Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucii92 tichounce gratuluji a preji at sili ![]()
@Ale85 píše:
@Lucake díky za podporuvím, že to tak je, vždycky mám takové záchvaty paniky než se srovnám
chapu, ja taky ![]()
Tak u mě to klaplo, ale odešlo. 14 zpoždění, špinění, gynda a zjištění, že je to pryč a mám cysty. Navíc se mi zbláznil cyklus, takže to bude veselé. No, dalšímu snažení třikrát hurá!!! Nám všem! ![]()
@Falko11 jé tak to je mi líto
…přeju ať se zadaří napříště
já už bych taky chtěla aby to konečně přišlo…je to nekonečné čekání… ![]()
@anitram999 Díky
Aspoň vím, že chutě, osypání se a „smrady“ mě budou provázet. O pocitech na zvracení nemluvím.
Hlavně, že vím, že to jde, to je nejdůležitější a proto nesmutním. Je to vlastně výborná zprava.
A ono to příjde, jen musíme všechny vydržet! ![]()
@Falko11 přesně, musí to brát člověk tak, že i když to tentokrát nevyšlo, tak že to ale jde, a tím pádem se to povede příště
…samo tělo ví nejlíp, proč to tak udělalo, miminko chceme, ale přece jenom samozřejmě nejradši zdravé
takže budu na Tebe myslet, ať je to, co nejdřív a vyjde to, až do konce
nám se zatím nedaří ani to
a to už to zkoušíme skoro dva roky…tak přeju brzký úspěch…nám když to nevyjde do března tak jdeme na IUI, protože s partnerovým výsledkem spermiogramu to asi ani jinak nepůjde…ale tak pořád zkoušíme přirozeně ![]()
@anitram999 držím palečky a děkuju! Vím, že pro někoho by to byla tragédie, pro mě je to úspěch.
Zkoušení je fajn.
![]()
@Falko11 ahoj. Je strašně fajn ze to beres takhle;) me se to stalo taky na začátku ledna:( ale aspoň víme ze to jde! No a ted mám 4 dny spozdeni a mini dusika na testu:)