Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Clau.Zuzu ideálka
já nejsem ráda středem pozornosti a prostě mi to nepřijde nijak důležité a taky je fakt, že dáme raději peníze do bydlení a dovo. Ale každý ať si dělá podle sebe.
@Ale85: ale nee, však to je jasnačka, že vy dva se musíte hlavně cítit dobře. Taky nejsem ráda středem pozornosti, ale tohle asi zvládnu - bude tam rodina a pár přátel a bude nám skvěle ![]()
Bydlení máme, hypotéku platíme víc jak tři roky…
… samozřejmě budeme potřebovat penízky pro mimí, ale to dáme určitě všechno…
@Clau.Zuzu určitě to budete mít super a užijete si to dle svého, já to nemyslela tak, že když nechci svatbu já, nemůžou ji mít ani ostatní ![]()
@bloodysorbette Ahojky vítej
já myslím, že je jedině dobře že jsi nikdy žádnou antikoncepci nebrala! Je to podle mě pěkný svinstvo…sice je fajn že to brání k otěhotnění, ale na druhou stranu nemáš v těle žádnej bordel. Teď jsem na sebe sama naštvaná, že jsem ji brala tak dlouho a že jsem ji nevysadila mnohem dřív…:(
@blabulina 9 let pak jsem mela rok pauzu a pak ještě rok takže celkem 10let
![]()
@Lucii92 Ahojky no máš recht, já se dneska ráno opět zklamala na testu zase bílo
každej měsíc si říkám, že před MS nebudu testovat a nikdy to nemůžu vydržet a pak jsem z toho akorát jak ty říkáš smutná ![]()
Holky já bych tak chtěla na tom testu vidět ty dálnice :/ to je hrozný :/, ale to my všechny tady…
No my se s manželem snažíme od září
ale necháváme to náhodě, vím zhruba kdy mám OVU, ale nijak se nemerim. Teď jdu v pátek na gyndu mám zpoždění, ale testy negativní
Tak uvidíme
Příště to urco vyjde neboj ![]()