Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7844
10.2.15 11:29

@Lucii92 přesně jak píše @Naominka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
10.2.15 11:40

@Naominka: přesně proto jsem tam i já byla tak brzy - a nemusela dělat každý den ráno další a další testy :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
10.2.15 11:55

@Lucii92 mysliím si že tě tvůj doktor nebo doktorka pochopí když ví co se ti stalo minulý měsíc a určitě za histerku nebudeš toho bych se vůbec nebála a jak tady píšou holky aspoň se uklidníš a nebudeš řešit druhou čárku na testu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
10.2.15 12:11

Holky tak ted jsem volala. Říkala ze nevadí že testy jsou slabé. A když nebudu krvácet tak mi krev brát nemusí. Odpoledne si jdu pro utrogestan a příští týden utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
10.2.15 12:16

@Lucii92: tak mě krev brali pro potvrzení těhu, protože na utz šla vidět jen velmi silná sliznice a zatím nic víc v té době. A utrogestan beru taky ;-)
Ale vidíš, už se to řeší a už to bude jen lepšííí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
10.2.15 12:26

@Lucii92 :palec: aspoň je to v běhu, myslet pozitivně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
10.2.15 13:16

@Lucii92 nestresuj se a pokud chces mit jistotu, nech si udelat krev. Ja mela taky citlive testy a ukazovaly porad velmi slabe, byla jsem na krvi, byla pres 200, a za dva dny pres 500. Nekomu stoupa hladina HCG v moci pomalu. Moje kamaradka ze skoly nemela nikdy jasne pozitivni test a ma dve holcicky :) problem by byl, kdyby slabla. Ale chapu te, ja jsem z toho byla nejdriv hrozne stastna a potom zase nestastna, tak jsem sla na tu krev radeji dvakrat :) Jo a to jsem v te dobe cekala dvojcata a stejne jsem lovila duchy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
10.2.15 13:33

Uvidim ještě. Vim ze si asi myslíte ze jsem histerka a precitlivela.. Ted se na to snažím nemyslet. Začnou brát ten utrogestan a příští týden uvidim:) určité tam aspoň tecicka bude:) věřím tomu. Asi mi hCG mám roste jenom hodně pomalu když mi i ten digi ukázal 1-2:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
10.2.15 13:53

@Lucii92 nejsi, je to uplne normalni :) ja taky treba mela carku mnohem silnejsi odpoledne a ne rano, jak se vsude rika. Kazdy je jiny. Moc preji, at vsechno dobre dopadne. A protoze stres miminku skodi, zajdi si - pokud by te to trapilo moc - na HCG jako samoplatce, nemusis cekat, az te doktorka posle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
10.2.15 14:57

@Lucii92: Luci vůbec nejsi! Vždyť já taky nevěděla, nebyla si jistá a jediné, co bylo nejjednodušší bylo zajít na gyndu, doktorka sama mi brala krev, aby jsme těhu potvrdili na 100% :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
10.2.15 16:06

Tak jo první utz příští patek:) už jsem objednána:) mám brat ten utrogestan a kdyby náhodou něco mám přijít. Krev říkala ze mi brát nebude. Mám zkusit test az v patek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
10.2.15 16:19

@Lucii92 tak hlavně ať vše je i nadále OK…moc Ti to přeju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
10.2.15 17:34

Ahoj holky…taky nejak nervozne cekam…ovulace byla pred 14 dny… tri dny jsem i spinila… sex mame kazdy den (kvuli potrebe). Dnes sem mela jiz 2. den mit menstruaci, ale nedostavila se. Priznaky ani jako takove nepozoruji…snad jen obcasnou nevolnost pri piti kavy a caje..vecer trosku krece v podbrisku… a mam docela hlad, ktery jsem nemivala. Kdy mam podle Vas udelat test? Docela se bojim dalsiho zklamani, ze tam zase bude jen jedna carka. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
10.2.15 17:36

@snazilka88 Ahoj:)treba uz tam bude dusicek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
10.2.15 17:36

@snazilka88 já bych to zkusila ráno testnout, uvidíš :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie