Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslite teda ze to mam zkusit?? poradne me odrazuje to, ze se spis nekde zatoulali a neco si namlouvam..i kdyz v sobotu sem musela v obchode prejit na druhou stranu, jak byl pan navonany…neni na ten test jeste brzo?
@snazilka88 Já bych taky zkusila. Při prvním těhotenství jsem si dělala test, když jsem měla zpoždění dva dny a byly to regulérní čáry. Zkus a dej vědět ![]()
A je to lepsi z prvni ranni moci na lacno nebo je to takrka fuk… ![]()
@snazilka88 já těhu testy raději z ranní moči, ale někdo to má zas lepší i odpoledne
zkus ráno ![]()
Hned rano si zajdu koupit test…
mozna se az moc sleduju… ale jsem i hrozne unavena…spala bych porad… a ted posledni tri dny-nadymani…no koupim ten test a uvidime…dam vedet… ![]()
@snazilka88 dle toho, co píšeš, to vypadá nadějně
pak napiš…moc přeju aby to klaplo ![]()
Kdyby nebylo uz vsechno zavrene..tak hned valim…no budu muset vydrzet do rana… dekuji..doufam ze tam najdu minimalne dusika
![]()
@snazilka88 pokud chces mit jistotu, pockej tyden po ocekavane MS, muze to byt jen opozdenou ovulaci. To rikam, jen pokud to mas jako ja, protoze me pohled na jednu carku pokazde uplne rozhodi. Ja ted uz driv netestuju jak tyden po ocekavane MS. Budu moc drzet pesti, at to je tehotenstvi. ![]()
@snazilka88 určitě tam bude dušík nebo myslet pozitivně a bude tam dálnice ![]()
Tak holky nic… zadna dalnice… ted si zase vycitam ze sem si ho neudelala z ranni moci, ale nestihala sem… a zase sem nevydrzela cekat do zitrejsiho rana. no tak jeste pockam, asi se ta menstruace nekde zatoulala. popripade budu po vikendu opakovat test.
![]()
@snazilka88 zkus zítra ráno a uvidíš
přeju aby tam byl aspon dušík
ono někdo to má lepší z odpolední někdo z ranní, je to individuální ![]()
@snazilka88 neboj. Zkus udělat ráno. Dívej já testují už týden a čárka z dneska je takova ![]()