Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blabulina ovu sem si zjistila přes ovu testy a teď už ji poznám podle určitých věcí
@blabulina A tak jak říká Clau.Zuzu tak je lepší nic netestovat nechat to nahodě protože je to pak mnohem víc stresující když víš, že ovulace byla a řekneš si tak proč se to nepovedlo když vím že byla…je to vážně lepší nic neřešit a nechat to být a když se dlouhou dobu nic neděje tak teprve pak to zkusit jinak
@Naominka: přesně tak, myslím, že je to lepší nechat co nejdýl na přírodě a zkusit se tím moc nestresovat, najít něco na zaměstnání hlavy… Pravdou je, že já neměla vlastně ani moc šanci se předtím stresovat - máme doma fenku huskyho a ta potřebuje hodně být venku (bydlíme v bytě), takže my míváme o zábavu postaráno a i teď jsem díky ní hodně na vzduchu ![]()
@Lišáček 01 píše:
Jak dlouho se snažíš? ja brala cca 11 let HA a docela mě zděsila představa že po dlouhodobém užívání to může trvat strašně dlouho než se ovu srovna…Jen mě štve že mě tenkrát nikdo o tom neinformoval a rovnou mi ji napsal
muze ale nemusi, moje vsechy kamaradky otehotnely hned, jak vysadily, prvni mesic. O me to ten pripad ale bohuzel nebyl
Ono na každého prostě HA působí jinak. Já třeba po 7letech braní HA začala mít šílené bolesti hlavy apod. a když jsem vysadila HA, tak najednou bolest hlavy jen sem tam při MS… od té doby jsem řekla, že do sebe HA tlačit fakt nebudu a 5 let jsem bez HA… a ačkoliv jsme se nechránili, „dávali“ jsme tak nějak pozor až asi do října…
@Naominka
U nás je snažení také poměrně kratké ( cca 3 měsice)…Ale já jsem tak strašně nedočkavá a pokažde když mrcha přijde jsem zklamana…Vím že tak strašně krátke snažení by byl zazrak, kdyby to bylo hned…Je zvláštní že před 3 lety jsem vynechala asi 3 pilulky a byla jsem v tom(bohužel to nedopadlo- tělo očividně si řeklo že je ještě čas
) a teď když se snažíme tak to bude asi trvat déle…
@Clau.Zuzu ono to u mě není o sledování
protože o sobe dává dost vědět, takže ji nelze nepoznat
@Lucake
S největši pravděpodobností k těm šťastnym nebudu také patřit. Bohužel
@Naominka jjj snažím se, ale jde to těžce…zrovna včeraa jsem telefonovala s kámoškou, která mi oznámilo radostnou novinku že je v 6 tydnu a to víceméně hned po vysazení…mám z toho samozřejmně radost, ale na druhou stranu jí to strašně závidím…
@Lišáček 01 tak já mám okolo sebe jenom samý těhotný kámošky co se jim to podařilo tak do dvou měsíců…
Nejhorší je když potom ve zprávach vidíte, že támhle hodili mimi do popelnice a tuhle toto. Co by za něj někde dali
![]()
Kocky ja mam okolo sebe tokik holek co si nekde,,uleteli'' a maji dite a nebo co nechteli delat a hned na poprve otehotneli. Paradox je ten, ze pary co se ohlizi na to aby byly vybaveni, meli nasetrene penizky atak tak jim zo trva a nebo nejde
chce se mi z toho az brecet..nesnasim reci typu jsi mlada a nemysli na to
..ale u my se jednou dockame a miminko si na nas pocka:-)
@Lucii92: Luci, všechno má svůj čas a má přijít v pravou chvíli
Určitě se dočkáš, a pak to bude zase úplně jiné období. Děti jsou neskutečně úžasné uzlíčky a čeká i na Tebe ![]()