Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
12.2.15 20:18

@anitram999 To co jsi napsala se opravdu pěkně čte :)… Já sice měla teprve první ZT a doufám, že i poslední a dokonce jsem ještě mladá, ale po zdravotní stránce jsem to neměla moc jednoduchý. Avšak musím věřit, že to všecko bude ok, jinak by jsem se z toho mohla zcvoknout :)
Už teď se nemůžu dočkat až se nám to podaří a budu moct si užívat svého uzlíčku štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
12.2.15 20:22

@NelisB Děkuji, spousta holek tu pomáhá mě, takže není to tu jen o mě..ale o nás všech a o tom pomáhat a podporovat se navzájem :oops: tak to mě s tím ZT mrzí :kytka: ale hlavu vzhůru a věřit, že příště to bude ukázkový těhu :potlesk: 8) taky se nesmírně těším, až budu mít toho svýho lumpíka v náručí :pankac: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
12.2.15 20:26

@anitram999 vis i kdyby to byla pravda tak je dobře ze jsi o tom nevěděla. Moje doktorka říkala ze hodně zen si tím projde a ani o tom nevi :nevim: já porad doufám ze se přijde na příčinu. Znám tolik holek co v tehu kouřili a maji zdravé dítě a nebo ty co nechtěly dělat.. A dívej na nás. Práci máme oba. Ohlizime se na to aby jsme byli vybaveni a finančně zabezpečení a jak to dopadá. To jsem si ještě říkala jsme mládí to půjde raz dva. Brnkacka. Nějaké potrat? To me se přece stát nemuze :? Myslela jsem si ze otěhotnět je normální a běžná věc ale ne je to zázrak!:( A už dost:D sama sebe dojimam
To mi moc nepomaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
12.2.15 20:28

@anitram999 hm, asi jsi byla, to tomu odpovida, ale lepsi nevedet, kdyz to nevyjde. A kourenim to urcite nebylo, tech prvnich par tydnu je miminko dobre chraneno, prave protoze to vetsina zen ani nevedela tak brzo, kdyz nebyly tehotenske testy. To se nemusis bat, ze to byla tvoje vina. A otehotnela jsi spontanne, priste to vyjde zase. Nekdo po potratu otehotneni okamzite a nekomu to naopak potom dele trva. Moc preji, at uz se brzicko dockas :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
12.2.15 20:32

@Lucii92 juju, právě, člověk si říká, jsme mladí lidé, nás přece nějaký problémy nemůžou potkat, to bude raz dva…a ono prrrr…taky vidím, že je to hotovej zázrak…ale zvládneme to a uvidíš, že za pár měsíců si budeme ukazovat těhu testy a hlavně UTZ fotečky :palec: takže hlavu vzhůru :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
12.2.15 20:33

@Lucake děkuju moc :hug: už aby to bylo… :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
13.2.15 12:31

Ahoj holky, tak moje první porevizní MS už dorazila, jsem několikrát prohlidnutá od doktoru, mám výsledky krve a vše OK, jen jsem prý někdy prodělala toxoplazmozu, tak mam v krvi protilátky, ale ty má spousta lidí. No a jak MS skončí muzu se oficiálně opět zařadit mezi snažilky. Jupííí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
13.2.15 12:35

@Ivačice tak přeji brzký úspěch a krásné dvě čárky :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
13.2.15 12:38

@anitram999 Děkuji, jsi moc milá :kytka: Jen aby to zase nebylo ZT :roll:
Tobě přeji taky co nejdřív dvě čárečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
13.2.15 12:42

@Ivačice musíš věřit, že už sis prožila všechno zlý a teď už jen přijde to krásný a dobrý v podobě prcka :pankac: :oops: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
13.2.15 12:49

@anitram999 Věřím, teda snažím se, ale je to boj. Ty taky věř :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
13.2.15 13:03

@Ivačice jojo to znám :andel: musíme věři a doufat všechny…jednou to vyjde :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.2.15 14:32

Holky hlavně pozitivně :) Žádný zlý myšlenky jen všechno dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
13.2.15 14:55

@NelisB souhlas :hug: :andel: už se těším, až bude někdo další těhu…tak samozřejmě, bych si nejvíc přála abych to byla já :mrgreen: :lol: ale moc to přeju i ostatním a jsem pak ráda za ně a prožívám to s nima :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
17.2.15 08:22

@Ivačice ahoj,zrovna mi konci prvni porevizni ms a byla to fakt sila. akorat me boli prsa a je mi na zvracení, chjooo, ty hormoooony.. novemu snazeni zdar :palec: (jestli se to tak da napsat :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí