Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Naominka nedorazila
ale porad mám takový divn tlak v podbřišku takže čekám každou chvilku;)
@Lucii92 tak uvidiš no třeba se z toho na testíku později ještě něco vyklube ![]()
Příspěvek upraven 05.02.15 v 09:23
@Naominka no já v to doufám!:) za měsíc budeme vkládat fotky pozitivních TT:)
@Lucii92 jeeeeeee kéž by to tak bylo
, ale u tebe tento měsíc ještě není vše ztracené ![]()
@Lucii92 a kolikátý den od ovu se ti minule ukázal pozitivní testík? případně od MS? už jsi tam tu druhou čárku touhle dobou měla?
@Lucii92 já jsem od Harrachova
ve středu razim do Olomouce na poradu ![]()
@Naominka slabá čárka se mi ukázala v den co mela přijít MS. Ale opravdu pidi ze skoro nebyla vidět. Poradna byla az tak týden po vynechání:)
Ahojky holky
, koukám, že už to tady máte krásně rozjeté, mohla bych se přesto přidat?
Já koncem listopadu po 3 měsících nečekaně otěhotněla (chtěla jsem vysadit HA alespoň rok před snažením, ať se tělo hodí „do normálu“), i přes používání kondomu v plodném týdnu jsem otěhotněla. Bylo to nečekané, ale začaly jsme se těšit.
Bohužel se embryo přestalo vyvíjet a musela jsem na revizi. Sice jsem původně chtěla zkoušet těhotnět až později, ale tady po tomto zážitku jsme se s partnerem rozhodli, že do toho půjdeme co nejdřív to bude možné. Vědomí toho, že bychom byli brzy rodiče se nám moc líbilo. Takže po dohodě s doktorem čekám na měsíčky a jdeme na to znova. Doufám, že budeme mít víc štěstí, brzy budou // a vše dobře dopadne ![]()
@Lucii92 noooooo tak to by ještě mohlo vyjít
uvidíš já bych asi protože jsem nedočkavá
zkusila testík určitě ještě dneska, ale když by nedorazila do dvou dnů, tak bych ho asi zkusila být tebou udělat a třeba tam budou ![]()
@Ivačice ahoj, vidím ze jsme na tom úplně stejně. Já potratila začátkem ledna po měsíci snažení. Embryo se neuchytilo tak jak melo a naštěstí jsem to mela bez revize. Taky do toho jdeme znovu. Není na co čekat:)