Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
966
3.2.15 06:27

@Lucii92 vyjde nám to příště :hug:
Jen mě štve, že jsem se nechala unést falešnýma nadějema, nějak se nad to nemůžu povznést :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
3.2.15 06:59

@Ale85 já si taky vždycky zacnu něco namlouvat :roll: a pak jsem jenom smutná. Snad se v tom únoru zadari:)musí!;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.2.15 08:21

Holky, tak TT zoufale negativní a mě čeká cesta na gyndu. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
3.2.15 08:43

Ahoj holky,
Tak jsem rano obrecela prichozi menstruaci :-((((
Byl to vlastne prvni cyklus, kdy to mohlo vyjit.. Predtim jsem vubec nemela ovulaci.
Ja tak strasne moc verila, ze to klapne :-( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
3.2.15 08:45

Vidím ze jsme na tom všechny stejně:(holky jednou to prostě musí vyjít a brzo se určité dockame :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.2.15 08:54

Krásný den, tak holky test negativní :? a menstruace nikde :nevim: takže v pátek hurá k doktoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
3.2.15 09:01

Ahojky děvčata s manželem se snažíme a snažíme a stále nic :( dneska jsem zkoušela test a opět bílo :( už jsem z toho zoufalá. V Lednu jsme jeli na dovču, tak jsem tajně doufala že se zadaří a zase nic…ke všemu jsem na dovči místo ovu začala špinit… připadá mi to všechno jako naschvál…už jsem z toho opravdu smutná, všechny kámošky co mám kolem sebe, tak jsou těhotné a podařilo se jim to do třech měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
3.2.15 09:14

@Naominka to me mrzí. Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
3.2.15 09:23

@Lucii92 5 měsíců, sice vím, že to není dlouhá doba a pořád si říkám, že to vyjde třeba další měsíc, ale to sklamání je hrozný každej měsíc…snažím se na to nemyslet, ale nejde mi to, navím jak se od toho mám oprostit. Každej mi říká si užívej si toho, že jsi bez dětí až budou, tak už si toho moc neužiješ, ale to mě bohužel moc neuklidňuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
3.2.15 09:43

Naominka: ja jsem alergicka na vetu, tak na to nemysli, nestresuj se :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
3.2.15 09:46

Přesně tak :zed: uzivej si jsi mlada, mas čas…bla bka bla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
3.2.15 09:46

@Euforia přesně tak slyším to pořád… a nebo se mě pořad do kola někdo ptá tak co vy? už se vám to povedlo? a když řeknu, že nic, tak na to řeknou právě tohle…se nestresuj a nemysli na to… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
3.2.15 09:49

Pořád si říkám, proč to jiným jde hned a u nás nic :( úplně obdivuju holky který mají pořád pozitivní myšlení i když už se snaží rok i více. Doufám, že do roka se zadaří :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
3.2.15 09:59

Naominka: vsechny tyhle hlasky bych zakazala!! :))
Zitra zacinam druhy kolo s clostylbegytem a budu zase doufat v pozitivni vysledek :) achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
3.2.15 10:18

@Euforia jn to je fakt :) připadá mi to jako začarovanej kruh :) a jak dlouho se snažíš ty o mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí