Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1066
4.2.15 14:08

@blabulina ovu sem si zjistila přes ovu testy a teď už ji poznám podle určitých věcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
4.2.15 14:14

@blabulina A tak jak říká Clau.Zuzu tak je lepší nic netestovat nechat to nahodě protože je to pak mnohem víc stresující když víš, že ovulace byla a řekneš si tak proč se to nepovedlo když vím že byla…je to vážně lepší nic neřešit a nechat to být a když se dlouhou dobu nic neděje tak teprve pak to zkusit jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
4.2.15 14:17

@Naominka: přesně tak, myslím, že je to lepší nechat co nejdýl na přírodě a zkusit se tím moc nestresovat, najít něco na zaměstnání hlavy… Pravdou je, že já neměla vlastně ani moc šanci se předtím stresovat - máme doma fenku huskyho a ta potřebuje hodně být venku (bydlíme v bytě), takže my míváme o zábavu postaráno a i teď jsem díky ní hodně na vzduchu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
4.2.15 14:21
@Lišáček 01 píše:
Jak dlouho se snažíš? ja brala cca 11 let HA a docela mě zděsila představa že po dlouhodobém užívání to může trvat strašně dlouho než se ovu srovna…Jen mě štve že mě tenkrát nikdo o tom neinformoval a rovnou mi ji napsal :zed:

muze ale nemusi, moje vsechy kamaradky otehotnely hned, jak vysadily, prvni mesic. O me to ten pripad ale bohuzel nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
4.2.15 14:31

Ono na každého prostě HA působí jinak. Já třeba po 7letech braní HA začala mít šílené bolesti hlavy apod. a když jsem vysadila HA, tak najednou bolest hlavy jen sem tam při MS… od té doby jsem řekla, že do sebe HA tlačit fakt nebudu a 5 let jsem bez HA… a ačkoliv jsme se nechránili, „dávali“ jsme tak nějak pozor až asi do října…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.15 14:33

@Naominka
U nás je snažení také poměrně kratké ( cca 3 měsice)…Ale já jsem tak strašně nedočkavá a pokažde když mrcha přijde jsem zklamana…Vím že tak strašně krátke snažení by byl zazrak, kdyby to bylo hned…Je zvláštní že před 3 lety jsem vynechala asi 3 pilulky a byla jsem v tom(bohužel to nedopadlo- tělo očividně si řeklo že je ještě čas :,( ) a teď když se snažíme tak to bude asi trvat déle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
4.2.15 14:33

@Clau.Zuzu ono to u mě není o sledování :D protože o sobe dává dost vědět, takže ji nelze nepoznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.15 14:36

@Lucake
S největši pravděpodobností k těm šťastnym nebudu také patřit. Bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
4.2.15 14:41

@Lišáček 01 Neztrácej naději :) i když já mám zrovna co povídat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.15 14:50

@Naominka jjj snažím se, ale jde to těžce…zrovna včeraa jsem telefonovala s kámoškou, která mi oznámilo radostnou novinku že je v 6 tydnu a to víceméně hned po vysazení…mám z toho samozřejmně radost, ale na druhou stranu jí to strašně závidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
4.2.15 14:58

@Lišáček 01 tak já mám okolo sebe jenom samý těhotný kámošky co se jim to podařilo tak do dvou měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
4.2.15 15:00

@Lišáček 01 a nebo už děti mají, takže vím o čem mluviš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
4.2.15 15:01

Nejhorší je když potom ve zprávach vidíte, že támhle hodili mimi do popelnice a tuhle toto. Co by za něj někde dali :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
4.2.15 15:07

Kocky ja mam okolo sebe tokik holek co si nekde,,uleteli'' a maji dite a nebo co nechteli delat a hned na poprve otehotneli. Paradox je ten, ze pary co se ohlizi na to aby byly vybaveni, meli nasetrene penizky atak tak jim zo trva a nebo nejde :( chce se mi z toho az brecet..nesnasim reci typu jsi mlada a nemysli na to :zed:..ale u my se jednou dockame a miminko si na nas pocka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
4.2.15 15:15

@Lucii92: Luci, všechno má svůj čas a má přijít v pravou chvíli :hug: Určitě se dočkáš, a pak to bude zase úplně jiné období. Děti jsou neskutečně úžasné uzlíčky a čeká i na Tebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí