Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucii92 na gyndu je brzo, aby potvrdil těhu, ale z krve by to mělo být jasné hned, a případně by Tě aspoň prohlédl ![]()
@Lucii92 minulost hodit zpět a tím se nezabývat už, myslet pozitivně…nemysli si, ona hlava dělá taky svoje, takže takovýhle myšlenky vyhnat z hlavy a myslet jen na hezký ![]()
@Lucii92 a taky největší šance na otěhotnění bývá právě po biochem. těhu…takže přeju aby to vydrželo a budeš šťastná maminka ![]()
@Lucii92
od toho tu jsme
já právě taky jsem teď zmatená, ovu asi ten 15 DC, dneska jsem 23 DC a už asi 4 dny mě bolí břicho, záda…poslední dva dny to břicho hodně, že jsem si říkala, že už se MS rozjede, a zase nic…malinko špiním, třeba jen jednou za den a pak je hlen zas čistý…ach jo…a to mívám cykly kolem 33 průměr…takže taky nechápu
co se mi z toho vyvrbí…čekala jsem, že MS se rozjede přes noc, ty bolesti a špinění..ale nic..tak ještě počkám no…ale takovýhle to nemívám…mám ty bolesti třeba den předem, ale rozhodně ne třeba 3 -4dny ![]()
@Lucii92 děkuju, dám pak echo, zda MS nebo mimí
ale po skoro dvou letech snažení, tomu nedávám moc valnou šanci, spíš se mi asi nějak rozhodil cyklus, nevím…ale tak je to první měsíc co zkoušíme při sexu prstíkovou metodu a gel conceive plus na podporu početí…tak třeba to vyšlo…já už v to ani nedoufám…bylo by to krásný
a ty se drž a klid a odpočinek ![]()
@anitram999 já na to kaslu. K dr. Půjdu tak za 14 dni. Jestli se ma něco stát se stane. Ted už to stejně neovlivnim. Četla jsem různé diskuze ze ma každá čárku jinak silnou. Psala tam jedna maminka ze mela čárku slabou i 11 dni po vynechání MS a ted ma zdravou holčičku. Pak se jenom nervuju a vůbec si to neuzivam
ale jsem taková:( přece nemůžu mít na tolik smůly:)
@Lucii92 vždyť to píšu, nenervuj se, to co se stalo, stalo se…a mysli do budoucna, že tentokrát, to ani jinak, než, že za 9 měsíců budeš chovat prcka v náručí, nedopadne…a budeš happy mummy
i slabá čárka je těhu a to jak to dopadne neovlivníš, takže klid, relax a pak nám sem určitě hodíš krásný fotečky z ultrazvuku a budeš hrdá maminka ![]()
@Lucii92: Luci není, pokud Ti veznou krev - já byla taky brzy, protože jsem to chtěla vědět kvůli šatům
a potvrdili mi to z krve. Včera už jsem slyšela srdíčko a doktor mi řekl, že plůdek, je menší než by teoreticky měl být, ale že je stále ještě brzy, ale pro jistotu mi dal tabletky na udržení a vývoj…
Přesně Luci, anitram999 to píše úplně nejlíp. nenervuj se, z krve Ti na gyndě těhu můžou potvrdit a dr tě může prohlédnout, aby bylo vše v pohodě a pak si Tě pozve stejně za 14 dní - 3 týdny na další kontrolu, ale už budeš „pod kontrolou“… taky to tak mám
![]()
@Clau.Zuzu stejně tu prohlídku necham na konec února:) a uvidíme
@Lucii92:
neboooj, bude to v pohodě. Já jdu 23.2. už na 3. kontrolu a to budu cca v 9. týdnu ![]()
Ale nestresuj se testy… že bychom Ti povolily tak 1 týdně?
![]()
@Lucii92 Já bych tam zašla taky aspoň bych se uklidnila protože bych aspoň věděla jak na tom jsem a přestala bych se tak stresovat když bych věděla že mě zkontroloval doktor ![]()