Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Naominka dneska nakoupim a pokud do zítřka nepřijde tak test udělám;))
@Ivačice píše:
Ahojky holky, koukám, že už to tady máte krásně rozjeté, mohla bych se přesto přidat?
Já koncem listopadu po 3 měsících nečekaně otěhotněla (chtěla jsem vysadit HA alespoň rok před snažením, ať se tělo hodí „do normálu“), i přes používání kondomu v plodném týdnu jsem otěhotněla. Bylo to nečekané, ale začaly jsme se těšit.
Bohužel se embryo přestalo vyvíjet a musela jsem na revizi. Sice jsem původně chtěla zkoušet těhotnět až později, ale tady po tomto zážitku jsme se s partnerem rozhodli, že do toho půjdeme co nejdřív to bude možné. Vědomí toho, že bychom byli brzy rodiče se nám moc líbilo. Takže po dohodě s doktorem čekám na měsíčky a jdeme na to znova. Doufám, že budeme mít víc štěstí, brzy budou // a vše dobře dopadne
Ahojky, taky se k vám ráda přidám
…to je mi moc líto. Taky jsem otěhotněla brzy a nedopadlo to dobře. Vím co prožíváš, ale musíme věřit, že brzy bude lépe a dočkáme se miminka ![]()
@Lucii92 Já mám takové výkyvy, občas se to bojím zkoušet, že se to bude opakovat, ale miminko chci, v létě mám 28 let a děti nemám žádné. Doktor dovolil klidně otěhotnět po MS, tak na to asi vlítnem. Na revizi jsem byla až 19.1. tak si na ní ale musím chvilku počkat ![]()
@lenncaa Děkuju moc
Jak říkám, mám strach z dalšího těhotenství, ale ten se překoná.
Jen abych měla brzy v náručí mimčo. Partner zatím děti taky nemá. V červnu se bereme, tak je zkrátka správná doba ![]()
@Ivačice já jsem začala krvácet 7.1. A d r. Říkala ze si s tím tělo poradili samo a můžeme se pokoušet dal. Včera jsem mela dostat MS ale zatím nic. Tak jsem zvědavá ale břicho už me bolí pěkně:( taky mám strach co bude dal a aby se to neopakovalo:( snad už bude všechno dobre ![]()
@Lucii92 Mně dr. řekl, že je to náhodný stav a že se to většinou neopakuje. Bohužel vím, že i opakovaně se to stát může, ale musím věřit, že ne u mě. Já to měla od začátku takové nejisté, začala mi slábnout čárka na testu, tmavě jsem špinila a neměla žádné příznaky. 19.1. jsem začala krvácet a večer jsem byla po revizi.
Ale dost už o špatných zážitcích. Teď nás čekají ty lepší ![]()
Snad to do 14 dní dostanu a vlítnem na to. Do té doby jsme se s partnerem rozhodli, že nebudeme ani sexuálně žít, bojím se infekce. Takže po měsíčkách budeme po sexu celí lační, tak snad se podaří ![]()
@blabulina Tento názor jsem taky slyšela. Tak snad to tentokrát vyjde. Snad budeme za rok drandit s kočárkem ![]()
@Ivačice no me taky dr. Řekla ze už se to většinou neopakuje. Takze jakmile jsem přestala krvácet tak jsme se začali pokoušet znovu. No a už mám 1 den spozdeni ale TT negativní. Tak doufám ze nebudu mít rozhazene cykly ![]()
@Lucii92 Vydrrrž, jakmile bude tělo připravené, tak to vyjde ![]()
@blabulina To mi povídej ![]()
@Ivačice píše:
@lenncaa Děkuju mocJak říkám, mám strach z dalšího těhotenství, ale ten se překoná.
Jen abych měla brzy v náručí mimčo. Partner zatím děti taky nemá. V červnu se bereme, tak je zkrátka správná doba
Přeji ti, aby se ti brzy tvůj sen splnil/nám všem. Nás čeká první IVF, tak se toho trošičku obávám, ale jsme silné holky a vše zvládneme
![]()