Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7844
21.2.15 20:31

@Janice91 juju, v úterý tam zajdu, pokud nedostanu MS…chci udělat sono a to mi při MS neudělá :zed: tak když už si dala na čas holka, tak at to ještě vydrží :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
21.2.15 20:32

Taj já to dnes dostala, takže zase nic :,( Už ani nemám chuť se pokoušet dál :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
21.2.15 20:37

@Janice91 kočko, to mě moc mrzí :hug: :andel: věřím Ti…je to na palici :zed: :zed: já taky příteli říkala, že na to prdím…že už mě to trápení nebaví a půjdeme do tý IUI :nevim: a uvidí se :roll: to je pořád hlídat kdy bude ovu, pořád na něco čůrat, testovat, sledovat…ach jo :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
21.2.15 20:37

@Janice91 ale musíš věřit dál…vyjde to :*  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.2.15 06:50

Holky, nerada bych něco zakřikla, ale objevil se mi dnes ráno dušík :) Ráda bych vložila fotku, jen musím přijít na to jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.2.15 06:58

Tak tady je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
22.2.15 08:38

@zuzkamanis supeer :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
22.2.15 08:44

Děkuji, snad se potvrdí i z krve. Půjdu zítra k dr. a dám echo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
22.2.15 09:38

@zuzkamanis určitě dej, moc Ti přeju aby to vyšlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
22.2.15 10:40

@zuzkamanis: supeeer :) tak to vypadá dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
22.2.15 10:43

@anitram999: jsem zvědavá, co u Tebe řekne doktor, už jsem doufala, že budeš mít // a ono zatím nic. No uvidíš, co Ti v úterý řekne ;-)

Já jdu zítra na další kontrolu, tak snad bude s hráškem všechno v pohodě, už by to mělo být cca 8+4 tt, tak uvidíme, co na to doktor a UTZ, posledně vypadal hrášek malinkatý oproti tomu, jak by měl být, tak se trošku obávám… snad bude všechno v pořádku… Bylo skvělé slyšet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
22.2.15 10:49

@Clau.Zuzu no MS zatím nikde :nevim: test jsem dneska nedělala, kdyžtak pokud nepřijde do zítra, zkusím ráno…a u dr. jsem taky zvědavá :roll: záda šíleně pořád bolí, prsa ani nebolí, jen trochu citlivé bradavky, ale hlavně jako by mi v nich štípe nebo jak to popsat :think: no každopádně jinak mi je už hej, bolesti ustaly po vysazení v pátek odpo těch vitamínů (nemaj se brát v těhu, tak si říkám, že ty bolesti jsem měla, že se to prckovi nelíbilo a sám si řekl, dost mámo, to mi ubližuje), páč od tý doby jen lehce něco píchne vlevo vpravo, ale už je to uplně bájo…tak jsem zvědavá…no a jinak vůbec se necitím že bych to měla dostat, ale tak třeba mrcha přijde z čista jasna :pocitac: kdo ví?! tak přeju ať je prcek v pořádku :hug: :andel: a krásně roste :oops: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
22.2.15 14:45

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Ještě se nesnažíme, ale chystáme se :) @Lejaa jsem na tom úplně stejně…mám syna rok a dva měsíce a někdy v létě bychom se chtěli začít snažit o druhé…nevím, jestli to zmáknu, ale zatím jsem optimistka :D Trocchu se teda bojím těhotenství…abych nezanedbávala syna, když mi bude špatně… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
22.2.15 15:48

@janisha5
Ahojky:) Jojo, my to s manželem zkusili a podařilo se hned, upřímně jsem z toho byla docela v šoku:) Přišlo to v době, kdy jsem úplně grogy, syn celé noci nespí (měl nějakou bakterii a nemohl, vlastně pořád nesmí mlíko :( ), takže šílená únava, teď do toho únava v prvním trimestru a nevolnosti.. no užívám si ve velkém:-D Dokonce mám stavy, kdy jsem z toho až špatná, že to snad nezvládnu, navíc syn je děsné šidlo, takže se celý den nezastavím. No je to jízda..:-D
Ale pokud je jinak všechno OK, tak bych se toho nebála:) Já věřím, že i u nás se co nevidět situace uklidní a já se začnu „konečně“ naplno radovat z těhotenství.. Jinak teď bych měla být začátek 7 týdne, tak nevolnosti snad taky brzy odezní.. Teď mi nejvíc pomáhá citronovej šumák a nealko pívo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1066
23.2.15 08:48

@anitram999 Ahojky tak co něco nového zkoušela jsi ještě testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí