Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
20.2.15 14:17
@anitram999 píše:
@Ivačice ahuj, dneska 33DC, a 18 DPO nejspíš, ale MS nikde..test jsem dělala asi 16 DPO a sněhobílo, uvidím jestli to nedostanu dneska a zkusím zítra asi tt…ale spíš to vidím na něco jinýho..kdyby to bylo těhu tak to klidně protrpím jak fík, ale bojím se :roll: dám pak echo, jak to se mnou vypadá…jsi zlatíčko děkuju :hug: :kytka:

Já bych testovala už ndenska, určitě bych nevydržela :lol: a hcg roste rychle, takže co nemuselo být převčírem, může být dnes ;) držím pěstičky, ať je to těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
20.2.15 14:25

@efendy001 jo, to píše hodně lidí, že mám svatou trpělivost :mrgreen: :mrgreen: děkuju za podporu :hug: testnu zítra a uvidím, pokud bude co testovat a mrcha nedorazí, ale jako před MS se teda necitím, ani nafouklý břicho…jen bolí :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.2.15 14:35
@anitram999 píše:
@efendy001 jo, to píše hodně lidí, že mám svatou trpělivost :mrgreen: :mrgreen: děkuju za podporu :hug: testnu zítra a uvidím, pokud bude co testovat a mrcha nedorazí, ale jako před MS se teda necitím, ani nafouklý břicho…jen bolí :!

Snad ti to vyjde :) mě dnes zeda obzvlášť bolí břicho jako na MS a začala jsem špinit, ale mám to dostat až ve středu, tak je to takový divný. Trochu mě pobolívají prsa, ale už ne tolik jako třeba včera :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
20.2.15 14:42

@efendy001 tak přeju aby to taky vyšlo ;) já jsem na sebe zvědavá :lol: děkuju moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
21.2.15 08:56

@anitram999 ahojky tak co testovala jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
21.2.15 09:49

@Naominka ahoj, ano ale negativní :( dneska jsem 34 DC…uvidím co se z toho vyvine :zed: pokud to nedostanu do pondělí, tak jdu v úterý k dr. a asi stejně k němu půjdu a nechám si nasadit utrogestan a clostilbegyt…už mě to nebaví…asi mám nějaký rozházený cyklus, ráno jak jsem testovala, tak zase průhledný čirý hlen, dokonce lehce táhlý…já už svoje tělo fakt nechápu, před MS má být sucho a ne rozhodně takovýhle hlen…uvidím, jak dopadnu v úterý u toho dr…a dám echo…pokud MS dorazí dřív, dám echo taky :roll: ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
21.2.15 10:14

@anitram999 to me mrzí. Myslela jsem ze bude pozitivní:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
21.2.15 10:17

@Lucii92 ahuj, děkuju :hug: já jsem taky tajně doufala…no každopádně nechám si nasadit ty hormony a uvidíme :oops: třeba to pomůže :andel: :hug: zkusim všechno pro toho prcka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
21.2.15 10:21

@anitram999 Moc jsem Ti přála, aby tam ty dvě čárky byly. Nevěs hlavu. Ja jsem po potratu, revizi a prvních měsících a vypadá to, že nemam ano ovulaci :nevim: přitom jsem podle testů ovulovala minulý cyklus, který byl vlastně porevizni. Taky nevím co se děje. Snad bude dobře :hug: časem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
21.2.15 10:22

@anitram999 …po prvních měsíčkách… píšu na mobilu, omlouvám se za překlep.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
21.2.15 10:31

@Ivačice v pohodě, překlepy nevadí :andel: no já právě v úterý pojedu k dr. ať mi napíše hormony, on dle sona taky říká že by řekl, že ovulace probíhá, ale kdo ví jaký vajíčka tam jsou…takže radši clostilbegyt a utrogestan a ještě jsem tu na diskuzi dostala na doporučení návrh na estrofem, prý žádná ovulace a dlouhá MS měla, a po tomhle měla dvě // sice to nevyšlo, ale teď je znovu těhotná a má zase //, takže doufám, že i mě by to mohlo pomoci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
21.2.15 10:46

@anitram999 to je teda opravdu nejaky divny hlen je v ovu a ne na konci cyklu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
21.2.15 10:54

@Naominka a to jsem včera jen tak zkusila ovu test a byl negativní..já tomu prostě nerozumím, ale teď jak jsem vysadila ten gynex a tu podporu všechno, tak dneska bolesti ustupují, jako pořád něco v břichu citím, ale není to tak hrozný jako posledních pár dní…no uvidím, jsem na to zvědavá co mi na to řekne ten dr…dám pak v úterý echo, jak jsem dopadla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
21.2.15 13:26

@anitram999 urcite dej budu cekat na zpravu  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
21.2.15 20:30

@anitram999 Radši tam opravdu zajdi, pak dej vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí