Snažení 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1502
14.3.15 17:19

Ja uz 4 dny meskam:( mam to po tom biochemickem nejaky rozhazeny:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
14.3.15 17:22

@Lucii92 a nemůže to být další těhu? :| :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
14.3.15 17:27

@anitram999 davame si ted pozor :oops: i na doporuceni dr. At se telo vycisti poradne takze jsem si jista ze tehu urcite ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
14.3.15 17:31

@Lucii92 no hele, já si myslím, že jak jsem před těma třemi roky byla taky těhu - nechutnaly mi cigarety, jídlo nevonělo, prsa bolela a MS přišla pak se zpožděním a taková divná…ale netestovala jsem, takže se to už nikdy nedozvím, zda jsem potratila či ne..to je jedno…ale jde o to, že jsme si taky dávali pozor :lol: :lol: no a bylo z toho tohle :lol: a když si pozor nedáváme, tak nic :lol: to mě pos**r :kytka: ale tak když tam teď po clostíku jsou tři folíky, tak to by byl v tom čert, aby aspoň jedno se nepovedlo oplodnit :cert: :andel: přeju aby až to vyjde, tak už to bylo těhu, které skončí za 9 měsíců kočko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
14.3.15 17:35

@anitram999 myslim ze na 99% ne ale kdyby opravdu tak by to byla haluz! :mrgreen: nee ani testy nemam nesleduju se. Posledne jsem se zarekla ze uz to neresim at nejsem zklamana:( jeste ze mam vedle sebe tak supr chlapa:) hlavne at vam to vyjde! ted uz vim ze udelat mimi neni jenom tak a vy uz cekate sakra dlouho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
14.3.15 17:38

@Lucii92 juju, já se teď zase trošku deptám tím, že jsem si nakonec neřekla o ten pregnyl, řešili jsme to spolu s dr, ale píchala bych si ho sama a to se mi nechtělo, tak doufám, že prasknou samy :think: bojím se, že sice folíky tam jsou, sliznice parádní, ale taky aby praskly :andel: tak doufám, že ju :nevim: to mě teď trochu nervuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
14.3.15 17:45

@anitram999 uvidis ze to vyjde:-) verim ze jo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
14.3.15 17:48

@Lucii92 děkuju, za 14 budu nervovat s tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
14.3.15 22:52

Tak nam to tento mesic nevyslo, moje telo si bohuzel naordinovalo tehu priznaky bez meho vedomi a jeste ten zatracenej best 2 s falesnym duchem udelalo sve. Jsem trochu smutna, ale pristi cyklus to snad vyjde. Za 4 dny opet snazeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
14.3.15 23:32

@Lucy23 držím pěstí! Příští měsíc to vyjde:) urcite :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
15.3.15 07:36

No zatím beru jen kyselinu listovou a pokud to tentokrát nevyšli tak mám doma koupený nosifol tak ho vyzkouším, četla jsem že je dobrý. jinak tento měsíc jsem, si hlídala ovulaci testem a tulili jsme se před ní dva dny, pak v ten den a pro jistotu i den po :) a dnes nebo zítra bych měla dostat MS ale doufám že nepřijede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
15.3.15 10:25

Ahojky všem,

já jsem v lednu prodělala ZT, přestalo tlouct srdíčko :-(
Před pár dny mi skončila první porevizní MS (vyvolaná injekcí) a chci nechat proběhnout jednu MS, která přijde „sama“ a v termínu (což by mělo být na začátku dubna) a pokud přijde MS teda sama, začneme se snažit. Tak doufám, že to vyjde a hlavně dopadne vše dobře.
Je fakt, že pár dní po revizi jsem si nedovedla představit, že se zase začneme snažit a hle, už se na to těším :-) I když… občas to na mě ještě padne a popláču si :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
15.3.15 17:02

Ahoj.
V prosinci jsem byla na revizi po ZT.
2 menstruace uz mam za sebou a minuly mesic uz jsme se zacali snazit, ale nevislo to, i kdyz jsem nela vsechny „vsugerovane“ priznaky tehotenstvi, coz bylo trosku zklamani. Dalsi menstruace by mela prijit za cca 14 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
15.3.15 17:08

@Lucy23 to mě mrzí :oops: příště to určitě vyjde :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
18.3.15 19:44

je tam nebo neni???

Ahoj maminky, chtela bych seporadit…dnes jsem byla na ultrazvuku (13tt +5) a ptala jsem se na pohlaví miminka a bylo mi receno, ze to poznat na tomhle utrazvuku nejde (nevim jestli myslela druh ultrazvuku nebo primo ten dnesni a samozrejme me napadlo se zeptat az doma ) ale po podrobnem prezkoumani tam vidim pindika…vidite ho tam taky nebo si toho kluka tak preju, ze si pindika vsugerovavam 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí