Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky to je prda
tak bud jsem tehotna a nemam ms, nebo nejsem tehotna a mam ms
kazdej den nkukuju a cekam ty vase testy sakris
ale berte to tak ze sance, treba i malinka tak jeste je ![]()
@Lucii92 no je to boj…
já asi nejsem těhotná a přesto MS nikde…kéž by to těhu bylo…ale nedělám si plané naděje
možná pokud nedorazí do zítra, zkusím vyplejtvat zase test…chjo ![]()
@anitram999 treba budes mile prekvapena
to jsi vzdycky mivala tak rozhazenou ms?.. me zim chodila pravidelne co 28 dni.. uvidime jak to bude dal.. no a co jsem pocitala tak ji mam dostat zrovna na svatbu
sakra! to ale zajdu na gyndu at mi da prasky na oddaleni. Nikdy jsem to nedelala ale tohle nedam ![]()
@Lucii92 tak to je jasný, na svatbu to je blbé
ale ten prášek na to oddálení je taky svinstvo, měla jsem to jednou kvůli dovolený a rozhodilo mi to cyklus jak kráva
vlastně přemýšlím, že od tý doby mám problémy s cyklem…páč dovolená byla 09/2012 a já od října měla problémy a pak ty dlouhý cykly, tak dfm, že mi to tam něco neudělo
no mívám ty cykly dlouhý, ale zase ne takhle..většinou 31,32,33 i 28,29 ale výjimečně a to jen v lednu už tři roky po sobě 46…a to jen v lednu, ale to už jsem měla…takže ted to mělo být kolem 30 a ne kolem 40
hlavně před MS mám třeba 14 dní hrozný PMS, nalejou se mi prsa, bolí břicho…mám křeče…bodá mě tam…a tedka nic ![]()
@anitram999 no testy jsem uz taky vzdala
když jsme byli na zakladce tak nám na sexuální výchově licili jak lehce může žena otěhotnět, ať to nepokousime
a když přijde tvrdý na tvrdý tak je to celkem věda
![]()
@blabulina no právě
my tam střílíme často vid a nic
a nejde a nejde
![]()
@anitram999 hruuuuuza
ale tak teď uz se na to snažím nijak nemyslet. Piju kontryhelovy čaj, užívám gynex a listovku
uvidíš brzo se dočkáme ![]()
@blabulina já objednala nosifol a femibion
tak uvidíme
už aby to bylo
Ahojte holky
mám druhý den zpoždění. Včera jsem si dělala desítkový test a byl negativní. Teď mám doma dva 25ti…kdy si myslíte že bych měla testovat aby tam byl vidět aspoň duch?
ať neplácám testy zbytečně a nejsem zklamaná že tam ještě nic není
@Lucii92 ahoj
já jsem dnes 2DC a ve středu jdu k dr. na rady…nejspíš pro clostík a pak domluvu na utz na měření jak rostou folíky
![]()
@Lucii92 já jsem 67 DC a ve čtvrtek jdu k doktoru
a co u tebe?
@blabulina 67 DC? Ty brdo:( no ja se ted vůbec nesleduju:( ani nevím kdy to mám dostat. Miminko jsem nějak vypustila z hlavy. Dnes si jdu pro femibion a nosifol tak uvidíme:) @anitram999 tak snad už další MS nedojde!;)
@Lucii92 no já se taky až tak moc nesleduji, ale vzhledem k tomu že poslední mrcha byla 25.12. tak trocha pozorování je potřeba ![]()
@anitram999 taky preji, aby další uz nedorazila ![]()