak nespěchám a nehrotím to. Mít totiž dva takové čertíky, tak mě odvezou. Nemám tady žádnou babičku nebo rodinu, jsem s ní pořád sama, takže si neodpočinu, jen o víkendu mi pomůže manžel.
Ale když se podaři, tak budu happy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.1.15 18:29

@Evelýna 1 Tak to věřím, že je to pro tebe dost náročný, navíc když tady nikoho nemáš, kdo by ti pomohl. Jsi ale teda veliká „šikulka“, že to zvládáš a chceš mít hlavně druhé :potlesk:

Jo jinak Kátě je patnáct měsíců, nechodí ještě a na mluvení to teda taky rozhodně nevypadá, každé mimčo je jiné :kytka:. Moje švagrová má o tři dny starší holčičku, která chodí už tři měsíce a i něco povídá, známá má pak o měsíc a půl starší holčičku a ta už i říká krásně věty, no, a pak znám chlapečka, který v roce se pouze plazí, tak nač se zbytečně trápit, každé mimčo je jedinečné :D :dance:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
22.1.15 18:38

@Krysička
Tak já prosim druhé ditě trochu klidnější :lol:
Uvidime co nám přiroda připraví. Aspon se nenudím :lol: Někdy je to unavující, ale když se na ni podívám, když spinká, je tak krásná a já jsem nejšťastnější na světě :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.1.15 18:51

@Evelýna 1 úplně ti rozumím :D :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
25.1.15 14:54

Ahoj holky, trošku jsem vás pročetla a ráda bych se přidala, pokud to nevadí? My se nějakou dobu snažíme/nesnažíme - řekli jsme si, že tomu necháme volný průběh tzv. na přírodě. Teď navíc chystáme svatbu, která bude v březnu, tak jsme si z toho spíš dělali legraci, že si vyberu šaty, a pak je budu muset měnit, protože mě nebudou moct tak stáhnout do korzetu, páč budu mít fazolku :)

Nějak mi mešká MS, ale bojím se udělat testík, že to je zpoždění jen z nachlazení (skoro týden už jsem nachlazená)…

No a navíc v práci máme teď dvě těhule, co budou za chvilku končit a kdybych se k nim přidala, tak šéfku asi trefí šlak (samozřejmě nám to přeje, o tom žádná, taky čekáme, kdy dojde ona, že je těhu :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
25.1.15 17:21

@Clau.Zuzu
Vitam tě mezi náma :mavam:

A jak dlouho ti mešká ms? Zatim máme mezi sebou jednu těhulku, tak budeš nejspíš druhá :lol:
Nevím jak dlouho ti mešká, ale mě se nikdy nestalo, že by mi kvůli nemoci meškaka třeba týden…

Tak šup a ráno testuj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.1.15 18:44

@Clau.Zuzu Ahojky a taky tě vítám :)

Mě jednou ms meškala 5 dní a jednou 7 dní. U mě to bylo jednou z nervozity zda proplatí dotaci a podruhé to bylo z nemoci.

Každopádně být na tvém místě se otestuju :)

A hned budeš vědět na čem jsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
25.1.15 20:10

@Evelýna 1 @Stacey … nooo, zatím 5 dní, takže mám obavu, že by to klidně mohlo být tím nachlazením (kdyby mě tak nebolely prsa a sem tam nepobolívalo podbříško) ale pořád si říkám, že to může být jen opožděná MS, která se přihlásí. Ráno testovat asi nebudu, páč nemám testík doma a po venčení pojedu do práce, ale když nedorazí během dne, tak se odpolko asi stavím pro test a udělám si jej… spíš se stále obávám, že si dělám marné naděje.. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
25.1.15 20:34

@Clau.Zuzu
Když se snažite/nesnažíte, tak usuzuju, že by jsi mimi chtěla :srdce:
Kdyby jsi nenapsala, ze tě bolí prsa, tak bych se i přiklonila nemoci. Já to mám tak, ze mě prsa při ms nebolí, ale byly signál, ze jsem těhotná, takže můj názor je, že spíš budou // :lol:
Ale to je jen odhad a tipuju, uvidíš podle testu. Ja teda vždy testovala z ranní moči, je to lepší, tak uvidíš v úterý.
Přeju ti ať to dopadne jak si přeješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital