Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
180
20.1.15 16:19

@Evelýna 1 děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
20.1.15 18:06

@ammysch Moc a moc gratuluju a přeju, ať i nadále je vše ok! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
20.1.15 19:48

@ammysch taky moc gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
20.1.15 22:18

@ammysch taky moc moc moc gratuluji :kytka: :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
21.1.15 02:17

Holky, tak za dva dny mi má dorazit mrcha a právě začalo pobolívat břicho… :zed: ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
21.1.15 07:23

@ammysch perfektní i já gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
21.1.15 10:11

Ahoj holky, přispívala jsem do téhle diskuze před časem.. Psala jsem, že zvažuji, zda jít do druhého mimča nebo ne. Mám doma 1,5 ročního a je to docela drak. Včera jsem se nechala unést a nepoužili jsme ochranu. Jsem teď na sebe naštvaná:( Že jsem se unáhlila.. Šance je 50 na 50.. Bojím se porodu, bojím se jak zvládnu těhotenství s tím našim raplem a tak celkově všechno.. Vím, že to řeším předčasně, ale nadávám si teď za to.. První syn byl počat, když kolem mě manžel „prošel“… takže bych se ani nedivila, kdyby to teď také vyšlo ze jedné náhody… Ach jo. Měla bych se radovat, ale jsem teď jak na trní, do menses daleko, ale se ukoušu:) Uklidněte mě někdo prosím! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
21.1.15 10:19

@Lejaa Můžu tě uklidnit, že každé otěhotnění je jiné. První jsme otěhotněli ani nevím, jak, bohužel jsme o něj přišli. Na druhé jsme čekali rok a nebýt Clostíku a Utrouše, asi by jsme se nikdy nedočkali. Třetí se opět podařilo, nevíme jak. Na čtvrté otěhotnění stále opět čekáme :-(. Takže pokud jsi poprvé otěhotněla hned, neznamená to, že to teď bude taky tak. Nicméně i kdyby to vyšlo, věř mi, že dvě děti hravě zvládneš (i s čertíkem).A zvládneš i vše okolo! :hug: Přeju ti, ať to vyjde tak, jak cítíš… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
21.1.15 10:33

@libo
děkuji moc! To je hezky řečeno:) Jsem teď fakt zvědavá. Včera jsem si po tom říkala, že na to nebudu vůbec myslet, ale dneska nemyslím na nic jiného… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
21.1.15 10:42

@Lejaa Věř mi, že to dopadne tak, jak má! Když se mi v životě stane něco, co není úplně tak podle mých představ a jsem kvůli tomu smutná, naštvaná…stejně se nakonec ukáže, že to tak všechno mělo být a že je to tak dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
21.1.15 17:51

Holky nemáte někdo „zkušenost“ se špiněním po ms? Mě se to nikdy nestalo, ale teď jsem 11 dc, ms byla 5 dní a od té doby špiním. HA neberu od řijna a predchozí měsíce jsem tento problém neměla. Pobolíva mě i podbřišek a v záda v kříži jako bych to měla dostat :,( Nestalo se to některé z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
21.1.15 20:44

@Evelýna 1 Může to být psychické, strašně si se těšila, jak se zase budete moci začít snažit v novém cyklu, tak se třeba tělo trochu brání.. :nevim:, ale zase na druhou stranu, u mě je to teď taky dost divný. Bolest v kříži i v podbřišku už mám od ovulace, cca od 5.1., MS mi normálně trvá 6 dní ( 2 - 3 dny hodně, pak jen špiním), teď už pátý den docela dost.. A navíc je mi i chvílemi blbě od žaludku… Proto mě napadá, jestli to taky není psychika..

Jestli tě to bude zlobit hodně, asi bych radši si došla na gyndu. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
21.1.15 21:00
@Evelýna 1 píše:
Holky nemáte někdo „zkušenost“ se špiněním po ms? Mě se to nikdy nestalo, ale teď jsem 11 dc, ms byla 5 dní a od té doby špiním. HA neberu od řijna a predchozí měsíce jsem tento problém neměla. Pobolíva mě i podbřišek a v záda v kříži jako bych to měla dostat :,( Nestalo se to některé z vás?

může to být ovulace…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
21.1.15 22:53

@Krysička
Jestli je to psychika to netuším, my se tulíme i tak, není to tak hrozné, že by nám to bránilo se tulit :D

@Lejaa
A není na ovu brzo? Jsem 11 dc, cyklus mívám 29-30 dní. A špiním od ms. Kdyby to bylo cca v půlce cyklu, tak bych to i brala, ale fakt nevím.

Je to spíš nepřijemné, snad to brzo zmizí. Pokud by to bylo dál a třeba i další cyklus, zajdu k mudr. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.1.15 07:59

@Evelýna 1 ovulace by to mohla i klidně být, jen je divné, že špiníš od té MS… :think:. Uvidíš, je dobře, že se i přesto tulíte, že vám to nevadí. Tak držím palečky, aby bylo všechno v pohodě a konečně se zadařilo :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí