Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucii92 vyjde nám to příště ![]()
Jen mě štve, že jsem se nechala unést falešnýma nadějema, nějak se nad to nemůžu povznést ![]()
@Ale85 já si taky vždycky zacnu něco namlouvat
a pak jsem jenom smutná. Snad se v tom únoru zadari:)musí!;)
Ahoj holky,
Tak jsem rano obrecela prichozi menstruaci ![]()
Byl to vlastne prvni cyklus, kdy to mohlo vyjit.. Predtim jsem vubec nemela ovulaci.
Ja tak strasne moc verila, ze to klapne
![]()
Vidím ze jsme na tom všechny stejně:(holky jednou to prostě musí vyjít a brzo se určité dockame ![]()
Krásný den, tak holky test negativní
a menstruace nikde
takže v pátek hurá k doktoru
Ahojky děvčata s manželem se snažíme a snažíme a stále nic
dneska jsem zkoušela test a opět bílo
už jsem z toho zoufalá. V Lednu jsme jeli na dovču, tak jsem tajně doufala že se zadaří a zase nic…ke všemu jsem na dovči místo ovu začala špinit… připadá mi to všechno jako naschvál…už jsem z toho opravdu smutná, všechny kámošky co mám kolem sebe, tak jsou těhotné a podařilo se jim to do třech měsíců
@Lucii92 5 měsíců, sice vím, že to není dlouhá doba a pořád si říkám, že to vyjde třeba další měsíc, ale to sklamání je hrozný každej měsíc…snažím se na to nemyslet, ale nejde mi to, navím jak se od toho mám oprostit. Každej mi říká si užívej si toho, že jsi bez dětí až budou, tak už si toho moc neužiješ, ale to mě bohužel moc neuklidňuje ![]()
Naominka: ja jsem alergicka na vetu, tak na to nemysli, nestresuj se
![]()
@Euforia přesně tak slyším to pořád… a nebo se mě pořad do kola někdo ptá tak co vy? už se vám to povedlo? a když řeknu, že nic, tak na to řeknou právě tohle…se nestresuj a nemysli na to… ![]()
Pořád si říkám, proč to jiným jde hned a u nás nic
úplně obdivuju holky který mají pořád pozitivní myšlení i když už se snaží rok i více. Doufám, že do roka se zadaří ![]()
Naominka: vsechny tyhle hlasky bych zakazala!! ![]()
Zitra zacinam druhy kolo s clostylbegytem a budu zase doufat v pozitivni vysledek
achjo
@Euforia jn to je fakt
připadá mi to jako začarovanej kruh
a jak dlouho se snažíš ty o mimčo?