Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anitram999 mas pravdu. Jsem šťastná jako blecha. A neboj:* i ty se brzo dockas ![]()
@Lucii92 buď
zasloužíš si to
děkuju, taky v to doufám…
pokud něco, tak dám echo…ale u mě spíš bude echo že přišla MS
ale myslím pozitivně…
bude to mimí ![]()
@anitram999 píše:
@Lucii92 jinak ani nepřemýšlet, to co se stalo v lednu nechat v minulosti a žít jen pro budoucnost ve třechnic jinýho si nepřipouštět a nemyslet negativně, jen pozitivně
krasne jsi to napsala.
@blabulina děkuji. Rano jsem dělala test a čárka je porad nějaká slabá. Snad to nevadí:(
@Lucii92 hlavně se nestresuj
ona zesílí. Ten digitální je hodně citlivý a spolehlivý a jak to potvrdil on, tak je jistý ![]()
@blabulina já vim ale po týdnů b člověk čekal dálnici a ono nic. Zase nevím kdy byla ovulace ![]()
@Lucii92 na tom testu máš 1-2 týdnu, takže ovu si mohla mít tak 2-3 týdny zpátky
takže bych se nestresovala a užívala si to ![]()
@Lucii92 přesně, nestresuj se
ono ta hladina fakt u těhle proužků není moc přesná, když to ukázal digitál, tak je to jasný
jen klid a odpočívej
![]()
Taky bych raději zašla k doktorovi, ten Ti odpoví jasně a nebudeš se muset stresovat
Digitální clearBlue má citlivost 25 jednotek hCG v 1 ml moči. Ty proužkové jsou většinou citlivější, tzn. že zaznamenaji už i 10 jednotek hCG v 1 ml moči. Ale záleží i na značce. Každopádně i slaboučký proužek znamená těhotenství
pozitivní je určitě. Hlavně klid. Držím pěsti, ať každým dnem sílí.
Já vim ale na gyndu je brzo:( mela bych byt dnes 4+5. Nechci se zbytečně stresovat