Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Clau.Zuzu
I když mi to nikdy nedělalo tak posledního půl roku mě pokaždé před ms pobolívá podbřišek, bolí prsa, někdy mi nechutná co jsem normálně jedla a vnímám více pachy. Tak zatím nic, ale říkám si, že se asi tělo připravuje nebo co ![]()
Každopádně bych ti to moc přela kdyby se // objevili ![]()
@Evelýna 1: tak mě prsa před ms pobolívají, ale ne takto - teď si nemůžu lehnout pořádně na břicho, jak bolí. Ale taky to může být vsugerované. Tak já myslím, že když už si test koupím (možná raději dva), tak asi nevydržím až do úterý do rána ![]()
@Clau.Zuzu
Ani se ti nedivím, já bych taky nevydržela ![]()
Já pro změnu mam bolestivou ovu, to jsem nikdy neměla ![]()
Držím palečky ať je dálnice ![]()
Ahoj holky…jsem na začátku těhu a trápí mě bolest a občas tlak v podbřišku a tmavší výtok…o miminko jsme se snažili dlouho a obávám se mimoděložního…neměla jste to některá z vás?
[* *] tak já nevím, viděla jsem tam malého dušíka anebo si to jen vsugerovávám… ráno asi zkusím znovu… anebo budu muset ještě počkat…
@Clau.Zuzu
Ja teda taky nic nevidím, ale ta fotka je dost nekvalitní, aspoň na mém tabketu je to rozmazané
testni z ranní moči, to bude lepší. Přeju // ![]()
@ammysch
Tlak nebo bolest v podbřišku jsem měla, ale ten výtok
To nevim, ještě když je tmavý… Ale každá jsme jiná. Kdy jdeš kdoktorovi?
@Evelýna 1: no tož je to mobilem a pod světlem, takže se tam spíš udělaly stíny, ale tak uvidím ráno… popřípadě holt za pár dní anebo si zajdu k doktorce na krev, protože to nachlazení je šílené (kašel) a vlastně nevím, co bych si na to mohla vzít (v podstatě asi nic, když mám podezření na těhu)…
@Evelýna 1 příští úterý, jsem na začátku 2. měsíce a prý by už melo byt vidět i něco na ultrazvuku, ale já to čekání snad nevydrzim ![]()
@ammysch
Ja ti rozumím. Už jsem to tu psala, že když jsem našla //, tak jsem volala doktorovi a byla zklamaná, ze mě objednal přesně 7 týdnu od začátku poslední ms. Těšila jsem se, jak tam hned naběhnu na utz. To čekání je nekonečné, ale když potom poprvé uslyšíš
, je to něco nepopsatelného ![]()
Ono už by vidět asi bylo, ale srdíčko asi ne, je lepší si počkat i na něj.
Pro mě bylo vždycky nekonečné čekat měsíc na další kontrolu a na utz, těšila jsem se jak mimi zase uvidím ![]()
Držím pěstičky ať jste oba v pořádku ![]()
Tak dneska ráno ten náznak té čárky vidím zase, ikdyž teda vyloženě tak plná čárka to není… Tak to holt budu muset zkusit o pár dní později a šaty asi vybírat opatrně a s ohledem na možnost těhu… jen se bojím, abych nebyla pak zklamaná…
@libo: fááákt? Já si fakt nejsem jistá, jestli si to nevsugerovávám.. ale teda pro jistotu užívám jen to, co můžou těhotné i na to nachlazení - sice to asi budu léčit déle, ale tak co bych pro tu případnou fazolku neudělala
![]()
@Clau.Zuzu Jako určitě ji vidím, teď jenom aby sílila. Držím palečky.