Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anitram999 píše:
@Ivačice ahuj, dneska 33DC, a 18 DPO nejspíš, ale MS nikde..test jsem dělala asi 16 DPO a sněhobílo, uvidím jestli to nedostanu dneska a zkusím zítra asi tt…ale spíš to vidím na něco jinýho..kdyby to bylo těhu tak to klidně protrpím jak fík, ale bojím sedám pak echo, jak to se mnou vypadá…jsi zlatíčko děkuju
![]()
Já bych testovala už ndenska, určitě bych nevydržela
a hcg roste rychle, takže co nemuselo být převčírem, může být dnes
držím pěstičky, ať je to těhotenství
@efendy001 jo, to píše hodně lidí, že mám svatou trpělivost
děkuju za podporu
testnu zítra a uvidím, pokud bude co testovat a mrcha nedorazí, ale jako před MS se teda necitím, ani nafouklý břicho…jen bolí ![]()
@anitram999 píše:
@efendy001 jo, to píše hodně lidí, že mám svatou trpělivost![]()
děkuju za podporu
testnu zítra a uvidím, pokud bude co testovat a mrcha nedorazí, ale jako před MS se teda necitím, ani nafouklý břicho…jen bolí
Snad ti to vyjde
mě dnes zeda obzvlášť bolí břicho jako na MS a začala jsem špinit, ale mám to dostat až ve středu, tak je to takový divný. Trochu mě pobolívají prsa, ale už ne tolik jako třeba včera ![]()
@efendy001 tak přeju aby to taky vyšlo
já jsem na sebe zvědavá
děkuju moc ![]()
@Naominka ahoj, ano ale negativní
dneska jsem 34 DC…uvidím co se z toho vyvine
pokud to nedostanu do pondělí, tak jdu v úterý k dr. a asi stejně k němu půjdu a nechám si nasadit utrogestan a clostilbegyt…už mě to nebaví…asi mám nějaký rozházený cyklus, ráno jak jsem testovala, tak zase průhledný čirý hlen, dokonce lehce táhlý…já už svoje tělo fakt nechápu, před MS má být sucho a ne rozhodně takovýhle hlen…uvidím, jak dopadnu v úterý u toho dr…a dám echo…pokud MS dorazí dřív, dám echo taky
ach jo…
@Lucii92 ahuj, děkuju
já jsem taky tajně doufala…no každopádně nechám si nasadit ty hormony a uvidíme
třeba to pomůže
zkusim všechno pro toho prcka ![]()
@anitram999 Moc jsem Ti přála, aby tam ty dvě čárky byly. Nevěs hlavu. Ja jsem po potratu, revizi a prvních měsících a vypadá to, že nemam ano ovulaci
přitom jsem podle testů ovulovala minulý cyklus, který byl vlastně porevizni. Taky nevím co se děje. Snad bude dobře
časem…
@anitram999 …po prvních měsíčkách… píšu na mobilu, omlouvám se za překlep.
@Ivačice v pohodě, překlepy nevadí
no já právě v úterý pojedu k dr. ať mi napíše hormony, on dle sona taky říká že by řekl, že ovulace probíhá, ale kdo ví jaký vajíčka tam jsou…takže radši clostilbegyt a utrogestan a ještě jsem tu na diskuzi dostala na doporučení návrh na estrofem, prý žádná ovulace a dlouhá MS měla, a po tomhle měla dvě // sice to nevyšlo, ale teď je znovu těhotná a má zase //, takže doufám, že i mě by to mohlo pomoci ![]()
@anitram999 to je teda opravdu nejaky divny hlen je v ovu a ne na konci cyklu ![]()
@Naominka a to jsem včera jen tak zkusila ovu test a byl negativní..já tomu prostě nerozumím, ale teď jak jsem vysadila ten gynex a tu podporu všechno, tak dneska bolesti ustupují, jako pořád něco v břichu citím, ale není to tak hrozný jako posledních pár dní…no uvidím, jsem na to zvědavá co mi na to řekne ten dr…dám pak v úterý echo, jak jsem dopadla ![]()