Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blabulina to verim:(takove problemy jsi mela porad? Ale aspon mate jeste 3 tydny aby se povedlo ne?..ja ani nevim kdy se nam to povedlo..rano musim udelat test jestli carka zesilila. Musim verit ze jo:(
@Lucii92 no právě že nemela. Prášky jsem vysadila uz v září ( resp. koncem srpna ) a Mrcha chodila celkem pravidelně. No nevím zda to vyjde poslední mrchu jsem měla 25. prosince, takže si myslím, ze jsem tentokrát byla bez OVU ![]()
@blabulina stejne je to divne kdyz jsi to kivala pravidelne. ja jsem taky vysadila koncem srpna ale chodila mi presne po 28 dnech ![]()
@Lucii92 no mě taky asi nasadim něco na srovnání
Hlavně mě pořád tak divné tlačí a popichuje v podbřišku
@Lucii92 tak u tebe urco bude
doufám, že ti čárky pěkně zesílí
![]()
@blabulina dneska jsem nebyla schopna nic snist. jen suchy rohlik a suchou ryzi na obed:D.fakt hnus ![]()
@anitram999 nekomu stoupa HCG v moci pomalu, proto muzou byt tehotenske testy njdriv hodne slabe. Ja bych urcite nejdriv zkousela tehotensky test a kdyby byla carka nekolik dni slabsi a mela bych doma ovu testy, zkousila bych je. Jsou drahe, jen kvuli tomu bych je nekupovala
pokud to tehotenstvi je, test to stejne nakonec ukaze
ale me to od prvniho ducha trvalo na tehotenskem testu tyden, nez byl opravdu silny, pritom podle krve jsem uz mela HCG pres 500.
@Lucake děkuji za rady a info
mám doma oboje testy tak uvidím, stejně pořád testuju ovu, zda teprv něco nepřijde, ale myslím, že určo už byla ale kdo ví ![]()
@Lucii92 jinak ani nepřemýšlet, to co se stalo v lednu nechat v minulosti a žít jen pro budoucnost ve třech
nic jinýho si nepřipouštět a nemyslet negativně, jen pozitivně ![]()