Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keydance ahoj;) my po vysazení počkali 3 měsíce a pak se povedlo hned:) bohužel nám to nedopadlo.. Po příští MS začínáme znovu tak snad nebudeme dlouho čekat:)
@anitram999 no tak uvidime. Vysoko je. Od vecera me boli prsa, hlavne levy prso, vecer me bolel dost vajecnik a mela jsem chut na koprovku, kterou nemam rada, takze jsem si ji s chuti dala ![]()
@anitram999: Tý jo, krásně sílí
Já už bych taky chtěla. Vypadá to, že po víkendu se asi začneme už snažit. Fuuu… nějak to všechno uteklo. Chtěla bych tomu nechat volnej průběh, ale bojím se, že nebudu myslet na nic jinýho
![]()
Nemyslet na to, nejde. Taky jsem byla presvedcena, ze u druhyho ditete to nebudu uz hrotit a nechame to osudu a resim to asi tak stejne jako u malyho. Ja jsem zvedava, jak to dopadne u nas. Ted vecer mi zzilkately prsa jako u Dady a ores dvorec je dost velka zila. Doufam, ze to vsechno neni jen ze vsugerovani tehotenstvi. nevolnost, zvraceni ani akne jsem u malyhonemela. Drzte palce holky, v nedeli jsem 12 dpo a budu testovat
@Lucy23 držím
, já jsem v 5. týdnu a nevolnosti taky zatím nic, tak doufám, že mě to mine ![]()
Ahojda jdu pro radu
doktor mi dal před měsícem prášky má vyvolání MS, vše proběhlo v poradku. Mám je brát ještě jeden měsíc
1. jsem si vzala 14 po začátku MS tedy včera
teď uz 3 den spinim ( vždy když jdu na wc a po sexu ) myslíte, že je to těmi prášky nebo je zase něco špatně
uz mě nebaví k němu každý měsíc chodit
děkuji a přeji pěkný den
10 DPO a test sněhobílej, tak snad se tam ta druhá čárka objeví. Ms přesně za týden
@Lucy23 ja 10dpo mela taky snehobilo a byla jsem zklamana, tak jsem dalsi den netestovala a az 12dpo a dusik
Uvidis, treba to klaplo, jen se ukaze dyl ![]()
@anitram999 jj vim, ue 10 dpo je jeste brzo, ale nemohla jsem si pomoct
dneska netestuju a zkusim zitra z ranimoci nebo az v pondeli
Ahoj holky, možná jsem tu špatně, ale zkusím se zeptat… Snažíme se o otěhotnění po prodělaném mimoděložním. Měřím si bazální teplotu a min. měsíc jsem měla luteální fázi 12 dní, tak jsem s takovou nějakou počítala i tento měsíc a tak jsme tam soustředili snažení. Ovulace, ale stále nepřicházela no a přišla dle bazální teploty asi včera. To znamená, že tento měsíc jsem měla luteální fázi 9 dní, což je údajně málo. Poslední snažení bylo 3 dny před ovulací… No, prostě zkrátka řečeno, bojím se, aby se mimoděložní neopakovalo skrz to, že spermie, která tam čekala na vajíčko, byla už unavená, tak mohlo vzniknout pomalejší oplodněné vajíčko a bude mít problém se dostat tam kam má a navíc bude mít i míň času tou krátkou luteální fází. Co si o tom prosím myslíte?
Dneska bazálka 37,6 ale těhu test stále sněhobílej, ale dělala jsem z odpolení moči, protože jsem to opět nevydržela :/
@Lenka_Lenička Poradila bych ti nemyslet na to, protože ty to stejně neovlivníš. Hlavně se nestresovat, i když vím, že je to těžké
Ahojky ženy
, tak mi se taky snažíme s přítelem už rok, včera jsem byla na predoperacnim vyšetřením před laparkou, pani primařka mi dělala ultrazvuk a pry máte 2 foliky 25 a 21mm, tak nato za 3 dny vlitnete a třeba ani na tu laparku neprijdete.tak snad se konečně zadari
![]()