Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já dnes 30 DC a stále čekám tu mršku
test ráno negativní, takže už si nemyslím…jen čekat až přijde a snažit se znovu
přeju aby jsme už všechny měly dvě //
![]()
@kikouš88 Ahojky, moje MS už taky skončila a včera první porevizní tulení - po měsíci
Do týdne bude ovulace, tak jdem na to!!! ![]()
@Ivačice myslis ze prijde ovulka driv nez obvykle? ja ji normalne mivam 13,14 dc
@kikouš88 Myslím, že by měla přijít normálně, ale každá jsme jiná
Já si dělala ovultest hned po revizi a ovulovala jsem 12.-13. den. Bohužel jsem nikdy před otěhotněním ovulaci nesledovala, tak ani nemůžu říct, že je to u mě normální
Nicméně ji očekávám ve stejnou dobu ![]()
@Ivačice aha,tak ja ji na sobe poznam i bez testu, dost me picha v podbrisku..
@kikouš88 to já vůbec jsem závislá na ovultestech, ale ani v těch nejsem extra zběhlá
Ale sleduju, že to na sobě pozná spousta holek, což je podle mě super ![]()
Budeme to asi muset nechat náhodě ![]()
Holky tak to my začínáme zase za 2 měsíce. Necháme ted tělo odpočinout a svatbu si uzijeme ![]()
@Lucii92 Přeju nádhernou svatbu ![]()
My se bereme 6.6. a v sobotu jsem byla oficiálně požádána o ruku.
Snad se nám náš den vydaří ![]()
Děvčata všem přeji krásné svatby
já jsem si včera objednala gynex na srovnání, tak snad se pak zadari jinak mám 54 DC a Mrcha pořád ne a ne přijít
všem pěkný den
@blabulina já měla nejvíc asi 48 DC…ale beru gynex sice už od 06/2014 ale v prosinci jsem měla pauzu a hned se to vyšplhalo na 46 DC..jinak mám taky 31,33 DC…ale já už tři roky v prosinci vždycky nějak zamrznu
přes rok normálně kolem těch 33 DC a lehce přes a v prosinci (teda v lednu MS nebo někdy až v únoru) 2013 48 DC, 2014 47 DC a letos 2015 46DC nebo nwm jak ty roky a DC šly po sobě…ale každopádně vžy přes 40 něco…a pak zase mám třeba 31,…já uvidím a případně v pátek asi znova testnu, pokud nic
ale čekám jí každým dnem ![]()
@anitram999 tak přeju aby nedorazila a bylo to mimi
v opačném případě ať dorazí co nejdříve ![]()