Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a co u mě nového: MS nedorazila, už to je 5 dní zpožděné. Test negativní, tak čekám a čekám a čekám…
![]()
@Falko11
Tak treba byla ovu později a // se objeví za pár dní. Čekání je hrozné… ![]()
Děkuji holky - to jsem ráda, že to nevidím jen já ![]()
@Falko11: vzhledem k tomu, že já mám 7dní po termínu MS a teprve takový dušík, tak klidně ještě vydrž, vydrž a snad to bude // ![]()
@Evelýna 1 já si snad oddychnu teprve až dostanu průkazku…nevím, jestli to teď vnímám víc, ale poslední dobou slyším jen o špatných koncích, buď tam váček byl, ale bez mimi nebo to bylo mimoděložní nebo netlouklo srdíčko, prostě pořád něco
Snažím se na to nmyslet, ale moc mi to nejde ![]()
@ammysch
Mě můj gynekolog zakázal číst internet, abych se nestresovala. Je pravda, ze čtení tady na emimču není vždy pozitivní a pro psychiku dobré.
Průkazka není všechno, já ji dostala snad ve 14 týdnu, neboj až uslyšíš srdícko budeš happy. Ani se nedaděješ a budeš rodit, hrozně to uteče. Nestresuj se a mysli pozitivně ![]()
@Evelýna 1 snad se srdíčko ukáže příští týden nebo mi z toho všechno už hrábne ![]()
Ahoj holky chtela bych se zeptat..zkusenosti nemam zatim zadne a z internetu clovek neziska tolik zkusenosti jak tady. S pritelem se snazim o miminko. sex provozujem ob den nekdy i kazdy den (ne jen kvuli tehotenstvi). posledni menstruace me koncila 30.12. dva dny pred ovulaci sme meli sex a asi o hodinu pozdeji jsem spozorovala ruzovy vytok. za pul hodiny bylo po vsem. druhy den se to opakovalo na dalsi den nic a nadchazejici den zase. muze se jednat o uhnizdovani vajicka? diky za odpoved
![]()
Ahojky, taky se pridavam
od brezna na to vlitnem, doma mam uz dva kluky, treba se zadari i ta holcicka ![]()
@snazilka88
Uhnizďování probíhá 6-10 den takže hodinu po styku určitě ne. Spíš to souviselo s ovulací, někdo při ní špiní
@snazilka88: taky myslím, že to asi nebude uhnizďování tak brzy, páč to trvá dýl a určitě ne hoďku po styku. Myslím, že to fakt byla ovulka…