Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Achjo… no jestli to vydrzim tak to zkusim v patek rano… ale uz se vidim, ze to zase zitra zkusim.
![]()
@Lucii92 presne takovy jsem mela taky, akorat bez toho dusika.
@snazilka88 já testnu asi až o víkendu, tak dej echo
jak to dopadlo
přeju aby tam byl aspoň dušík ![]()
Hrozný, mám chuť to testnout už teď…áááhhhh…musím vydržet
přijde mrcha a bude to rozlousknutý
Holky, tak si představte…ten můj včera přišel s prstýnekm a požádal mě o ruku!
Tak mám zase o milion starostí víc, než jen mimíska.
Jinak pořád držím nám všem palečky, ono to klapne! // se už blíží nám všem ![]()
@Falko11 jééé to je krásný
gratuluju moc
tak to věřím, teď budeš mít jiné starosti
ale krásné starosti
a klapne to nám všem, přesně jak píšeš
tento rok bude plodný a nic jiného si ani nepřipouštět ![]()
@Falko11 už se nemůžu dočkat, až jedna po druhé budeme psát že tam ty dvě // fakt jsou…já tomu asi nebudu věřit vůbec
to pak budu mít doma asi kupu udělaných testů
ale bude to krásné a ty si užívej zasnoubení ![]()
@Falko11 co to ctu!! no gatulace velka:)
Holky mam spatne zpravy. Dnes jsem zacala krvacet takze hned k dr. a ta rekla ze v deloze neco vidi ale ze mi nebude davat plane nadeje. Zitra a v pondeli jdu na krev a utrogestan beru 3× denne. Kdyz to nevyjde coz je vysoka pravdepodobnost tak me posle na geneticke vysetreni protoze mam asi spatnou srazlivost krve. Proto nedokazu mimi udrzet. Takze ted se snazenim koncime. V dubnu mame svatbu tak si ji udelame kraasnou a v lete pojedeme k mori. O miminku zatim nechci slyset..ale to rikam ted:D..snad vam to brzo vyjde ![]()
@Lucii92 jejda
to velmi nerada slyším…ach jo…ale tak třeba se tím prcek popere a dopadne to dobře
tak dej pak echo, moc bych přála aby se to povedlo a prcek byl zdravý a s vámi za pár měsíců
tak moc na Tebe budu myslet, a pak dej zprávu..
tak hlavně klid a šetřit se a brát ten utrogestan no…já si objednala v lékarně nějaký ten enzym bromelain, to je to co je v ananasu, na udržení plodu,,,tak to zkusím vždycky po ovulaci brát, než přijde MS, kdyby se to povedlo a taky se SP, ZT neb biochem těhu, bojím ![]()
@anitram999 aale treba te to nepotka. Jsem rada ze to prislo ted a ne treba v 20tt
jenom je to rána kdyz to prislo 2 mesice po sobe ale aspon ted prijdou na to co mi je a povede se snad brzo:)
Příspěvek upraven 12.02.15 v 19:25
@Falko11 velika gratulace
@Lucii92 budu moc drzet pesti aby se udrzelo a pokud ne, spravi to aspirin, ktery naredi krev, zadna velka veda, neboj. Otehotnet muzes bez problemu a zbytek se jednoduse vyresi
i tak ale preju, at to ted jeste dopadne dobre
![]()
Ja jsem 1DC, ale to jsem vedela, tento mesic jsme se vubec netrefili, bylo toho moc.
@Lucii92 uvidíš, přeju aby se to povedlo přesto i teď
a prckovi se u Tebe zalíbilo ![]()
@Lucake
příště to určitě vyjde
![]()
@Lucii92: jejda, tak hlavně ať zjistí co a jak… a třeba se fakt hrášek ještě udrží, hm? ![]()
A svatbu už máte naplánovanou?
my máme 21.3. ![]()