Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Clau.Zuzu jesli je to na mě, tak ještě nee
@Lucii92 držím palečky, ať se hrášek uchytí a drží se do finiše!!!
@Falko11 myslím ze to dobré nebude podle toho jak krvacim:( strašně se bojím. Myslím ze bez léků se miminko neudrží nikdy:(
@Lucii92 ach jo, to mě mrzí
a co zkusit ten bromelain k tomu navíc, to je enzym, přírodní…a nebo zkusit jak už tu dnes bylo psáno, ten anopyrin na ředění krve, to by mohlo vyřešit ![]()
@anitram999 příští patek jdu na utz tak se musím domluvit s dr.:(porad doufám ze se tento rok povede ale mužů říct ze si nepřipadám jako ženská:( nakonec budu třeba poslední kdo najde pozitivní test. At vám to vyjde! Cekate už hodně dlouho:( kolik je tobě a pritelovi?
@Lucii92 proc by sis nepripadala jako zenska? O tom to prece neni
my takhle mely holku v jine skupince, chudina mela problem se srazlivosti, ale nechali ji doktori projit si nekolika potraty nez to resili. Bud rada, ze tva doktor je mnohem akcnejsi. Pokud to ted nevyjde, da ti leky, ktere ti nijak zivot neomezi a priste se uz drobek udrzi a vsechno dobre dopadne. Ja brala aspirin cely prvni trimestr a potom znovu, protoze mam problemy se srdcem. Prosim tebe, nesmutni zbytecne
![]()
@Lucii92 mě bylo nedávno 25 a příteli bude v květnu 26,a vám? juju čekáme už dlouho, ale já to přeju každé z nás tady, je to krásné se radovat s vámi z vašich úspěcchů a výsledků..a žena jsi…a budeš…a matka taky, teď třeba jsi a budeš
to mi věř
dočkáme se všechny ![]()
@Lucake já vim ale je to těžký takhle leden a únor po sobě:(
@anitram999 me bude 23 a pritelovi je 25:)
@Lucii92 a jak dlouho se snažíte o mimčo?
jsi mladá, tak věř, že to dopadne dobře i teďka a když ne, tak já věřím na to, že všechno se děje z nějakýho důvodu, že všechno špatný je pro něco jinýho dobrý, člověk si musí říct, že příroda a tělo si samo řekne, když něco není v pořádku…a teď to bude znít asi ošklivě, ale je lepší třeba 2 potraty v hodně raným stádiu, než pak jak si psala ty třeba v tom 20tt, nebo že by se třeba narodilo dětatko postižený nebo tak…život není jednoduchej a někdy nás pěkně kope do zadku a vysmívá se nám…ale musíme ho chytnout za pačesy a bojovat pro to, co chceme
nesmíme se vzdávat…a pak se to povede a bude to naprosto bezproblémový těhu a budete mít krásný a zdravý mimčo, ačkoliv jste si prošli i tím oškivým…a vás to posílí
přeju, ať se špuntík usadí už teď a nikam necestuje…určitě budeš skvělá máma ![]()
@anitram999 ty umis člověku zvednout naladu
tohle si uložil a když mi bude nejhůř vždycky si prectu ![]()
Pokaždé se nám povedlo po mesici
ted si asi klepes na čelo proč tak vysiluju ale s psychikou to udělá svoje. Jsem rada ze i na tom utz jsem nic nevidela ![]()
@Lucii92 ja te chapu
, ja biochemicky zazila, ale musis myslet na to dobre, aspon se prijde na to, jaky mas problem, a uz to potom bude lepsi. A aspon vis, ze muzes spontanne otehotnet. Je tezky ted videt to pozitivni, ja vim, treba za par dni to pujde lip
![]()
@Lucii92 tak to jsem ráda
a nebuj neklepu…chápu tě…já kdybych potratila, tak bych to taky nesla těžce…právě, že si myslím, že jsem v 12/2012 otěhotněla s tímhle samým přítelem…neměli jsme ochranu, jen přerušovaný styk, a to víš silvestr, pití, haha..já v tý době kouřila, takže žádný dobrý věci pro mimčo…no a v lednu nic…zpoždění…ale mě nenapadlo si dělat test, jsem si říkala, až to přijde tak to přijde…no a najednou mě bolely hrozně prsa…strašně citlivý bradavky, břicho pobolívalo…v den očekávané MS jen špinění lehce, druhý den žádný špinění, pak zase špinění a pak zase nic a už nic…ale MS nikde…no a navíc (a to se mi do tý doby a před tím taky nestalo), mi bylo po ránu blivno pár dní…sice jsem se udržela, ale…ráno jsem vstala, šla z pokoje na snídani - vajíčka, mám je ráda..a jen jsem to ucítila, už mi bylo zle…a další den droždová pomazánka, tu mám taky ráda a zase se to opakovalo…pak asi po 14 dnech od očekávané MS strašný bolesti břicha a přišla MS, ale byla taková divná…takový jako trhaný kusy…normálně mám takový prostě, že se to normálně celistvý, ale tohle bylo takový že se to nespojovalo…divný prostě…takže si myslím, že tenkrát jsem byla těhu…ale nedokážu to ničím podložit…ale asi to kouření bylo zlo…no…takže taky si říkám, kdyby to tenkrát vyšlo už bych měla 2letýho špunta… ![]()